Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.
Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.
Merhaba ben farklı patlamış mısır üretmekteyim fakat pazar bulmakta çok zorlanıyorum . Orta doğuda tatlı ürünlerin sevildiğini duydum .Ürünlerimi nasıl tanıtabilirim . Ben üreticiyim pazarlamacı değil . Ne yapabilirim
Çok marjinal bir alan seçmişsiniz. Haliyle, hedef kitlenizi nokta atışı bulmanız sadece size ticari anlamda kazanç sağlayacaktır.
Tek tek satın alacak arkadaşları & kitleleri bulmak yerine, size ufak harcamalar ile internet üzerinden onların sizi bulmasını sağlamanız gerekecek.
Bir e-ticaret sitesi demiyorum ama, bir tanıtım sitesi size bu konuda yardımcı olacaktır. Birde, sosyal medya üzerinden biraz da viral çalışmalarla belki tek tek, belki toplu siparişler alabilirsiniz.
Detayları şayet ihtiyaç duyarsanız, özel mesaj yoluyla sizlere ulaştırabilirim. Çünkü, burada birden yazacaklarımla onları bir kefede değerlendirmek sizler içinde zor olacaktır :)
Sosyal Medya hesaplarınızı uzaktan yönetebilirim, hali hazırda bir kaç firma ile çalışıyorum (sosyal medya üzerinden makina satışı), google ads, facebook, youtube, linkedin vb sitelerden reklamlarınızı yapabilirim, video edit, sosyal medya türüne göre reklam görseli hazırlıyorum, ilgilenen arkadaşlar bana p.m. atabilir.
KATKI FIRSATI
Bu toplulukta ilk yanıtını bekleyen bir tartışma var
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz