Ana içeriğe geç

İş Dünyası

Rusya Da Yiyecek Ve İçecek Fuarı

BaşlatanErkan SarıtasTarih16/12/2017 00:24:21Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye27 yazı
Bu forumda pekçok arkadaşın özellikle gıda konusunda meyva sebze yada diğer ürünlerde nasıl Rusya pazarına girerim satış yaparım sorularını görüyorum. Faydası olacağını düşündüğüm fuar bilgisini paylaşmak istiyorum ilgilenenler incelesin , bence pazara girmek büyük alıcıların dikkatini çekmek ve yeni bağlantılar kurmak için ideal ortam.

http://www.prod-expo.ru/en/
birlikten güç doğar
05372164906
saritaserkan@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Elektrik / Elektronik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Yeni Üye41 yazı
Merhabalar,
Rusya -Moskova da en buyuk meyve ve sebze hali olan FOOD CITY de toptan sebze meyve ve gida satis ,noktalarimiz bulunmaktadir .
Rusyanin onde gelen supermarket zincirleri ile calismaktayiz ,uretimini yaptiginiz urunun Rusya da satisiyla ilgi bilgi almak isterseniz
benimle iletisime gecebilirsiniz.

muratrus@hotmail.com

Yerleşim Rusya Federasyonu / Moskova
Yeni Üye27 yazı
sayın Murat bey , foodcity i biliyorum hangi satış noktalarınız bulunmakta, hangi marketler ile ne şekilde çalışıyorsunuz belirtirseniz faydalanırız. Siz üstünüze almayın ama forumda herşeyi yaparım diyen o kadar çok boş adam varki ,insanlar doğru ve açık bilgilensin. selamlar
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - muratrus
Merhabalar,
Rusya -Moskova da en buyuk meyve ve sebze hali olan FOOD CITY de toptan sebze meyve ve gida satis ,noktalarimiz bulunmaktadir .
Rusyanin onde gelen supermarket zincirleri ile calismaktayiz ,uretimini yaptiginiz urunun Rusya da satisiyla ilgi bilgi almak isterseniz
benimle iletisime gecebilirsiniz.

muratrus@hotmail.com

birlikten güç doğar
05372164906
saritaserkan@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Elektrik / Elektronik