Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Toptan Oyuncak Nereden Alınır?

Başlatanyunusemir82Tarih10/11/2008 16:58:01Yorum50

İlk mesaj
Merhabalar,

Ankara'da semt pazarlarında oyuncak satışına başlamayı planlıyoruz. pazar yeri olduğu için haliyle en pahalı oyuncağın satış fiyatı 10 ytl'yi geçmeyen oyuncakların toptan alımını nereden yapabiliriz? İstanbul'u kaybolmayacak kadar biliyorum tarifi detaylı yaparsanız memnun olurum.

şimdiden teşekkürler...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
50 yorum
ikitelli istoc istanbul orda bulabilirsiniz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
evet istoc ticaret merkezinden bula bilirsiniz
Dadaş Tekstil
Yakup Aykaç
www.dadastekstil.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil

teşekkürler... farklı fikirleri bilgisi olan arkadaşlar yok mu acaba?

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Saty? / Pazarlama
İstanbul Eminönü Tahtakalede de var bazı oyuncakcılar. Okulların ana sınıflarını kurmak için çalışma yapabilirsiniz. Plastik ve tahta eğlendirici zeka oyuncakları oldukca düşük maliyetli ama yüksek satış fiyatlı oyuncaklardır.
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
selamlar bir önerim daha olabilir size bunu pek cok firma yapmaktadır her ithalatcı firmanın deposunda ve satış mağazasında tekleme diye tabir edilen ama yüklü miktarda mal kalmaktadır bunları inanılmaz uygun fiyata alabilirsin.farklı sektörlerde bu işi bende yapıyorum.görüşmeye girdiğin firmaya bunu teklif edebilirsin.emin ol cok cazip fiyata mal bulma şansın var.iyi calışmalar.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
görüşlerinizi muhakkak değerlendirip araştıracağım. ilk etapta çok yüksek sermaye ile başlayamayacağız ama elimizden geldiği kadar uygun fiyatla almaya çalışacağız. ana sınıfı ve tekleme fikirleri oldukça orjinal...paylaşımlar için tekrar teşekkürler

Valla bizim yeğen pazarcılık yapıyor oyuncak konusunda çok yer dolaşıyor.iaterseni size numarasnı vereyim bir görüşün.Dayın verdi numarayı dersiniz.özel mesaj olarak yolluyorum.
gursoybalo
ya tozu dumana katarsın,yada tozu dumanı yutarsın.

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Serbest meslek
gursoybalo tesekkur ederim...

hocm tekrar selamlar.
yeğenl beraberizşu anda elmdeki oyucaklar istoçtan daha ucuz diyor isterseniz bir görüşün,derim.
gursoybalo

almanyanyadan az kulanilmis krem mal kg fiyati 3 euro stok mal 5 euro alm miktarina gore fiyat degise bilir,,yurt disina ki tr yurt disi oluyo tir bazinda satis yapilmaktadir cuvalar 20 kg liktir yazdgim fiyatlar 20 kg lik cuval alimindaki kg fiyatidir alim tir bazinda olucagi icn fiyatlar degise bilir

Yerleşim Ukrayna / KharkovMeslek Ythalat / Yhracat
selam kardesim kolay gelsin ben market ve oyuncak işinde uğraşıyorum ç.kaleden gürsoy balonun yeğeninin telefononu verirmisiniz bende bir konusayım

Yerleşim Türkiye / ÇkaleMeslek Gyda
yunusemir82 numara verdim fkat arayan soran olmamış.herneyse sağlıkolsun.

ezinelikardeşim özelden telefonu gönderdim.bildiğim kadarı ile deposunda biraz malı var.yerini burada belirtmeyeceğim bir şehirden alıyor malları.kendisi ile görüşürseniz dayından aldım telefonu deyin.gençtir konuşurken sizi kırarsa onun yerine ben özür dilerim.yapmaz ama ne olur ne olmaz.yaşı 1:)))
gursoybalo

selamlar evimi taşıma durumum vardı yanıtları takip edemedim ilginize teşekkür ederim tüm bilgilendirme yapan arkadaşlara da...

