Yeni Üye Toplam 17 yazı |
|
alfa16 Üye Toplam 433 yazı | 30/10/2018 : 15:15:01 ![]() % 50 ısı yalıtımı %45 ses yalıtımı alev almaz, yanmaz mekanları şık ve dekoratif gösterir www.canlısıva.com 05051202200 mustafa bursa Yerleşim : Türkiye / Marmara | Meslek : Emekli |
amazonxxxx Yeni Üye Toplam 68 yazı | 31/10/2018 : 17:09:12 ![]() Durun bende varım.... Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : İmalat |
bahadir54 Yeni Üye Toplam 66 yazı | 31/10/2018 : 17:15:55 ![]() temizlik kağıtları peçete tuvalet kağıdı vs. Bahadır KARA Yerleşim : Türkiye / Sakarya | Meslek : İthalat / İhracat |
tablom Üye Toplam 518 yazı | Tablo Uzmanından Alınır! Türkiye'nin tablocusu: www.tablom.com Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Sanatçı |
djalal033 Yeni Üye Toplam 17 yazı | 02/11/2018 : 13:43:51 ![]() Arkadaşlar deyerli fikirleriniz için teşekkür ederim. Yerleşim : Azerbaycan / Bakı | Meslek : Diğer |
AYHAN AKÇİN Yeni Üye Toplam 54 yazı | Güllüoğlunun franchiseını al gardaş Ayhan AKÇİN Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İthalat / İhracat |
muratturkmen Yeni Üye Toplam 21 yazı |
Aleyküm Selam. İstersen tek kullanımlık plastik bardak ürünlerini araştır. Çok uygun fiyata Türkmenistan'dan gönderebiliriz. Hem kalite bakımından iyidir. Yol masrafımız çok az olur ve karlılık oranıda baya yüksek olur. Üretimdeki ölçülerimiz (71/180cc-1.5gr, 95/400cc-5.0gr, 95/500cc-6.5gr, 95/595cc-7.5gr) Yerleşim : Türkmenistan / Daşoguz | Meslek : Ticaret |
djalal033 Yeni Üye Toplam 17 yazı | 04/11/2018 : 14:55:24 ![]() Deri ayakkabı ve ya tekstil nasil olurmu? Yerleşim : Azerbaycan / Bakı | Meslek : Diğer |
AMETIST Yeni Üye Toplam 11 yazı | merhaba, bayan ayakkabı düşünürseniz görüşebiliriz. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İthalat / İhracat |
djalal033 Yeni Üye Toplam 17 yazı | 05/11/2018 : 20:50:44 ![]() Ben Türkiyede hala hazirda olan kiymetler baresinde melumatim yok.sanirim dollara göre oynuyor qiymetler Yerleşim : Azerbaycan / Bakı | Meslek : Diğer |
djalal033 Yeni Üye Toplam 17 yazı | 11/11/2018 : 12:15:28 ![]() Yokmu bu konuda bana yardımcı olacaq biri? Yerleşim : Azerbaycan / Bakı | Meslek : Diğer |
serhan34 Üye Toplam 400 yazı | 14/11/2018 : 13:58:18 ![]() merhabalar istanbulda ihraç fazlası ve tekleme karışık bay bayan çoçuk giyim tedarikçisiyim fiyatlar 1 dolardan başlıyor sizin dükkanınız ne üzerine tam olarak çevrenizde ucuz giyim satan yoksa çok kar edebilirsiniz ürünlerle Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Satış / Pazarlama |
yadagıda Yeni Üye Toplam 18 yazı | merhaba öncelikle bünyemizde olan iş kollarıyla alakalı bilgi vermek isterim -yurt konserve -ev tekstili ( bay bayan bornoz,havlu,nevresim takımları,kilimve paspas çeşitleri -bayan abiye ( özel üretim) -bay bayan kot Avrupa standartlarına göre üretim ve (%97 pamuktur ) -evyap kişisel bakım ve temizlik ürünleri ( bayisiyim ) - hunca kozmetik parfüm (Gürcistan bayisiyim) dilerseniz bu iş kollarıyla alakalı tekliflerinizi beklerim görüşmek dileğiyle emir.havza@yada.ist emirhavza@hotmail.com.tr +905418601234 www.yadatrade.com Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İthalat / İhracat |
Fidann Yeni Üye Toplam 2 yazı | İyi gunler.Ben Azerbeycanda bayan giyim urunleri pazarliyorum. Turkiye uzerinden urun almak istiyorum.Urunlerin minimum siparis miktari, kargo imkanlari hakkinda ve alis veris durumu ile ilgili detayli konusup anlasmak isteyenler ulassin lutfen +994517985050 Fidan Gulieva Yerleşim : Azerbaycan / Baki | Meslek : Serbest meslek |
emrenemutlu Yeni Üye Toplam 8 yazı | 21/03/2019 : 00:17:26 ![]() Merhaba, Denizli'de kendi üretimimiz olan kadife 10.000 adet 18 yaşa kadar stok bornozumuz var. İlgilenenler aşağıdaki telefon numaramdan ulaşabilirler. 05325093236 Best Regards, Ismail Emre Nemutlu Yerleşim : Türkiye / Denizli | Meslek : İthalat / İhracat |
Berkayerkann Yeni Üye Toplam 8 yazı | 23/03/2019 : 11:22:33 ![]() Merhabalar Samsunda çorap imalatı yapmaktayız. Her zevke her bütçeye uygun müşterilerimizin arzu ettiği çorapları üretmekteyiz 05550691755 berkayerkan555@hotmail.com Berkay Yerleşim : Türkiye / Samsun | Meslek : İmalat |
baybon Yeni Üye Toplam 34 yazı | mail adresim : birkanyurtlu@gmail.com görüşebilirmiyiz
En Ucuz web sitesi ve e-ticaret sitesi için bize ulaşın... = > www.dogayazilim.com Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Danışmanlık |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() |
| ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2025 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |