Batmak İstemiyorum Bunu Haketmedim. . - Koniks.com

Koniks.com
Kullanıcı adı:
Şifre:
Şifremi hatırla

Ana Sayfa          Forumlar          Arama          Yardım           Kayıt Ol

Batmak İstemiyorum Bunu Haketmedim. .
 1 

Onur Durmuş
Yeni Üye

Toplam 25 yazı
11/12/2017 :  23:03:23 Bu yazıdan alıntı yaparak yorum yaz Alıntı

Herkese iyi günler/geceler.Başlıktan da anlaşılacağı üzere bir dükkan işletiyorum ve batmak üzereyim.kısaca durumu anlatayım.İstanbul Esenler’ tekel bayii ve akbil olarak faaliyet gösteriyordum lakin bu sene bazı sebeplerden ötürü ve belediye ile ilgili durumlardan alkol ruhsatı vermediler ve benden kaldırmak durumunda kaldım.Haliyle dükkanı normal bakkal tarzına düşürmek durumunda kaldım.Şuanda dükkanı ayakta tutan akbil(istanbulda toplu taşıma için verilen kartın dolum noktası olarak adlandırabilitiz.).Arkadaşlar 2 günün cirosunu sigaraya veriyorum çünkü sigara daha çok rağbet görüyor ama çok düşük kâr marjı var.Diğer yanda bisküvi kek çikolata tarzı şeyler var bunlarda aman aman bişey bırakmıyor bu yüzden bana lütfen akıl verin yani işin içinden çıkamıyorum.Rakamlar çok düşük şuanda kazandığım para ev ve dükkan giderlerni karşılıyor yani ben artı bişey alırsam yersem içersem gezerseö zarardayım demektir.Bana akıl verin ne koyayım kar marjı iyi olabilen bişeyler söyleyin ne kazandırır bakkal ürünlerinde? Akbilden dolayı sabahları benim orası yoğun oluyor poğoça açma tarzı şey koysam mı diyr düşünüyorum zaten genel piyasa çok durgun acaba gider mi gitmez mi diye düşünüyorum sonra çaresizce düşünüyorum..lütfen Allah rızası için bans fikir verin şimdiden teşekkürler
2828

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Öğrenci
Mertyalin
Yeni Üye

Toplam 22 yazı
12/12/2017 :  00:31:11  Alıntı
Allah yardımcın olsun , belediye akbilde sıkıntı yaratmazsa ve gel geç yol üzeri bir yer ise aynı zamanda çevrende çok fazla esnaf var ise dükkanı menemenciye çevir , sabahlarıda kaliteli 3-4 çeşit kahvaltılık ürünlerden koy şu halinden çok daha iyi durumda olursun. içerideki malı topdan versen alacağın iki ocak 50 tava ile başlıyabilirsin , veya şartlar uygun ise çereze çevir sermaye yaratabilirsen şans oyunları da ekle. Dışardan akıl vermesi kolay işin içinde olunca insan sağlıklı düşünemiyor tekrar Allah yardımcın olsun.

Yerleşim : Türkiye / Izmir  |  Meslek : İmalat
canalp26
Yeni Üye

Toplam 1 yazı
12/12/2017 :  00:33:35  Alıntı
Soğuk sandviç, simit, poğaça, yanlarına üçgen peynir... Sabahları eğer işlek ayakaltıysa dükkan tutar. Meyve suyu bakkal olduğun için zaten satıyorsun. Hatta bi ufak ikinci el çay kazanı koyup çayda satabilirsin yanında bunların.
Son zamanlarda bardakta mısır patladı gitti. Adım başı bardakta mısırcı. İyide para kazanıyorlar takip ettiğim kadarıyla. Maliyeti düşük getirisi yüksek. Dükkanın önüne koyabilirsin bu tezgahtan.
Şuanlık aklıma gelenler bunlar. Allah yardımcın oldun. Hayırlı işler bol müşteriler.

