Yeni Üye Toplam 4 yazı |
| |||||||||
UYARI: Sitede yer alan ilanların doğruluğundan ilan sahibi sorumludur. Tanımadığınız kişilerle ticaret yapmayınız, yapıyorsanız dikkatli olunuz, tedbiri elden bırakmayınız, denemeden görmeden almayınız, alışveriş yöntemi olarak garanti yöntemler seçiniz. Hiçbir zaman kesinlikle birilerine para yada mal göndermeyiniz veya hesabına para aktarmayınız! |
ithalatisimiz Yeni Üye Toplam 11 yazı | 24/09/2018 : 23:21:04 Alıntı
Yerleşim : Türkiye / Adana | Meslek : Danışmanlık |
rimde06 Yeni Üye Toplam 4 yazı | 24/09/2018 : 23:41:43 Alıntı
biraz bilgi verebilirseniz sevinirim skype veya whatsapp varsa bilgilerinizi gönderebilirmisiniz özel mesaj olarak birde mesleğiniz nedir. Skype: rimde06 Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Öğrenci |
behnanoz Üye Toplam 138 yazı | Yüksel26 arkadaşa aynen katılıyorum, bir gümrük müşaviri ile çalışmanı lazım. Yerleşim : Çin / Shanghai | Meslek : Ticaret |
ithalatisimiz Yeni Üye Toplam 11 yazı | 25/09/2018 : 08:11:22 Alıntı
Yerleşim : Türkiye / Adana | Meslek : Danışmanlık |
Kaya1408 Yeni Üye Toplam 11 yazı | Yüksel 26 cevabına katılıyorum. "A4 fotokopi kağıdında gümrük vergisi yoktur, KDV fatura bedelinin 8% dir. Transport gideri ise ürünün geleceği yere göre değişir." Ama anladığım kadarıyla bir işletme değilsiniz, bu konuda işletmesi olan ithalat ihracat yapmış, üyelikleri olan birileriyle çalışın, en fazla vereceğiniz %5 olur. Önemli olan sektörde doğru güvenilir insanlarla çalışmak, doğru tedarikçiyi bulmak. Talep etmeniz halinde NAVİGATOR için teslim yeri fiyatlama yapabilirim. Saygılarımla, Not: Ayrıntılar için özelden mesaj atınız. Refresh your dreams Yerleşim : Türkiye / Bornova | Meslek : Diğer |
rimde06 Yeni Üye Toplam 4 yazı | 25/09/2018 : 15:21:14 Alıntı
Ulaşım sağlanmıştır arkadaşlara Skype: rimde06 Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Öğrenci |
3358 Yeni Üye Toplam 9 yazı | Akreditifli Ödemeyi kabul eden varsa ben alıcıyım lütfen ulaşın Yerleşim : Türkiye / Mersin | Meslek : Ticaret |
hdri Yeni Üye Toplam 3 yazı | 06/12/2018 : 16:31:23 Alıntı
20 fcl için bir fiyat verirmisin kardeşim ?
