Ana içeriğe geç

Giyim, Moda, Tekstil - Özel

Ürettiğim Gömlekleri Yurtdışına Satmak İstiyorum

BaşlatancyetrenTarih29/05/2018 14:16:57Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
merhaba değerli koniks üyelri biz kendi markamız adı ile erkek gömlekleri üretiyoruz ürettiğimiz bu gömlekleri yurtdışına satmak gibi bir hedefimiz var bu konuda yardımcı olabilcek arkadaşlar değerli yorum,fikir ve tekliflerinizi bekliyorum

ilginiz için şimdiden teşekkür ederim:)

http://www.kuvans.com

info@kuvans.com
nkaya

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Üye113 yazı
merhabalar efendim.resimlerini,toptan fiyatlarini,beden ve seri adetleri gibi bilgileri whatsapptan gonderirseniz hem potansiyel mevcut musterilerimize hemde web uzerinden tum irana pazarlar ve satariz,onemli olan kalite ve fiyat uygunlugu.
saygilarla behzaf.f
+989147691763
saygilarla : behzad farshbaf
tell : 0098 914 769 1763 (whatsapp,line,tango,...)
e-mail : smart.behzad@yahoo.com

Yerleşim Yran / TabrizMeslek Ticaret
Yeni Üye2 yazı
merhaba banada fiyat ve detay gönderebilirmisiniz
omer6300@gmail.com
ömerFaruk kılıçaslan

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Di?er
Yeni Üye4 yazı

Merhaba, fiyat , beden ve diğer detaylar hakkında bilgi gönderirseniz Almanya için bir fizibilite yapabilirim.

E-grosshandel@gmx.de

Yerleşim ALMANYA / KölnMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye4 yazı
Merhabalar mert@macaristana.com adresine ürün bilgilerini fiyatlar, katolog gibi bilgileri gönderebilirseniz hem macaristan hem de doğu avrupa pazarı için birlikte çalışma imkanımız olabilir. Saygılarımla.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye57 yazı
Gıda’dan mobilyaya, tekstilden yedek parçaya kadar her türlü imalat ve üretim yapan küçük ve orta ölçekli firmalarla ihracat konusunda çalışabiliriz. Firmamız Avrupa, Kuzey Amerika ve Orta Doğu Ülkeleri ile çalışmaktadır. Küçük yada büyük, az yada çok farketmez, üreticiyseniz ve ürünlerinizi yurt dışına satmak istiyorsanız sizinle tanışıp konuşmayı çok isteriz. Bize Mail(e-posta) yada telefonla ulaşabilirsiniz.
https://www.bestbuyfromturkey.com/
info@bestbuyfromturkey.com
info@canmorris.com
Tel: 0532 3518161

canmorris

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye13 yazı
Selam fiyat ve detay gönderirmisiniz.. Ürün Katalogunuz varsa onuda gönderin lütfen.

Metiny1990@googlemail.com

Yerleşim ALMANYA / WuppertalMeslek Tekstil