Yerleşim : Türkiye / Eskişehir  |  Meslek : Satış / Pazarlama
ugurum2211
Üye

Toplam 844 yazı
12/12/2017 :  09:35:31 Yazarın websitesine git Website   Alıntı

daha fazla çeşit sigara al zamanla işlerin düzelir. tablet çikolata çeşitlerini çoğalt. bu ikisi sana yeter
toptan Tesettür giyim
http://instagram.com/butik_inegol

iİletişim:
0 530 274 94 93

Yerleşim : Türkiye / Bursa  |  Meslek : İthalat / İhracat
Onur Durmuş
Yeni Üye

Toplam 25 yazı
12/12/2017 :  10:22:05  Alıntı
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler öncelikle yanımda esnaf lokantası gibi bir yer var o yüzden gıdaya fazla giremiyorum..Bu esnaf arkadaş sabahları ekmek arası kahvaltılık koyuyor menemen aynı şekilde onda da var ve öğlende sıcak yemekler yapıyor ama sadece poğaça açma börek simit tarzı şeyler yok onda,.Sigara çeşitlerim çok yani tamam hepsi bulunmasada belli firmaların çoğu sigarası mevcut.Yaklaşık 25 çeşit çikolata 15 çeşit bisküvi de mevcut vsvs..Ama cirolar yine de çok düşük dükkanımda raflarda biraz boşluklar var ve mobilyalar da beyaz çok sırıtıyor boşluk acaba bundan da kaynaklı olabilir mi yani insanların birşey almama isteği ?
2828

Ay44
Yeni Üye

Toplam 15 yazı
12/12/2017 :  11:30:09  Alıntı
Abi doldurma tütün koy 3’5 tlye karın paket başı 2 tl eğer düşünrsen bnmle irtibata geç

Yerleşim : Türkiye / Malatya  |  Meslek : Kimyager
aykut5855
Yeni Üye

Toplam 41 yazı
12/12/2017 :  11:55:41  Alıntı
Şehir merkezinde Bursa'da bir büfe vardı, tek farkı tekel yoktu. Kart dolum, su, sigara vs satan, sonrasında taze sıkma meyve suyu koydu ve birden patlama yaşadı. Eğer yaya trafiği yoğun ve uygunluk varsa, taze sıkma meyvesuyunu düşünün derim. Bir artısı sürümden kazanmak adına fiyatları çok makul düzeyde tuttu.

Yerleşim : Türkiye / Bursa  |  Meslek : Öğrenci
Onur Durmuş
Yeni Üye

Toplam 25 yazı
12/12/2017 :  12:38:55  Alıntı
Sayın Ay44 fikrin için teşekkürler düşünülebilir.Sayın Aykut5855 fikrin hoş güzel aslında mevsim kış bu mevsimde portakal iyi gidebilir bunu düşünebilirim.Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.
2828

Bartoloucci
Üye

Toplam 1351 yazı
12/12/2017 :  13:05:28  Alıntı
(Tüpte suyu ısıtıp buharla ) simit poğaça fark yaratabilir.

Çocuklara balon satanlar oluyor ama çizgi karakterler olan olabilir akmasa da damlar

Tatlı da satılabilir elde yemeye müsait örneğin halka tatlı ( p.. tatlısı ) vb

Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim : Türkiye / Özel  |  Meslek : Diğer
Onur Durmuş
Yeni Üye

Toplam 25 yazı
12/12/2017 :  13:32:10  Alıntı
Bartoloucci balon fikrini çok sevdim aslında çocuklara hitap etmek de gerek olduğunu düşünüyorum.Akbil dolduran kişiler genelde yanında çocukları ile geliyor çocuklar bişey isteyince mecbur annesi babası kıramıyor.İnce düşünmüşsünüz teşekkür ederim
2828

ugurum2211
Üye

Toplam 844 yazı
12/12/2017 :  13:39:59 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
sadece bir markanın 25 çeşit ten fazla çikolatası var, torku, ülker, eti, milka, nestle, damak, bolçi sadece bunların tablet çikolatalarını alıp iki üç raf doldurabilirsin. inan sadece çikolata için gelenler olacaktır. sigarada da aynı, ufak purolar da var onlardan koy,
çakmak çeşitleri de koy hatta,

yani adam gelsin sigara alsın çakmagını alsın, hatta arkadasıyla geldiğinde birer de çikolata alsın su alsın çıksın

benzinliklerdeki gibi düşünebilirsin. insanlar bu alışverişe alıştı, girdimi çikolata su sigara alıp gidiyor. okuyan cogu arkadas bunu sık sık yapıyordur.
toptan Tesettür giyim
http://instagram.com/butik_inegol

iİletişim:
0 530 274 94 93

Yerleşim : Türkiye / Bursa  |  Meslek : İthalat / İhracat
kartalimkartal
Üye

Toplam 211 yazı
12/12/2017 :  14:21:53 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
Chips, telefon sarj etme aksasuarlari, cicek, hazir sandvic
www.oydanismani.org
www.voetbalportaal.nl
www.volkabulaire.nl
www.besiktask.info

