Ösym Felan Hikaye. . . Cin De Diploma 5000 Dolar A - Koniks.com

Koniks.com
Kullanıcı adı:
Şifre:
Şifremi hatırla

Ana Sayfa          Forumlar          Arama          Yardım           Kayıt Ol

Ösym Felan Hikaye. . . Cin De Diploma 5000 Dolar A

B.BATU
Yeni Üye

Toplam 44 yazı
20/11/2008 :  15:34:04

basta ülkemiz olmak üzere hemen hemen dünyanin her yerinde aileler bin bir zorluklarla cocuklarinin iyi bir egitim almasi icin ellerinden gelenin en iyisini yapmaya calisirlar...bu hareketteki ortak gaye bellidir..kaliteli bir egitimle cocuklarin kisiligi pozitif yönde arttirilarak onlari akli basinda düsünebilen ve sahip olduklari birikimleri medeni ve hukuki cerceve icinde savunan bireyler olarak hayat a hazirlamaktir..tabii bütün bunlarin toplumca saygin bir meslek sahibi olarak ayaklari yere basan uluslar arasi saglam bir diploma ile pekistirilmesi bu ortak gayenin son safhasidir...arzu edilen en güzel amactir..
hepimizin malumudur..son yillarda cin denen üretmekten ziyade üretilenleri taklit eden üstelik üretikleri malin asil orjinlerindeki kaliteyi yakalamaktan cok uzak bir kullanimlik kaldir at zihniyeti ortaligi kasip kavurmaktadir..
isin en vahim yani bu zihniyetin ticari cikarlar dogrultusunda bazi kesimlerce destek görmesidir..bir de bunu bakkk elin avrupada ki üc yüz yillik marka olmus firmalari dahi yapiyor demeleri yok mu?..hadi buyur cik isin icinden cikabilirsen...... ya kardesim elin marka olmus bilmem kac yüzyillik firmasi basta is gücü üretim maliyetlerinin düsüklügü olmak üzere ana tesislerini oldugu gibi cin e kaydirarak veya anlasmali cinli tesislerle bahsi gecen ana firmalarin kalifiye elemanlarini isin basina getirerek cok ciddi kalite kontrol mekanizmalari ile böyle bir yolu tercih etmislerdir..yani marka olan firma yine ayni kaliteyi daha ucuza mal etmistir..yoksa istisna olmaktan öteye gecemeyecek bir kac safi cin malli haric öyle bilinen yada taktir görmüs firmalari dolayisi ile üretilmis mallari yoktur!!! bir elestirisel yazima cevaben
yillarini mesleki kariyerine adamis insanlara sirf o kültürel ve sosyal seviye ye gelemedigi icin ulasamadigi cigere mundar diyen kediler benzeri burada yani cinde diploma 5000 dolar denmesi bu verimsiz kisir döngüyü rahatlikla aciklayabilmektedir..bes bin dolarlik satin alinmis veya itina gösterilmeden verilmis egitimin ardindan hangi sektör olursa olsun tikanmaya ve taklit olarak kalmaya mahkumdur..daha simdiden safi cin mallarinin avrupa limanlarinda bekletilmesi yada insan sagligi dahi dikkate alinmadan üretilip ihrac edilmesi gibi cok hakli gerekcelerle mallar oldugu gibi geri gönderilmektedir..yani gelecek cinde diye bel baglamaliyiz diyenler cin ile ticaretten nemalanan ancak sak sak yapmasini gayet iyi bilenlerin kendi ülkelerine insanliga verdikleri zararlari görmezden gelenlerin cikarci haykirislaridir...
haaa buna ragmen olsun ben cocugumun bogazina giren ekmegi düsünürüm diyorsaniz özel okullar dersaneler ille de kaliteli üniversiteler master doktora diye hem kendinizi hemde evladinizi heba etmeyin...cin e gidin cin e...nasilsa adamlar mesleki diplomalari bile 5000 dolar a veriyorlarmis....

d.hek.

Yerleşim : ALMANYA  |  Meslek : Diş hekimi
Goldenist
Üye

Toplam 964 yazı
21/11/2008 :  00:03:53 Yazarın websitesine git Website
Çin de evli iki çocuklu adamlarla evlilik dışı yaşayıp sonra boşatan ve o adamla evlenenler de para ediyor muş.
Baksan elif nesibe kablan keltoş kocasını elde etmek için ne badireler atlatmış. Şimdi kendi dışında herkes ********** ve namussuz ve değersiz..
Büyüklük odur ki, hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır, kendini büyük değil küçük, zayıf, vasıtasız, hiç telâkki ederek, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana büyüksün derlerse, bunu diyenlere de güleceksin.( 1908 )

Bir adam ki büyük olmaktan bahseder, benim hoşuma gitmez. Bir adam ki memleketi kurtarmak için evvelâ büyük adam olmak lâzımdır; der ve bunun için bir de örnek seçer, onun gibi olmayınca memleketin kurtulamayacağı inancında bulunur, bu, adam değildir. ( 1908 )

Mustafa Kemal Atatürk

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Satış / Pazarlama
Kenan Kablan
Üye

Toplam 1236 yazı
24/11/2008 :  14:11:57 Yazarın websitesine git Website
Goldenist adlı üyenin (Fatma Handan Senan) asılsız ve çirkin iftiraları yargıya intikal ettiği için bu yazı yeni yorumlara kapatılmıştır.
Zann ile yakin zail olmaz. - Mecelle'den

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Danışmanlık

Mesaj gönderebilmek için öncelikle giriş yapmış olmanız gerekmektedir.

Henüz kayıt yaptırmadıysanız buradan üye olabilirsiniz.

Üye olarak:

• Yeni yazılar gönderebilir,
  • Varolan yazılara yorum yapabilir,
  • Arkadaşlarım, favorilerim, kişisel mesajlaşma, haber merkezi, dosya merkezi, online üyeler gibi pek çok yardımcı araçlardan yararlanabilirsiniz.

» Hemen üye olmak için tıklayınız.

2.58 saniye.
15:39:33, 1 Haziran 2025, Pazar

Buradaki yazılar, yazarlarının ve Koniks.com®'un izni olmaksızın hiçbir yazılı, görsel yada sesli yayın organında yayınlanamaz. Eğitim amacı dışında, herhangi bir şekilde çoğaltılması yasaktır. Eğitim amaçlı çoğaltıldığı durumlarda, yazarla ilgili bilgilerin ve URL'nin belirtilmesi zorunludur.

Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz.

© 2000-2025 Koniks.com İletişim   ||   Kullanım Şartları   |   Kurallar   |   Sitenin Kullanımı   |   Gizlilik   |   Yardım