Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Ayakkabı Ticareti - Yardımlarınızı Bekliyorum !

BaşlatanesoysalTarih12/11/2017 21:17:58Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
Herkese merhaba!
Ayakkabı işiyle uğraşıyoruz. Ürünler deri ve el emeği. Üst düzey ayakkabı giyim mağazalarında gördüğünüz ayakkabılarla eşdeğer ve hatta daha iyisi denilebilir. Toptan üretim imkanımız mevcut. İsme özel ayakkabı , özel ölçülü ayakkabı , özel tasarım ayakkabı yapma durumumuz da var. Sormak istediğim bu işi nasıl büyütürüz , toptan satışta yurtiçi ve yurtdışı portföyümüzü nasıl genişletiriz , özel ürünlerin alıcısına nasıl daha kolay ulaşabiliriz? Bu konular hakkında fikirlerinizi ayrıca önerilerinizi bekliyorum.
Saygılar
Düzeltme: Sadece erkek ayakkabıları üretiyoruz.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Mühendis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Yeni Üye44 yazı
Bende aynı işle ugraşıyorum bana ayakkabı üretebilirmisin ? murat_1.2@hot mail adresim topuklu ayakkabı ihtiyacı var istanbuldayız 20 liradan elime geçmesi lazım daha pahallıdan müşteri bulamıyoruz imkanın varsa mesaj yaz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye262 yazı
Eğer dediğiniz kadar iddalıysanız bence facebook ve instagram gibi platformlarda reklam yapmayı deneyin.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ticaret
Yeni Üye2 yazı

Sayın lehat ,
Dediğiniz yoğunlaşılması gereken en önemli konulardan biri. Çalışmalarımız mevcut. Yine de farklı bakış açılarıyla bakabilmek her zaman yarar sağlar.
Teşekkür ederim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye10 yazı
o kadar iddalı yazdınızki merak etmemek elde degil ürünlerinizi görebilecegimiz bir site vs varmı bende numara konusunda sıkıntı çekiyorum begenirsem en azından istedigim ölçüde yaptırabilirim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye10 yazı
o kadar iddalı yazdınızki merak etmemek elde degil ürünlerinizi görebilecegimiz bir site vs varmı bende numara konusunda sıkıntı çekiyorum begenirsem en azından istedigim ölçüde yaptırabilirim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Üye170 yazı
değerli esoysal,

siz bu konuyu açtınız ve diyelim benim de ayakkabıya ihtiyacım var, sizin ne cesit ayakkabı ürettiğinizi nereden göreceğim? Siz bu konuyu açıp bir de modellerinizi sergilediğiniz internet sitesi ekleseydiniz bunu da instagram,facebook gibi sosyal ağlarla da destekleseydiniz emin olun bir çok insan sizinle iletişime gecerdi.. aynı şekilde ihracat için de kimse size telefon açmaz internet sitenize bakar,e-mail adresinize mail gönderir sizden fiyat alır uygun gelirse de alım yapar..

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ticaret
Üye223 yazı
Selamlar,site ismini yazabilirsen ve çizme yapabilirsen senin için yurt dışı bağlantısı kurmanı sağlarım.

Yerleşim Türkiye / TrabzonMeslek Ticaret
Yeni Üye1 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - esoysal
Herkese merhaba!
Ayakkabı işiyle uğraşıyoruz. Ürünler deri ve el emeği. Üst düzey ayakkabı giyim mağazalarında gördüğünüz ayakkabılarla eşdeğer ve hatta daha iyisi denilebilir. Toptan üretim imkanımız mevcut. İsme özel ayakkabı , özel ölçülü ayakkabı , özel tasarım ayakkabı yapma durumumuz da var. Sormak istediğim bu işi nasıl büyütürüz , toptan satışta yurtiçi ve yurtdışı portföyümüzü nasıl genişletiriz , özel ürünlerin alıcısına nasıl daha kolay ulaşabiliriz? Bu konular hakkında fikirlerinizi ayrıca önerilerinizi bekliyorum.
Saygılar
Düzeltme: Sadece erkek ayakkabıları üretiyoruz.
hs

Yerleşim Yngiltere / NewquayMeslek Serbest meslek