Yerleşim : Hollanda / Rotterdam  |  Meslek : Sigortacı
behnanoz
Üye

Toplam 138 yazı
12/12/2017 :  15:31:12 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
Telefonlar ( iPhone, Samsung ) ekran koruyucu koyun, tabi pahalı olanlardan koymayın, illa satılacaktır.
Bilgi paylastikca degerlenir!

http://www.yiwugo.com

Yerleşim : Çin / Shanghai  |  Meslek : Ticaret
Bartoloucci
Üye

Toplam 1351 yazı
12/12/2017 :  22:19:43  Alıntı
Balondan kastım parklarda şişirme oyuncak tarzı balonlar oluyor ya Mickey olur çocuk çizgi filmi karakterleri olur

TRT çocuk Minika çocuk TV kanallarindakilerden olur

Sadece balon satarak ekmeğini çıkaranlar var
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

muratbakal
Üye

Toplam 177 yazı
12/12/2017 :  23:11:17  Alıntı
kardeşim müşterin yoğunsa fatura ödeme noktası da yapabilirsin bilgisayar koyuyorlar adam faturasınıda ödüyor sistemi oturtabilirsen en kötü dükkan kiran cıkar gibime geliyor...

Yerleşim : Türkiye / Bandırma  |  Meslek : Ticaret
ikare
Üye

Toplam 407 yazı
13/12/2017 :  03:12:14  Alıntı
Öncelikle sıkma meyve suyu var mı bilmiyorum ama baya etkisi olur sanırım. portakal nar ananas vs. çeşitler yapabilirsiniz.
ikinci olarak sabahları simit poğaça iyi gider. simitin arasına nutella sürün yada domates peynir ile simitten poğaçadan sandviç yapın...

ilave olarak sosisli ve tost olayları istanbulda pek çok büfe de tutuyor. müsait yeriniz varsa iki tabure atın. oturarak da yiyebilin insanlar.

bir de çay yapabilirseniz baya işinizi görür diye düşünüyorum....

fatura ödeme demiş bi arkadaş ama öyle ayaküstü yerde sizi zorlayabilir. bi taraftan işlem yapmaya çalışırken bi taraftan diğer müşterilere cevap vermek zor olur...

kolay gelsin.
Finans
Yönetim
Denetim
Kredi Derecelendirme
Kurumsal Yönetim

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Danışmanlık
mould
Üye

Toplam 173 yazı
13/12/2017 :  07:41:12  Alıntı
sayısal loto koyabilirsen faydası olur.

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Yöneticilik
Onur Durmuş
Yeni Üye

Toplam 25 yazı
13/12/2017 :  08:21:36  Alıntı
Teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız biraz yolumu aydınlattı
2828

Bartoloucci
Üye

Toplam 1351 yazı
13/12/2017 :  12:38:09  Alıntı
Yılbaşı geldi milli piyango bileti de ek gelir olabilir
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

anakinskywalker

Yeni Üye

Toplam 57 yazı
13/12/2017 :  22:56:47  Alıntı
Yaşadığım il olan Kocaeli'de bir mini market var 15 yıldır. Bu market sadece iyi markaları ve kaliteli güzel ürünleri satar. Ucuz da değildir ama özelliği bu. Marketin 50 m ötesinde A101 var, cadde boyu Bİm ve diğer zincir marketler var ama ben de dahil olmak üzere pek çok insan buradan alışveriş yapar. Çünkü aradığın iyi markanın ve istediğin çeşidin orada olduğu bilinir. İyi de kazanır.

