Ana içeriğe geç

Giyim, Moda, Tekstil - Özel

Türkiyeden Ab Ülkelerine Tekstil Ihrac Etmek

BaşlatanFerit KAYATarih08/10/2018 11:55:26Yorum1

İlk mesaj
Yeni Üye4 yazı
Merhabalar degerli koniks uyeleri. Istanbulda tekstil fabrikamız olup burda dsquared2 , gucci , givenchy, philipp plein gibi unlu markalarin üretimini yapmaktayız. Urunumuzun Avrupaya yollanmasi kargolanmasi konusunda hicbir sıkıntimiz yoktur. Toptan alım satım yapicak arkadaslara ihtiyacimiz vardir. Ilgilenen olursa geri donuslerinizi bekliyorum.

Irtibat Tel : 0543 773 14 62

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Mühendis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
1 yorum
Yeni Üye31 yazı
Merhaba arkadaşlar İstanbul'da danışmanlığını yaptığımız bir tekstil firması yurtdışına sipariş aldı ürün yollayacak fakat kendi imkanları kısıtlı ortak arıyor. Bu siparişle alakalı yükleme ve banka garantisi olacak.Bir ay üretim süresi var. İş bitimi her türlü ödeme garantisi vardır. Ortak olacak olan firma finansal destek sağlayacak üretime karışmayacak. Şu anki sipariş edilen ürünler karşılığında 50.000 Euro kadar bir geliri kasasına koyacak. Firma Almanya Hollanda ve İtalya'dan sürekli sipariş alıyor devamında istenirse ortaklık sürdürülebilir ve yurtdışına ürün göndermek isteyen firmalara ciddi bir kazanç kapısı açılmış olur. Konuyla ilgili ciddi arkadaşlar ve firmalar tarafımıza dönüş sağlayabilir.

MVK FİNANSAL DANIŞMANLIK
MURAT VURAL
İLETİŞİM : 0541 806 06 32

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ticaret