Tokatlı
İlk mesaj
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - Kcticaret Nerden yapmayi dusunuyorsunuz |
Yazıyı gönderen - eyyüb sultan detaylı ve hızlı nakit akışı olan bir iş var ben de bu işi yapmak için ortak arıyorum ..detayları konuşmak isterseniz tedarikci2020@hotmail.com |
Yazıyı gönderen - eyyüb sultan Hizmet sıcak satış daha doğrusu.. aktariye ve baharat |
Yazıyı gönderen - ufuk43 Gözleme - bazlama tarzi bi isyeri acabilirsiniz. Temiz 've lezzetli olursa ekmek yersin |
Yazıyı gönderen - Justorcun arkadasım bence sen elindeki parayı da kaybedeceksin. cünkü hiç bir iş hakkında fikrin yok sadece kar odaklı düsünüyorsun. eğer ustası olduğun işin varsa yatırımını ona yap. |
Yazıyı gönderen - ufuk43 Kardes isterse 150 olsun su devirde bi is yeri batmadan 1 yili gecirebiliyorsa sukretmek lazim birak 9 10 bini 3-5 bin kalirsa dua et |
Yazıyı gönderen - ufuk43 Bu dedigin dogru ama bi sehirde kac tane gozlemeci var mesela biri 3 bin kazanirken digeri 5 bin burda devreye lokasyon,lezzet, sans, calisma disiplinin ... giriyor bu biraz da isi yapana Bagli. Is yeri tuttuktan sonra gelir illaki artar diye dusunuyorum |