Bilgine,

Yerleşim : Türkiye / Kocaeli  |  Meslek : Mühendis
Bartoloucci
Üye

Toplam 1351 yazı
14/12/2017 :  21:58:48  Alıntı
Kuruyemiş satılabilir açık ya da hazır paketlerde satılabilir

Açık parfüm işi de olabilir
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

mustafa ayvaz
Yeni Üye

Toplam 16 yazı
14/12/2017 :  22:47:52  Alıntı
Onur bey, dükkanın hakkında daha fazla bilgi vermeni istiyorum. Kaç metre kare, ürünleri sergilediğin alan ne kadar, çalışılabilen alan ne kadar, komşu esnafların hangi işlerle meşgul gibi, bu bilgileri verirsen değerli koniks.com üyeleri sana daha yararlı projeler sunacağına eminim.
Mustafa AYVAZ

Yerleşim : Türkiye / Balıkesir  |  Meslek : Satış / Pazarlama
mustafa ayvaz
Yeni Üye

Toplam 16 yazı
15/12/2017 :  05:07:14  Alıntı
Onur bey, Saat sabahın 5 i inanın size yararlı olabilecek bir fikir ile yataktan kalkıp bir iki satır yazmak istedim. Yapılan yorumları okudum, gerçekten cok mantıklı fikirler ama sizin alkol satışınızın yerini tutabilecek fikirler gibi gelmedi bana, Her gün 10 adet 5 lt zeytin yağı ve 10 adet 830 gr bal satarsanız ayda yaklaşık 22,500 lira kazanacaksınız desem :)
Size haddim olma**** bir kaç satış stratejisi vereceğim bunları uygularsanız 22,500 cepte
5 lt zeytin yağı fiyatı 40 lira 100 liraya satsanız 10 adet satışta 600 lira kar getireceksiniz
830 gr çiçek balı veya çam balı tanesi 15 liradan alıp 30 liraya satsanız günde 150 lira para kalır
toplamda 750 lira her gün kazanacaksınız. Ayda 22500 tl inanın abartmıyorum
bu ürünleri temin edeceğiniz yerler yağı akhisar bölgesinden balıda çanakkale bölgesinden benim yönlendirdiğim yerden alacaksınız
Şimdi sıra geldi satışa Müşterilerinizi iyi seçmeniz gerekiyor mesela 18 20 yaşındaki öğrencilere satmaya çalışmayın bırakın onlar akpillerini doldurup gitsin orta yaş grubu ve ihtiyar müşteriler en ideal müşteriniz olmalı anladığım kadarıyla cok yoğun bir müşteri kitleniz var onun için her müşteriye ayrı özen göstermelisiniz. Bilirsiniz ki yabancı ülkeler de pazarlama ve satış yapanların şahitliği bile kabul olmaz, peki neden Çünkü ufak tefek satış amaçlı yalan söylerler. Sizde inceden satış amaçlı yalan söylemeniz gerekli bu yag edremit yağı (eniştem veya kayın pederim edremitten 500 zeytin ağaçlı bir tarla aldı. sızma zeytin yağı biz seviyoruz diye bir kaç teneke aldık satıyoruz eşimize dostumuza veriyoruz vatandaş zeytin yağı yesin diyoruz gibi) Birde daha doğal olun giyinişiniz konuşmanız daha doğal olsun hatta yağ tenekelerinin üstüne elinizle yazdığınız bir karton olsun. Tıpkı zeytin yağı ve balın doğal olduğu gibi teyzelere anne diye amcalara hacı baba diye hitab edin yaşıtınız olsa bile bayanlara abla deyin çay söyleyin ve hatta beğenmezseniz paranız iade deyin kimse size evde birazını kullanmış olduğu yağı getirmez. onur kardeşim inşallah işin yolunda gider sana yardımcı olabildiysem ve sayende bir kaç kişi yazımı okuyup ta yüzünde bir tebessüm olduysa ne mutlu bana :)))
Mustafa AYVAZ

Yerleşim : Türkiye / Balıkesir  |  Meslek : Satış / Pazarlama
H_Kahya
Yeni Üye

Toplam 14 yazı
15/12/2017 :  06:41:51  Alıntı
Mustafa ayvaz zeytinyağı 5lt 40tl demişsiniz.Bu yağın içeriğinden haberiniz var mı?İçerisine keten yağı tohumu vs.ekleyerek ilave katkılar ile satılıyor.Bakanlık bu konuda ciddi yaptırımlara başladı.Dükkanında satamaz çünkü yakalanırsa üreticinin gıda sertifikası dahi yok.Ancak el altından eşe dosta satabilir.Min. Zeytinyağı borsa fiyatları 15tl civarı litresi.Riviera bile o fiyata bulunmaz sanmıyorum.

