Yeni Üye Toplam 5 yazı |
|
Murat Turkmen Yeni Üye Toplam 10 yazı | 15/01/2019 : 14:57:01 ![]() Yerleşim : Türkmenistan / Ashgabat | Meslek : Ulaşım / Taşımacılık |
aliar.01 Yeni Üye Toplam 6 yazı | 19/01/2019 : 23:23:35 ![]() Yerleşim : Türkiye / Adana | Meslek : Diğer |
barishank Üye Toplam 432 yazı | merhabalar özelden yazdım Yerleşim : Türkiye / Denizli | Meslek : Mühendis |
thesisinternati onal Yeni Üye Toplam 18 yazı | thesisinternational.com Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Ticaret |
sencanizm Yeni Üye Toplam 23 yazı | 01/03/2019 : 10:22:03 ![]() Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Tekstil |
ikare Üye Toplam 407 yazı | 02/03/2019 : 00:35:18 ![]() Yanlış anlaşılmasın. Sadece anlamak için soruyorum... @barishank hocam elinizde satmak istediğiniz ürünler var. bunlarla ilgili ön bilgiyi herkese açık ortamda paylaşıp detay bilgiyi özelden verme mantığı nedir? Hemen hemen herkes böyle yapıyor da sadece anlamaya çalışıyorum... yani uluorta paylaşılsa detay bilgi verilse ne gibi zararı olur anlamaya çalışıyorum... Finans Yönetim Denetim Kredi Derecelendirme Kurumsal Yönetim Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Danışmanlık |
Tarık 40 Yeni Üye Toplam 5 yazı | 02/03/2019 : 00:45:50 ![]() Haklısınız ikare, yalnız sattığımız ürünler markaların stok fazlası ürünleri ve biz bunların resmî satıcısı değiliz. Bu yüzden herşeyi ulu orta yerde yazıp görüşemiyoruz. Yerleşim : / Duisburg | Meslek : Hazır giyim |
egemenyumurta Yeni Üye Toplam 53 yazı | Merhaba gürcistan ukrayna için görüşebilirmiyiz O5454632101 suleymn.4@gmail.com saygılar i Yerleşim : Türkiye / İzmit | Meslek : Ticaret |
sencanizm Yeni Üye Toplam 23 yazı | ![]() ![]()
aliar01 benimle iletişime geçebilir misiniz? Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Tekstil |
rıfat38 Yeni Üye Toplam 24 yazı | 12/03/2019 : 14:55:25 ![]() Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Muhasebe |
MelihSen Yeni Üye Toplam 22 yazı | 07/11/2019 : 22:33:35 ![]() kazakistana mart-nisan gibi magaza acıcaz..ürünlerin fotosu varsa ve adresinizi mmelihfb@gmail.com a yollarmısınız Yerleşim : Türkiye / Balıkesir | Meslek : Mühendis |
modernsahne Yeni Üye Toplam 3 yazı | 21/09/2020 : 16:19:04 ![]() merhaba Azerbaycan başta olmak üzere türki devletler ve polonya için iletişime geçin.özelden mesaj bekliyorum angelssong Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Diğer |
viptoptan Üye Toplam 198 yazı | 23/09/2020 : 02:26:10 ![]() Çocuk giyim ürünlerle ılgılenebılırız özellikle penye grubuyla Tesekkurler Yerleşim : Türkiye / İskenderun | Meslek : Satış / Pazarlama |
Maria13 Yeni Üye Toplam 1 yazı | ![]() ![]()
Yerleşim : Türkiye | Meslek : Turizm |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() |
| ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2025 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |