Ana içeriğe geç

Diğer Konular

Erkekler

BaşlatanhascenceTarih25/09/2004 01:16:21Yorum62

İlk mesaj
Üye1122 yazı
Erkekler hayatlarının bir döneminde evlerinin gerçek hakimidir. O da doğdukları günden
üç yaşına kadar olan zamandır.

Gaston Paces

Yerleşim Kuzey Kıbrıs TC / GüzelyurtMeslek Bankacılık-Finans
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
62 yorum
Üye1236 yazı
Erkekler hayatlarının bir döneminde hayatlarının gerçek hakimidirler. O da doğdukları günden evlendikleri güne kadar olan zamandır. :)

kk
Zann ile yakin zail olmaz. - Mecelle'den

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Üye406 yazı
ÖLMEDEN ÖNCE SÖYLENEN BiRKAÇ SÖZ:

- GÖNDER GÖNDER, BEN TUTARIM.
- AABI ÇOK SERİ BİR ARABA BU YAAA...
- KORKMA HAYATIM, ARABAMIZDA ABS VE AIRBAG MEVCUT.
- POSTANEDE BANA AİT BİR KOLİ VARMIŞ ONU ALMAYA GELDİM.
- OOLUM..5 TAŞ ÇALDIM RUHUN BİLE DUYMADI..
- BAKIN ÇOCUKLAR, BU DENEY SETİ, KAPAĞI AÇILINCA GÜVENLİK ÖNLEMİ OLARAK ELEKTRİGİ KESER..
- DEMEK PİRANA DEDİKLERİ ŞEY BU..HİHO..
- BAK HULUSİ ABİ BIYIKLARI ILE OYNUYOM Bİ ŞEY OLMUYO.
- EY RUUUUHHH..GELDİYSEEEN......
- O İRMİKLERİ NEDEN ALDIN NURHAN..HELVA MI YAPICAN?.. NİYE?
- DOĞALGAZIN ÜLKEMİZE HAYIRLI VE UĞURLU OLMASINI DİLİYOR VE DOĞALGAZLA ÇALIŞAN İLK OCAĞI HUZURLARINIZDA YAKIYORUM.
- EVLADIM, BENİ KARŞIDAN KARŞIYA GEÇİRİR MİSİN?
- GEEEEL, GEEEL SAĞ YAP GEEEL...
- BAH BAH BAH HALA UZUNLARLA GELiYO...
- CANİKOM, BU ETİN TADI SANA DA BİRAZ GARİP GELMEDİ Mİ?
- MÜJDEMİ İSTERİM TURAN ABİ BİR KIZIN DAHA OLDU.
- KİM BEKLER LAN YEŞİLİN YANMASINI?!
- EŞŞEK ŞAKASI YAPMAYIN LAN...
- BEKLE CEMŞİT ABİ BEN BİR DALIP ÇIKICAM.
- KORKMA HANIM BU SAATTE KAPIMIZI KİM ÇALACAK, TANIDIK BİRİDİR.
- HALA KARLI GÖSTERİYOR MU HANIM?
- ELEKTİRİKÇİYE NE GEREK VAR CANIM, BEN HALLEDERİM.
- BAK ŞİMDİ NASIL SOLLIYCAZ ..
- GEL ABİ BURASI BOYU GEÇMİYOR...
- AYA BAK AYA, KAMYON FARI GİBİ !!!
- BEN DENEDİM, KORKMAYIN.
- BAK KADRİ ABİ, SUYUN DERİNLİĞİ ÖNEMLİ DEĞİL, ASIL İŞ ATLAMASINI BİLMEK..
- YAV HAYRETTİN ABİ BURASI FENER TRİBÜNÜ DEĞİL GALİBA..
- HİHİHA...BAK GELEN ŞEY KÖPEKBALIĞINA NE KADAR DA BENZİYOR.
- RASİM ABİ, KAFESİN KAPISI KAPALI DEĞİL Mİ?
- NALAN, BİR KİBRİT YAK DA BAKALIM NE KOKUSUYMUŞ...
- YAPMA SATILMIŞ ABİ, ŞEYTAN DOLDURUR.

