Ana içeriğe geç

Giyim, Aksesuar Ve Bijuteri

Textilde E Ticaret Yapmak İsteyen Arkadaşlar

Başlatanwenom123Tarih07/01/2018 19:49:25Yorum36

İlk mesaj
tişort üreticisi ve toptancısıyım.e ticaret kurup tişort satmak isteyen ler varsa .hiç bir ücret istemeden direk müsterinin paketini biz gönderelim .müşteri sizin hesabınıza yatırsın bizde gönderilen ürünler için 2 haftalık ödemeler olarak çalışabiliriz.2018 yaz sezonu için 65 çeşit tişort çeşidi oluşturuyoruz.yani bu sistem biraz dropshipping gibi ama bizdeki tek fark .ödemeler 2 haftalık olucak.fatura artı ürün ve gönderim bizden .satış sizden.

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Tekstil
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
36 yorum
Wenom123 lutfen varsa katalog veya resim rica edebilirmiyim? Erkek mi bayanlar icin mi?
ozelime gonderirsen memun olurum.
aytemirh@gmail.com
tesekkurler
www.oydanismani.org
www.voetbalportaal.nl
www.volkabulaire.nl
www.besiktask.info

Yerleşim Hollanda / RotterdamMeslek Sigortacy
Merhaba ilaninizla ben de ilgileniyorum. Ürün fotolarını ve fiyat bilgisini aydinuzum@gmail.com adresine bekliyorum. Saygılarımla

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek

Modelleri görebileceğimiz bir site v.s. var mı? Ayrıca fiyatlar ne seviyede?
Ciddi anlamda hacimli online satış kanallarımız var. Bulunduğumuz sektörün dışında farklı alanlarda da faliyet göstermek istemekteyiz.
Yurt dışında talep görebilecek modeller var ise yurtdışı kanallarımızı da faliyete sokabiliriz.
Tablo Uzmanından Alınır!
Türkiye'nin tablocusu: www.tablom.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sanatçy
şu an katalog çalışma aşamasındayız.inşallah gelecek ay bitecek.erkek üzeri sadece tişort imalatımız var.kullandıgımız kumaş cinsi 30/1 süprem.yurtdışı ve yurtiçi satılabılecek güzel model çalışmamız var.beğeneceğinize eminim.sizin gibi değerli ardaşlarla çalışmak isteriz

Kataloglariniz olustugunda paylasim saglayabilirseniz bizimle memnun oluruz.
Tablo Uzmanından Alınır!
Türkiye'nin tablocusu: www.tablom.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sanatçy
www.n11.com/magaza/akcapazar mağazamızda satış yapmak üzere üretici arkadaşlarımızla görüşmek isterim.
Selim Kılıç 0 532 564 62 40
Selim KILIÇ

Yerleşim Türkiye / AksarayMeslek Saty? / Pazarlama
Merhaba,
İlanınızla ben de ilgileniyorum. Ürün fotolarını ve fiyat bilgisini ozancaglas@gmail.com adresine bekliyorum.

Saygılarımla

Yerleşim Türkiye / AydynMeslek Yöneticilik
merhabalar. bende ilgileniyorum. fiyat ve urun fotoraflarinizi bu adrese(azin.k@hotmail.com) gonderirsiniz sevinirim.
azin654321

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
çok teşekkur ederim ilginize.elimden geldıgınce sıze bilgivermeye calışıyorum

Hollanda da yasiyorum ve urununu hem e-ticaret olarak hemde burada direk pazarlara toptan satabilirim. Fiyat ve gorselleri mailime platinumcrownstartup@gmail.com

veya Whatsapp +387603474812 numaraya yollayabilirsin. burada ciddi bir pazar soz konusu.
Hayat bazen bitti dediğin yerden başlar.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Hollanda da yasiyorum ve urununu hem e-ticaret olarak hemde burada direk pazarlara toptan satabilirim. Fiyat ve gorselleri mailime platinumcrownstartup@gmail.com

veya Whatsapp +387603474812 numaraya yollayabilirsin. burada ciddi bir pazar soz konusu.
Hayat bazen bitti dediğin yerden başlar.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Merhaba, dropship modeli ile çalıştırdığımız bir web sitemiz var detaylar için e-posta atarsanız görüşelim. arslanhakan10@gmail.com

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
Güney Afrika da online satış için ürün arıyorum bende.bana da mail atarsanız ürünlerle ilgili sevinirim.

plkan18@hotmail.com
Pınar

Yerleşim Güney Afrika / Cape TownMeslek Mühendis
Merhaba,
Gıda’dan mobilyaya, tekstilden yedek parçaya kadar her türlü imalat ve üretim yapan küçük ve orta ölçekli firmalarla ihracat konusunda çalışabiliriz. Firmamız Avrupa, Kuzey Amerika ve Orta Doğu Ülkeleri ile çalışmaktadır. Küçük yada büyük, az yada çok fark etmez, üreticiyseniz ve ürünlerinizi yurt dışına satmak istiyorsanız sizinle tanışıp konuşmayı çok isteriz. Bize Mail(e-posta) yada telefonla ulaşabilirsiniz.
https://www.bestbuyfromturkey.com/
info@bestbuyfromturkey.com
Selçuk Dündar
Tel: 0532 3518161
canmorris

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Musteri memnuniyetini unutmayalim. Yurtdisina satilan mallarin iadesiyle ilgili yasanan sikintilari bu isi yapanlar iyi bilir o yuzden toptan alis-veris tercihimdir. Katalog alacaklar listesine beni de yazin lutfen. Sonbahar-kis icin calismalariniz varsa daha da cok ilgimi cekersiniz

Yerleşim Fransa / ParisMeslek Ythalat / Yhracat
Mevcut e ticaret sitemde değerlendirebilirim. Ürün Ürün ve fiyat alabilir miyim istanbulyurek@gmail.com
söylediğin doğruyu kendi hayatında yaşa; yoksa vurursun baltayı taşa...

Yerleşim Türkiye / AfyonkarahisarMeslek Ticaret
Yeni açacağım sitede değerlendirmek isterim.Ürün ve fiyat bilgisi gönderebilir misiniz?
akinaslakci@gmail.com
akinaslakci

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Mühendis
merhaba baskısız tişörtleriniz için Ürün ve fiyat bilgisi gönderebilir misiniz? szrozn1@gmail.com

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Saty? / Pazarlama
Ürün çeşitleri ve fiyatlar için mesaj alabilirmiyim ayrıca iade durumunda ne yapılıyor?

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Otomotiv