Yerleşim : Türkiye / Marmara | Meslek : İthalat / İhracat |
SKYOCULUS Yeni Üye Toplam 13 yazı | 08/12/2018 : 00:21:47 Alıntı
akreditifli babayigit varsa alalim veya türkiye liman teslim verebilen varsa alirim .. Fotokopi kağidi getirecem deyip de kum taş gelen biliyorum.... Yerleşim : Türkiye / Bursa | Meslek : İthalat / İhracat |
erkantekin Üye Toplam 567 yazı | 08/12/2018 : 14:19:40 Alıntı
Yerleşim : Türkiye / Tekirdağ |
ugunes Yeni Üye Toplam 1 yazı | 02/03/2019 : 23:14:53 Alıntı
Double A ya da navigator getirmek istiyorum yurt dışındaki birkaç yer ile görüştüm bu hafta da Çin’e gitmeyi düşünüyorum Türkiye’den makul fiyatlar verebileceğini iddia eden arkadaşlar ile görüşüp hemen nakit almak isterim ve stoğunda ürün bulunan arkadaşlar irtibata geçerse hemen çalışmaya başlayabiliriz. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Satış / Pazarlama |
engin. Yeni Üye Toplam 2 yazı | 06/03/2019 : 16:32:08 Alıntı
Yerleşim : Türkiye / Bursa | Meslek : Danışmanlık |
engin. Yeni Üye Toplam 2 yazı | 07/03/2019 : 11:41:59 Alıntı
çin de danışmanlık şirketim var. türkiyede yaşıyorum. double a a4 kağıt getirtebiliyorum. hala düşünüyorsan irtibata gecebilirsin
Yerleşim : Türkiye / Bursa | Meslek : Danışmanlık |
Enea Yeni Üye Toplam 8 yazı | 09/03/2019 : 22:08:26 Alıntı
Arkadaslar ben de Pekin’de yaşıyorum. Özelliklerini yazırsanız bakıp tedarik edebilirim. Ya da buralarda gelmek isteyen varsa fabrikaları gezmek, vs tarzında konularda da yardımcı olabilirim. +8613260168365 WhatsApp we Wechat numaram. Yerleşim : Çin / Pekin | Meslek : Öğretmen |
Mahmutpekkolay Yeni Üye Toplam 1 yazı | 28/03/2019 : 01:08:43 Alıntı
Arkadaşlar bende a4 kağıdı almak istiyorum. Beraber çalışabileceğim Arkadaşlar irtibata gecebilir mi /05345506600 Yerleşim : Türkiye / Diyarbakır | Meslek : Serbest meslek |
behnanoz Üye Toplam 138 yazı | 12 seneden beridir Shanghai'da çalışıyorum, A4 kağıdı ve ya başka ürün isteklerinizde yardımcı olurum. A4 kağıdı riskli bir ürün, gramaj ve constrat tutturmanız lazım.Daha çok Güney Asya ülkelerinden ticareti yapılıyor fakat Çin'de orijinal markalar bulunabiliyor. Yerleşim : Çin / Shanghai | Meslek : Ticaret |
koeln Üye Toplam 131 yazı | Türk İş Dünyasının Buluştuğu Platform. https://www.turk5.com/forum/ Yerleşim : ALMANYA / Köln |
a4kagit Yeni Üye Toplam 2 yazı | 30/03/2019 : 22:29:26 Alıntı
şartlarınızı rdaylmz@gmail.com mail atabilirsiz. Yerleşim : Türkiye / Adana | Meslek : İthalat / İhracat |
tekniker973 Yeni Üye Toplam 12 yazı | 31/03/2019 : 16:27:17 Alıntı
Selamlar, 200 Ton Moldovya Menşei Patates Var, Satış Fiyatımız Peşin Ödeme Liman Teslim 4,85tl+Kd den, 10-15 Gün İçinde Teslim, Bilgilerinize. İsmail, Mail: tekniker73@mynet.com Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Satış / Pazarlama |
behnanoz Üye Toplam 138 yazı | Şöyle bir haber var, konuyla ilgili diye paylaşıyorum. https://www.sozcu.com.tr/2019/ekonomi/ithal-kagitta-da-vergi-sifirlanmali-3473467/ Yerleşim : Çin / Shanghai | Meslek : Ticaret |
a4kagit Yeni Üye Toplam 2 yazı | 02/04/2019 : 20:26:57 Alıntı
Türkiye teslim istiyorsanız verebiliriz... Yerleşim : Türkiye / Adana | Meslek : İthalat / İhracat |