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Saty? / Pazarlama
Üye406 yazı

KADIN

* 20 yasinda kadin piyano gibidir.her tusu ayri bir ses verir.

* 25 yasinda kadin keman gibidir.her telinde inleyen nagmeler vardir.

* 30 yasinda kadin kanun gibidir.nereden calinacagi iyi bilinir.

* 35 yasinda kadin ud gibidir.her teli tek tek gerilir.

* 40 yasinda kadin bateri gibidir.calinabilmesi icin buyuk enerji gerektirir.

* 45 yasinda kadin elektrogitar gibidir.kisa devre yaparsa konser yatar

* 50 yasinda kadin yayli tambur gibidir.calabilmek icin sekilden sekile girmek gerekir.

* 55 yasinda kadin senfonide bir duduk gibidir.otse bile duyulmaz.

* 60 yasinda kadin kontrbas gibidir.artik ne yapsaniz akort tutmaz.

ERKEK

* 20 yasinda erkek muzik seti gibidir.radyosu sussa teybi calisir, teybi sussa pikabi calisir.

* 25 yasinda erkek televizyon gibidir.bir kanali kapansa, obur kanali yayin yapar. Butun bu kanallari kapansa, uydudan yayin yapar.

* 30 yasinda erkek transistorlu radyo gibidir.hem pille calisir, hem cereyanla.

* 35 yasinda erkek kompakt disk gibidir.net ve temiz yayin yapar.

* 40 yasinda erkek oto radyosu gibidir.motor stop edince o da stop eder...

* 45 yasinda erkek eglence programi gibidir. Yayini haftada birdir.

* 50 yasinda erkek aktualite programi gibidir.hersey vardir, bir o (!!!) yoktur

* 55 yasinda erkek sanat galerisi gibidir. Hunerli ellerden cikan saheserleri bunyesinde barindirir.

* 60 yasinda erkek teknik bir ariza gibidir. Ustasi gelmeden tamir edilemez

--------------------------------------------------------------------------------

* Niçin bir erkeğe psikanaliz yapmak bir kadına yapmaktan daha kolaydır? Çünkü çocukluğa geri dönmeleri hiç vakit almaz. Zaten hep oradadırlar. ANONİM

*Sokakta hiçbir zaman kel ve şişman bir kadınla yürüyen bir erkek göremezsiniz. ELAYNE BOOSLER

* Eğer bir erkek bir kadının söylediklerine kulak veriyorsa o kadın güzel bir kadın değildir. HENRY HASKINS

* Birlikte sokakta yürüyorduk.Bir kızla gozgoze geldi ve deli gibi aşık oldu. Kız güneş gözlüğü takıyordu. RITA RUDNER

* Kadınlar sıradan erkeklerden hoşlanır.Ve erkekler de sıradan olmak için ellerinden geleni yaparlar. MADONNA

* Bir erkeğe göre 'erkeğin iyisi' ile, bir kadına göre 'erkeğin iyisi' ayni şeyler değildir. ORTEGA Y GASSET

*Erkekler yarim düzine plağı bulunan bir gramafon gibidirler. Kısa surede bu plakların tümünden bıkarsınız; ama her konuk geldiğinde masada oturup onları bir daha dinlemek zorunda kalırsınız. BERNARD SHAW

* Kadınlar güçsüz olana kendini bir İdol, güçlü olana bir eşya gibi sunar.
CESARE PAVESE

*Eğer kendiniz hakkında konuşursanız, erkek sıkıcı olduğunuzu düşünecektir. Eğer başkaları hakkında konuşursanız dedikoducu olduğunuzu düşünecektir. Eğer kendisi hakkında konuşursanız, dünyanın en zeki ve hoş sohbet kadını olduğunuzu düşünecektir. LINDA SUNSHINE

* Zekalarıyla ilgili en çok iltifat alan kadınlar tartışılmaz derecede güzel ve ya tartışılmaz derecede çirkin olanlardır. CHESTERFIELD