Yerleşim : Türkiye / Çanakkale  |  Meslek : Denizci
kaancet
Yeni Üye

Toplam 10 yazı
15/12/2017 :  14:21:26  Alıntı
öncelikle çabanız için takdir ediyorum ve umarım başarılı olursunuz.Zira tekel ürünlerinden elde ettiğiniz karı bulabileceğinizi bende düşünmüyorum fakat.Bir yenilik için benim nacizane görüşüm şu sizin dükkanınıza gelen kitle toplu taşıma kullanan ve gelir düzeyi belli kültürünü koruyan ve alışkanlıkları olan yeniliklerle pek ilgilenmeyecek olan bir kitle benim görüşüm öncelikle bu.Ben ekonomideki ufak çaplı gözlemlenen pazar anlayışına inanırım.Daha öncede izlediğim bir yol olan benim mevcut kitlem nereye gider ve hangi ürün için gider.Daha ekonomik olarak görünen istanbuldaki pazar eminönü ve çevresi.Sizin sektörünüzle ilgili bilgim yok fakat ben gittiğimde çörekotu yağını sıkan bir makina gördüm ciddi anlamda sağlık iksiri olarak tanımlıyorlar ve belli yaşta kültürünü savunan arkadaşımızın dediği gibi hacıdayılar ve anneannelerimizin şişelere doldurup aldığını gördüm.Orada hali hazırda broşürler de vardı belki uğrarsanız broşür maliyetiniz olmadan ordan bile alabilirsiniz.Oraya gidip bu fikir bazlı bir gözlemleme yapmanızı öneririm.Diğer bir görüşüm mevsim şartlarını takip eden strateji olurdu mesela boza,sahlep,ve leblebi.Bunlar yakında gelecek olan hava şartlarında insanların psikolojik olarak yönlenebileceği şeyler.Pasta börek açma sizin sektörünüzle pek alakalı olmadığından tüketici güvenini bence şüpheye düşürebilecek bir düşünce olurdu. Belki bir el arabasıyla risk alıp bir çocuğun başında satış yapmasını ve sizden ayrıymış gibi durması belki mali yaptırımlardan sizi bertaraf edebilir.Dükkanın önünde durmasına izin vermeniz size akbil için gelen kesimin o el arabasına dikkat edip canının çekmesine ve el arabasına hazır bir kitle yaratmış olmasına neden olacaktır.

Benim aklıma gelenler bu şekilde umarım yardımım olur .İyi çalışmalar dilerim.

Yerleşim : Türkiye / Istanbul  |  Meslek : Ticaret
Onur Durmuş
Yeni Üye

Toplam 25 yazı
16/12/2017 :  16:30:22  Alıntı
Sayın Mustafa Ayvaz Bey yorumunuzdan ötürü çok teşekkür ederim.Bahsettiğiniz ürünleri buraya koyarım fakat tabiri caizse yaşlı kesime çok hitap edemem.Çünkü benim yaş aralığım genellikle öğrenci kesimi ve 25-40 yaş aralığı.Sayın H_Kahya Beyfendinin dediği gibi bazı belgeler gerekebilir ve inanıyorum ki beni şikayet bile edebilirler zamanında veresiye vermediğim için çoğu kez polis tarafından dükkanım basıldı alkol var iken.Dükkanımın hemen yanında bitişiğimde esnaf lokantası var sabahları açık kahvaltı ekmek arası çorba veriyor öğlen olduğu zaman sulu yemekler ve dönere geçiyor..Yine bu forumda bazı arkadaşlar sandviç koymayı dene dedi düşündüm taşındım nihai bi karar verdim..Marka ürünler koyup ufak bi stand ayarlayıp akşam evde streçleyip sabah dükkanda satmayı düşündüm.Tamamen ucuz yapmak ve damak tadını öne çıkarmak ardından sürkülasyondan kazanmak mantıklı olur diye düşündüm siz ne düşünürsünüz acaba yandaki esnaf arkadaşa ayıp olur mu ?
Çünkü esnaf akadaşta insanlar en az iki dakika kaybediyor ben hemen hazırlayıp üzerine içindekiler ve fiyatını yazıp servise sunacağım ne düşünüyorsunuz ?