EAHATAY Yeni Üye Toplam 1 yazı | 19/04/2019 : 16:28:25 Alıntı
merhaba bende kağıt getirtmek istiyorum. elinde 80 gr. Duble A kağıt olan arkadaşlardan fiyatta alabilirim. teşekkürler. EAHATAY Yerleşim : Türkiye / Hatay | Meslek : Esnaf |
ekoglobal Yeni Üye Toplam 25 yazı | 20/04/2019 : 13:59:15 Alıntı
a 4 kagit icin irtibat vatsap +380505980312 ooo eko global lojistik ltd Yerleşim : Ukrayna / Zaporojie | Meslek : İthalat / İhracat |
hasanaydemir Yeni Üye Toplam 35 yazı |
seyirevihasan@gmail.com elinizde mevcutsa teklif geşermisiniz lütfen. www.ucuzcubakkal.com Yerleşim : Türkiye / Bursa | Meslek : Bilgisayar-Bilişim |
hasanaydemir Yeni Üye Toplam 35 yazı |
seyirevihasan@gmail.com elinizde mevcutsa teklif geçermisiniz lütfen. www.ucuzcubakkal.com Yerleşim : Türkiye / Bursa | Meslek : Bilgisayar-Bilişim |
wonder2323 Yeni Üye Toplam 2 yazı | acar7599@gmail.com A4 Kağıdı elinde olan veya getirebilecek olan kişiler iletişime geçebilir mail adresimden Bir çivi bir nalı, bir nal bir atı, bir at bir yiğidi, bir yiğit bir memleketi kurtarır! Yerleşim : Türkiye / Küçükçekmece |
hasanaydemir Yeni Üye Toplam 35 yazı | Şu an elimiz de 3 Konteyner topla da 24.000 kutu, her kutu 5'li paketler halinde, 1 konteynerde 8.000 kutu bulunuyor. 80 gsm uluslar arası standartlarda Dauble A fotokopi kağıdımız vardır. Bursa teslim nakliye hariç 2.15 USD'dir. Fiyatımız on fiyattır, pazarlık maalesef yoktur. www.ucuzcubakkal.com Yerleşim : Türkiye / Bursa | Meslek : Bilgisayar-Bilişim |
onursayakci Yeni Üye Toplam 2 yazı | 14/06/2019 : 17:34:55 Alıntı
Hasan bey merhaba. Double A kağıt için iletişime geçmek isterim sizinle. mail adresim onursayakci@hotmail.com Tşkler! Yerleşim : Türkiye / Balıkesir | Meslek : İthalat / İhracat |
Murat_06 Yeni Üye Toplam 31 yazı | 16/06/2019 : 11:20:57 Alıntı
Arkadaşlar A4 kağıdı ile ilgili bir WhatsApp grubu kuralım gerçek alıcı ve satıcıları biraraya getirelim ne dersiniz ben ve ortağım bu konuda uzun zamandır piyasa araştırması yapıyoruz güzel bağlantılar yaptık kim ne kadar ciddi onuda anlarız grupta. A4 ile alakalı piyasa da ciddi bir talep var işini doğru yapan herkes para kazanabilir.Biz bu konuda elimizden geleni yapmaya hazırız. muratvural724@gmail.com 0541 806 0632 Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Ticaret |
tekniker973 Yeni Üye Toplam 12 yazı | 17/06/2019 : 13:12:13 Alıntı
A4 80Gr Fotokopi İsteyen Varsa Mesaj Yazsın, Cif İzmir Liman Teslim Mal gelmeden Parasını Öderseniz 2,50$/Paket, Kağıt Geldikten Sonra Parasını Ödeyeyim Diyorsanız 2,85$/Paket (Elimizde A4 Kağıt Kalırsa) En Az Alım 10 Kontenır Aylık. iv-os&Yasamak Group Turkey Gate Investment Global Consultancy Export Import Foreign Trade İsmail YASAMAK Foreign Trade Manager Skype: tekniker73 Mail: tekniker73@mynet.com,tekniker73@hotmail.com,tekniker_73@hotmail.com,tekniker73@gmail.com Web:www.karavelilojistik.com,www.gosticaret.com Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Satış / Pazarlama |
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2024 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |