Merhaba; Hem birşeyler üretmek istiyorsunuz hem de yapacağınız işin başında durmak istemiyorsunuz üretim yapmaksa amacınız mutalak bir şeylerin ucundan
tutmak zorundasınız. Ya satışı ile ilgili ya satın almasıyla ilgili veya üretimi ile ilgili bir işin ucundan mutlaka tutmalısınız yoksa bir şey üretmiş olmazsınız.
Size önerebileceğim belli bir süre için sizi de zarara uğratmayacak sözleşmeli bir ortaklık sonrasında devam yada tamam kararı alamanız yönünde olabilir.
O süre zarfında hem kendinizi tartmış olursunuz hem de üretimin gerçek anlamda size uygun olup olmadığını idrak edebilirsiniz.
Zaten dropshipping satış üzerine bir tecrübeniz olduğunu varsa****, belli bir pazar ve satış hacminizin de olduğunu düşünüyorum, eğer öyle ise tarafımıza ulaşmanızı tavsiye ederim. Hem sizin üretim ile ilgili düşünceleriniz konusunda fikirler verebilir, hem satış ağı konusunda sizden fikirler alabilir, hem de belki
belli bir süre üretim yapmayı denemeniz için yeni projelerimizden bir kaçını birlikte hayata geçirmek için bir iş planı yapabiliriz.