Ben üç sene öncesine kadar bilinen bir firmada yönetici olarak çalıştım ama geçen bu üç senede benzer veya herhangi bir sektörde iş bulamadım kendi bir iş yeri açayım dedim ama onu da yapamadım hem maddi problem hem de herhangi bir meslekte usta olmadığım için cesaret de edemedim.
Bir şeyler yapmam lazım labirentte sıkıştım kaldım bir kısır döngüye girdim. Çıkış yolu olarak geçerli, en kötü bir senede öğrenebileceğim ve kendi iş yerimi açmanın da mümkün olduğu bir mesleğe sahip olmam gerektiğini düşündüm.Bu sebeple buraya yazdım.
Gerekirse 3-5 ay para almamayı da kabul ederek bana geçerli bir mesleği öğretebilecek birilerinden yardım istiyorum. Bulunduğum şehir dışında da olabilir ama o durumda kalacak yer ve yemek sorunlarımın çözülmesi gerekir. Meslek konusunda aklıma bir şey gelmiyor fazla ama dediğim gibi 6 ay ile 1 sene içerisinde öğrenebileceğim. iyi öğrendiğim takdirde bana iyi kazandırabilecek ve kendi iş yerimi açmama da imkan sağlayacak her türlü iş olabilir. Kendimin uzun bir süre yöneticilik yaptığımı söylemiştim kapasitem ve anlama kabiliyetim iyidir ayrıca üniversite de çok farklı bir alanda eğitim alsam da lise de elektrik elektronik okumuştum temel bilgim onda da vardır. En azından fikirlerinizi de yazabilirsiniz araştırma yapabilirim.
Güncelleme: Yardımcı olmak isteyenlere teşekkürler. Ben ne yapmak istediğime karar verdim ve uğraşıyorum.