Sayın Kaancet Bey ben şuan dükkanda tek olduğum ve haftanın her günü sabah 6 akşam 11 olduğu için pek çıkmaya fırsatım olmuyor.Hem yukarıda ki yorumda belirttiğim gibi yaş aralığım belli.Anakinskywalker arkadaşın dediği gibi çeşitleri çoğalttım markaları dükkana sokmaya başladım klasik ülker ve eti markalarının dışına çıktım ve meyvelerini yemeye başlıyor gibiyim.

Yorumlarınız için teşekkürler.
2828

Bartoloucci
Üye

Toplam 1351 yazı
19/12/2017 :  23:28:34  Alıntı
Gelişmelerden haberdar ederseniz seviniriz
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

tekinbaci
Yeni Üye

Toplam 44 yazı
20/12/2017 :  01:47:50  Alıntı
Allah rızası dedigin için sana en saglam fikri veriyorum abi ne yap ne et orayı gıda işletmesine çevirmeye bak bende ayakkabıcılık yapıyordum avmler olunca kapattık ama gıda döner vs insanların zorunlu ihtiyaçları ancak onlar çalışıyor büyük yerler bakkalları bitiriyor Gıda İŞletmesine Çevir ben dükkan kapattım durum bu kadar vahimse GIDA işletmesine çevir zorunlu ihtiyaç illaki çalışıyor

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Ticaret
tekinbaci
Yeni Üye

Toplam 44 yazı
20/12/2017 :  02:34:26  Alıntı
Ne kadar ek gelir için ugraşsanda o iş yaş güldüren yalan seni kurtarmaz bak bizi de kurtarmamıştı gıda işletmesine çevirmeye bak

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Ticaret
ikare
Üye

Toplam 407 yazı
20/12/2017 :  02:53:46  Alıntı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Onur Durmuş
...Yine bu forumda bazı arkadaşlar sandviç koymayı dene dedi düşündüm taşındım nihai bi karar verdim..Marka ürünler koyup ufak bi stand ayarlayıp akşam evde streçleyip sabah dükkanda satmayı düşündüm.Tamamen ucuz yapmak ve damak tadını öne çıkarmak ardından sürkülasyondan kazanmak mantıklı olur diye düşündüm siz ne düşünürsünüz acaba yandaki esnaf arkadaşa ayıp olur mu ?
Çünkü esnaf akadaşta insanlar en az iki dakika kaybediyor ben hemen hazırlayıp üzerine içindekiler ve fiyatını yazıp servise sunacağım ne düşünüyorsunuz ?.....

Hocam bunu güzel düşünmüşsünüz...
insanlar hem vakit kaybetmemek hem de hijyenik görünüm olduğundan ambalajlı ürünler tercih edecektir.
Finans
Yönetim
Denetim
Kredi Derecelendirme
Kurumsal Yönetim

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Danışmanlık
Taşralı Aydın
Yeni Üye

Toplam 8 yazı
20/12/2017 :  09:12:37  Alıntı
Kardeş soguk sandviç çay tost balon koy bence de
Taşralı Aydın

Yerleşim : Türkiye / Antalya  |  Meslek : Esnaf

Mesaj gönderebilmek için öncelikle giriş yapmış olmanız gerekmektedir.

Henüz kayıt yaptırmadıysanız buradan üye olabilirsiniz.

Üye olarak:

• Yeni yazılar gönderebilir,
  • Varolan yazılara yorum yapabilir,
  • Arkadaşlarım, favorilerim, kişisel mesajlaşma, haber merkezi, dosya merkezi, online üyeler gibi pek çok yardımcı araçlardan yararlanabilirsiniz.

» Hemen üye olmak için tıklayınız.

12.9 saniye.
00:57:43, 22 Ocak 2025, Çarşamba

Buradaki yazılar, yazarlarının ve Koniks.com®'un izni olmaksızın hiçbir yazılı, görsel yada sesli yayın organında yayınlanamaz. Eğitim amacı dışında, herhangi bir şekilde çoğaltılması yasaktır. Eğitim amaçlı çoğaltıldığı durumlarda, yazarla ilgili bilgilerin ve URL'nin belirtilmesi zorunludur.

Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz.

© 2000-2025 Koniks.com İletişim   ||   Kullanım Şartları   |   Kurallar   |   Sitenin Kullanımı   |   Gizlilik   |   Yardım