* Kadınlar ne ister: Sevilsin, sözlerine kulak verilsin, arzu edilsin, saygı duyulsun, ihtiyaç duyulsun ve güvenilsin. Erkekler ne ister: Futbol maçına bilet. FEMINIST T-SHIRT SLOGANI

* Adem eline gecen ilk firsatta sucu Havva'ya attı. NANCY ASTOR

* Size gururla kütüphanesini gösteren bir kadına rastladınız mi?
BENJAMIN DE CASSERES

* Erkek evlenene kadar eksik bir erkektir. Ve evlendiğinde artık bitmiştir.
ZSA ZSA GABOR

* Hiç evlenmedim, çünkü buna ihtiyaç duymadım. Evimde bir kocanın yerini tutacak üç hayvanim var: Sabahları hırlayan bir köpeğim, öğleden sonraları küfreden bir papağanım ve aksamları eve geç gelen kedim. MARIE CORELLI

* Öyle kadınlar gördüm ki bir şiirle evlenmek için bir romandan vazgeçmeye hazırdırlar. KEATS

* Anlayışlı ve nazik bir erkek istiyorum. Bir milyonerden bu kadarını istemek çok mu? ZSA ZSA GABOR

* Bekar erkekler kadınlar hakkında evli erkeklerden daha çok şey bilirler. Eğer bilmeselerdi onlar da evlenmiş olurdu. H.L.MENCKEN

* Eğer bir kadın 24 yaşına kadar hayatinin erkeğine rastlamadıysa, o kadın şanslı bir kadındır. DEBORAH KERR

* Bekar erkeklerin vicdani vardır, evli olanların ise karıları... H.L.MENCKEN

* Erkekler büyüyüp olgunlaşmaz, yalnızca boyları uzar. LEO RUSTEN

* Tekrar evleneceğimi sanmıyorum. Sevmediğim bir kadın bulur ona bir ev satın alırım daha kolay. LEWIS GOZZARD

* Eğer erkekler bizim neye güldüğümüzü bilselerdi, bizimle hiç yatmazlardı.
ERICA JONG

* Bir erkek karinizi elinizden aldığı zaman karinizi ona bırakmaktan daha büyük bir intikam yoktur. SACHA GUITRY.

* Bir erkekle evlenmek uzun suredir vitrinde gözünüze takılmış bir şeyi satın almaya benzer. Çok hoşunuza gider, ama eve gelir gelmez evdeki hiçbir şeye uymadığını fark edersiniz. JEAN KERR

*Evlilik geleneksel olarak kadınlara sunulmuş tek gelecektir. Bir çok kadın ya evlidir, ya bir zamanlar evlilik geçirmiştir, ya da evli olmadığı için acı çekiyordur. SIMONE DE BEAUVOIR

* Erkekler kendilerini yorgun hissettikleri için, kadınlar ise meraktan evlenirler.İkisi de hayal kırıklığına uğrar. OSCAR WILDE

* Kadınlar ve filler hiçbir zaman unutmaz. DOROTHY PARKER

* Oğullar annelerinin iffetli olduğuna inanırlar.Kızlar da öyle, ama onlar daha az inanırlar. ANATOLE FRANCE

*Niye evlenecekmişim ki? Evlenirsem başıma gelecek en iyi şey boynuzlanmamaktir. Ki evlenmezsem bunu çok daha emin yollardan elde edebilirim. SEBASTIAN CHAMFORT

