Ana içeriğe geç

İş Dünyası

Rusya Moskova Da İs Ariyorum!

BaşlatansezoliTarih21/05/2018 18:31:23Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
Oncelikle merhabalr adim sezgin agir vasita (tir,kamyon,otobus vb) bakim ve onarim teknisyenim mekanik elektrik elektronik arac sistemleri uzerinde yeterli bi derecede deneyimli biriyim ,logistik tasimacilik aktif seyahat ilgi alanlarim ,6 yildir rusyanin baskenti moskovada yasiyorum ,isyerim vardi iki ulke arasinda yasanan sorunlardan kaynakli isyerini kapatmak zorunda kaldim,su an ise farkli aci isilanlari olsa is ariyorum deneyimli vede yuksek seviyede rusca ukur yazar vede konusanim ayni zamanla tercumanlik yapabilirim . deneyimli seri vede basarili vasita soforuyum ilginiz den dolayi tesekkur ederim.+79636197222 sezgint@mail.ru

Yerleşim Rusya Federasyonu / MoskovaMeslek Ulaşım / Taşımacılık
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Üye537 yazı
taksi yada minibüs işletmeciliğ yapabilirsin rentacar yapabilirsin ben bunları moldovada düşünüyorum eger sana ters gelmez ise ufakdan domuz eti imalatı yapabilirsin

Yerleşim Türkiye / Ankara
Yeni Üye2 yazı
eyvallah tesekkur ederim iyi fikir ama maalesef burada baya cevrem genis vede ortam uygunlugu oldugu icin burada biseylere bakiyorum
yani moskova da!

Yerleşim Rusya Federasyonu / MoskovaMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Üye537 yazı

Yo yani moldovada yap demiyorum bunları moskovada inan bulunduğun coğrafyada ben para kazanacam diyosan çok iyi Sermaye olmalı bnm bahsettiğim işler 3 5 bin tl civarında para getirmek şeyler bide unutmadan sibiryada cam gittiğinin çok ucuz olduğunu soylediler

Yerleşim Türkiye / Ankara