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Saty? / Pazarlama
Üye110 yazı
Gaston Paces kim?Yani çok sallama bir tespitte bulunmuş,iyide olmuş itürkmen Bey'in yazdıklarına bayıldım.
Eşimi,işimi,okulumu vs. tercih ederken bağımsız kararlar aldığımı düşünüyorum.Bir yandanda neye göre bağımsız? olduğumu bulamıyorum.Etrafımızda sorunlar,değer yargıları,ön yargılar,ahlak kuralları,maddiyat... uçuşan meteorlar gibi.Eğer bunlara göre rotamızı belirlemezsek onlar kafamıza çarpıp bizi bir şekle sokuyorlar.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye110 yazı
Bende bu kişiye kafayı takmış değilim.Sadece bilimsel otorite olup olmadığını merak ettim.
Sizin görüşünüz nedir bu konuda?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye370 yazı
Evet konu benim bir çırpıda toplayamayacağım kadar birbirini sollamış.
Her doğrunun bir de yanlışı var galiba. Hem böyle geçiş dönemlerinde yorum yapmak doğru olmaz.
Bildiğim en doğru söz şudur;
" kadınlar kaburga kemiğine benzer düzeltmek istersen kırılır "
Saygılar.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye10 yazı
ERKEKLERDEN BAHSEDİYORSAK EĞER
SİZİN İÇİN BİR ERKEK NASIL BİRİ? SİZİ SİZİN KADAR TANIYAN BİRİ... SİZİ DÜŞÜNEN, DÜŞÜNMEYİ ÖĞRENMİŞ, SAKİN, USLU, EFENDİ... OTURMAYI KALKMAYI BİLEN, SEVMEDEN EDEMEDİĞİNİZ BİRİ... SİZE SİZİ ANLATMAYI HER ŞEYDEN ÇOK SEVEN, SİZİN İÇİN ÇOK ŞEY BAŞARMAYA HAZIR BİRİ...
BAZEN BİRAZ FAZLA KONUŞTUĞUNDAN YAKINDIĞIMIZ AMA NE SÖYLEDİĞİNİ BİLDİĞİNDEN HEP EMİN OLDUĞUNUZ, SİZİ TANIDIĞI KADAR KENDİNİ VE HAYATI TANIYAN BİRİ...
BAZEN DÜŞÜNCESİNE ŞİDDETLE İHTİYAÇ DUYDUĞUNUZ BİRİ... SABAHIN ÜÇÜNDE "AYIP OLUR MU?" DİYE ENDİŞELENMEDEN ARAYABİLDİĞİNİZ VE ÜÇÜNE-BEŞİNE BAKMADAN SİZE DUYMANIZ GEREKENLERİ SÖYLEYEN, GECENİN O KARANLIĞINDA KALKIP IŞIĞI YAKAN, MASANIN BAŞINA GEÇEN BİRİ...
KALEMİNİZ, KAĞIDINIZ, AYNANIZ, SAATİNİZ, EŞARBINIZ OLAN, BAZEN GÖLGENİZ BİLE OLAN BİRİ... ...VE BAZEN VİCDANINIZ BAZEN DE UYKUSUZ BIRAKTIĞINIZ İÇİN VİCDAN AZABINIZ OLAN BİRİ...
HAYATINIZDA BÖYLE BİRİ VAR MI?...DAHA DOĞRUSU BİR ERKEK VAR MI ? VARSA KIYMETİNİ BİLİN !!!

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye49 yazı
hepimiz okuduklarımızdan ya da yaşadıklarımızdan bir tecrübe etmişizdir karşı cins hakkında ama ne yazık bu bizi uzman yapmıyor.Çünkü kadın-erkek bir başlık altında inceliğimizde bu başlık insan.Cinsiyet farkının olmadığını düşünelim bir an için.Olmaması gerektiğini savunmuyorum iyi ki bu fark var.İnsanlar kendi içinde değişken, kırılgan,kararlı, güzel,çirkin kısacası tezat olan herşeyi barındırıyor.Toplumun beklentileri ise hangi yönün ağır basacağına yön veriyor.

Tıpkı bir kesimi incelerken iyi yada kötüsüde var diyebiliyorsak kadın ve erkek gibi kalabalık bir kesimde nasıl bu kadar genellemeye gidebiliyoruz bazen anlıyamıyorum.Ama bunu anlamam bile senelerimi aldı.Ta ki eşimle karşılaşana dek.Ona hep derim kafamda senelerdir oluşan bütün tüme varım teorilerimi altüst ettin.

Erkeklerden beklenen güçlü olma eylemi hem onların hem de bizlerin hayatını güçleştiriyor.Bakıyorum yokuş çıkarken ben de yoruluyorum eşimde, o da benim gibi açlık hissediyor ben de , onun da korkuları var var benim de, bazen o da tesilli istiyor ben de...Belki de tek sorun iletişimsizliktir.erkeklerimiz kendilerini ifade etmekten çekinmedikleri gün her şey daha iyi olacak ve kadınlarımız dinlimeyi öğrenebildikleri gün..
Benim Sadık yarim kara topraktır...

Yerleşim Türkiye / -Meslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye49 yazı
Gerçek en çok bulanı acıtır da ondan kaçarız dinlemekten...Korkarız aslında hep bilmediklerimizden çünkü bildiklerimize hayal fücümüzün ekledikleri dahe bir gizem katar ve biz bulanık sulardan korkarız ama birkez başarabilsek kendimize karşımızdakine herkese dürüst olabilmeyi arkası çodrap söküğü gibi gelecektir.
Benim Sadık yarim kara topraktır...

Yerleşim Türkiye / -Meslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye21 yazı
herse slm

maalesef cok homoseksuel dusunoyruz bunu itilahi anlamda soylemiyorum, etimolojik olarak.
ornegin karsi cinsten dok az katilimci var. turk toplumunda oldugu forumlarda da maalesef erkek egemenligi kadinlara arkadasca yaklasimlarda bulunamiyoruz nedeni de belli
gelenkeselcilik ve obezlesmis yasaklar ve dinimizin bazi ogeleriyle gelnekselciligin, koylulugun birbirine girmis cetrefil hale gelmis
davranis patronlarimiz.
erkek felsefe yapiyor paradigma oturtmasi, adeta kanunname yazarken kadinlar yine pasif kaliyorlar. cok gicik bi durum aslinda.
ama bi sey yapamiyorum yapamiyorz.
TR den taa cine kadar var olan bir ozellik. kadinin pasiflestirilmesi, ( hem toplum hayatinda hem evde) neden ben erkek olarak macho yum bu tamamiyle andorijen hormonlarimn bana verdigi bir guc. bunu ben tarihte istdigim gibi kullandim kendimi rahat ettirmek icin. erkeklik imajimi zedelememk adina kadinlarin ortaya koyabilecegi potansiyeli de aldim aslinda. ama olsun nasil olsa roller tamamiyle ayrilmis ve bunu da ben erkek olarak manipule ediyorum ya. gerisi hic onemli degil. bana ne lan. esitlikcilikmis, kadin kismisinin fikriymis.ben erkegim oglum. aksamlari gelirim eve yemek hazir olacak onden corba sonra sulu yemek, tatli vs. TV acik olacak ki niye konusayim. ilgileneyim de kendimi yorayim. yemekten sonra soyle lounge koltuguma uzanip ta gobegimi kasiya kasiya haberlere baksam
haa doguda olmadigimiz veya kucuk yerlesim yerlerinde ayaklarimi da yikattirmiyorum aslinda fena da olmaz ama..

neyse bu betimlem oldukca varos oldu ama.
idare edelim

sevgiyle, saglicakla, hoscakalin...

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye11 yazı
Erkekler dogustan macho degiller,macho egitilirler.yani macholuk, egitim ürünüdür ve andorijen hormonlariyla hicbor iliskisi de yoktur.erkeklere verilen hormonlarin aynisi (disisi)kadinlara da verilmis.kadinda kendini rahat ettrir.erkeklik potansiyelinin, kadinlik potansiyeliyle esdeger oldugu, dünya gercegiyken, bu denke, erkegin lehine cevrilmis gibi görünür.erkekler, egitimleri geregi bunu ters düsünürüz.manipule edilen, erkegin kendisi,kadin degil(!).kadinlarin istemlerini yerine getirmeyenlerin,gobeklerini kasimalarida uzun sürmüyor artik.

Yerleşim Türkiye / Samsun,BursaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye1122 yazı
Erkeklerin böyle garip olmasının sebebi anneleridir. Anneler nasıl yetiştirirse öyle gider. Erkek çocuğuna kadınlara saygı duymasını, görgü kurallarına uymasını, ev işlerini yapmasını öğreten kaç kadın var?

Yerleşim Kuzey Kybrys TC / GüzelyurtMeslek Bankacylyk-Finans
Üye1122 yazı
Çok doğru söylüyorsun kızlarda gezecek erkek değil artık evinin kadını yapacak koca arıyorlar. Bişr türlü kutuplar çakışmıyor.

Üye1122 yazı
İşte ancak o bir para
kadar aklı
o bir para kadar olan
cesareti
o bir para kadar olan sevgisi
bir yaratık ki değişmez

bilin bakalım bu nedir?

Editör498 yazı
Katılımı arttırmak için yazılmış,popülist bi yazı,Herkezin alt yapısına göre kadn erkek ilişklerine yapabileceği bi yorum,yazabileceği bir kaç cümle var,ayrıca gizli bir feminstlikte içeriyor bence,bunun altındada yaşanan kötü bir birliktelik ve bu birliktelikten doğan kin mi var
Ali GÜLCÜ

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Di?er
Editör498 yazı
Valla olabilir
Ali GÜLCÜ

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Di?er
Üye1122 yazı

ERKEKLERİN KADINLARI REDDETME BAHANELERİ:
10-Seni kızkardeşim gibi severim(çirkinsin)
9-Aramızda bu kadar yaş farkı olmasaydı keşke (çirkinsin)
8-Seni düşünemiyorum (çirkinsin)
7-Hayatım şuanda karmakarışık (çirkinsin)
6-Bir başaksını seviyorum (çirkinsin)
5-Aynı işyerinde çalıştığım biriyle çıkamam (çirkinsin)
4-Sorun senden değil benden (çirkinsin)
3-Şu sıaralar kariyerime konsantreyim (çirkinsin)
2-Sözlüm var (çirkinsin)
1-Arkadaş kalalım (çok ama çok çirkinsin)

Üye1122 yazı
11. Bir beraberliğim var kusura bakma!!!
a) sen tam bir bunaksın b) senden ne köy olur ne kasaba c) sapık bir manyaksın d) gerizekalısın

Üye133 yazı
İki tarafında birbirleri ile ilgili enteresan yorumları var hatta bazen nefret ettikleride doğru ama;

*Kadınsız bir hayat ne demeli ki hem bayat, hemde taze ekmek gibi, taze iken zevkle bayat iken mecburiyetten yeniyor.
*Asıl maksat karın doyurmak
**SökeR**

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye133 yazı
Dünyanın vazgeçilmez iki parçası her şeyi ile iki tarafda çok güzel bence.
Zaten başka çarede yok görünürde.Elimizdeki ile mutlu olmaya çalışmalıyız.
**SökeR**

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye1122 yazı
Neden elimizdekiler ki? Dünyada o kadar güzellik varken neden beğenmediğimiz elimizdekilerle yetinmeye çalışmak? Bu kadar aciz miyiz? Bu kadar yoksul muyuz?

Yeni Üye1 yazı

Selamlar, yeni bir üyeden.
Elimizdekilerle yetinmeye çalışmak, denizi kıyısından seyredip seyredip, bir türlü girmeye cesaret edememek gibi değil mi? Zaten "yetinmek" kavramsal olarak, esasen beklentilerimizi karşılamayan bir durumu ifade ederken; nasıl kabul edilebilir ki? O halde evet, biraz cesaret, hadi denize....

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Hukukçu
Üye1122 yazı
Hoşgeldin perper!! Selamlar....

Bence de cesaret lazım neden olmayanları var gibi görmek cesurca, engin denizlere atlamak varken. Güzel olan sayısız, sonsuz şey dururken hayatta...

Yeni Üye7 yazı
erkekler sanagöre böyledir ama dine bak 3kadın sahitliği 1ERKEĞİNKİNE eşit ayrıca kadınlar kağıt gibidir ustüne yazarsın sonrada çöp pota kağıt ise top misali basket oynarsın.......

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ö?renci