pardon ya arkadaşlar yaşı 16 :))
gursoybalo

Sektör: AĞAÇ MAMULLERİ VE ORMAN ÜRÜNLERİ
Konu: Çocuk mobilyası satışı
Ülke: ÇEK CUMHURİYETİ
Firma Adı: SPACIL STOLAR
İlgili Kişi: OLDIRCH SPACIL
Adres: SKOLNI 254 KRENOVICE 68352
Telefon: 420 - () - 544223114
Fax: 420 - () - 544223114
E-Mail: spacil-stolar@volny.cz
Web Adresi: www.bond.cz/spacil
Tarihi: 26/11/2008
Kaynak: Prag Ticaret Müşavirliği
Detay:

--------------------------------------------------------------------------------

Sektör: MUHTELİF
Konu: Oyuncak satışı
Ülke: ÇEK CUMHURİYETİ
Firma Adı: SPACIL STOLAR
İlgili Kişi: OLDIRCH SPACIL
Adres: SKOLNI 254 KRENOVICE 68352
Telefon: 420 - () - 544223114
Fax: 420 - () - 544223114
E-Mail: spacil-stolar@volny.cz
Web Adresi: www.bond.cz/spacil
Tarihi: 25/11/2008
Kaynak: Prag Ticaret Müşavirliği
insanların en hayırlısı insanlara faydası olandır.

Yerleşim Türkiye / Elazy?Meslek Saty? / Pazarlama
selam kardeşim urfada torutoys diye bir yer var oldukça güzel ürünler var bir araştırın derim
RRRRRRRRRSSSSSSS

Yerleşim Türkiye / ?anlyurfaMeslek Ö?renci
yardımlarınız için teşekkürler..

tahta kale
Çok yorgun çok yalnız olabilirim
AMA ASLA ÇARESİZ DEĞİLİM...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
hocam oyuncak işi..satışın iyi olursa karı yüksek bi sektör..7-8 senedir toptan alıyorum..Türkiye de en uygun fiyatlar ve çeşitlilik tahtakale de var..istoç ta güzeldir..tahtakale de yürüyerek , istoçta ise araba ile dolaşabilirsin..ayrıcı izmir kemeraltı da çok uygundur.orada da osman kızılkaya oyuncakçılık, duman oyuncakçılık, ve özyiğitler çok uygundur..diğer toptancılar bunlardan alıp satarlar..ama özellikle özyiğitlerde dikkat et.en süper fiyat onlardadır..bunun sebebi de mallarının bozuk çıkma ihtimali diğerlerine göre yüksektir..oyuncağı orda kontrol edemezsin..geri ***ürdüğünde de mallarının arkasında durmazlar...benim sana önerebebileceğim osman kızılkaya oyuncakçılık ile duman oyuncakçılıktır..bunlar ithalatçı..en uygun mal da ithalatçıda bulunur.

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Ö?retmen
selam ilanınızı okudum benim tanıdıgım var çinden oyuncaklar getirtiyo köpek kedi maymun aynı zamanda hem ses çıkarıyolar hem haraket ediyolar çok eylenceli ve çok satar fiyatıda uygun eyer ilgilenirseniz resim bilgi veririm bu arada benim msn bu hasan4410@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
balon ihtiyacı
istanbulda balon imal eden bir firmayız avrupa standlarında fiyatıda çok uygun ve yurt dışına ihraç etmek istiyoruz ilginizi çekerse dönerseniz sevinirim
Kaya

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
kaya balon bulun duğum ilcedepromosyonlauğraşıyorumbalon konusundaıstanbulagegiğimdeadres ve isim bırakıngörüşelim

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Emekli
korkmaz
korkmaz

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret
toptan oyuncak www.partitoys.com adresinden en yeni ürünleri bulabilirsiniz.toptan oyuncak ,toptan hediyelik eşya,toptan parti malzemeleri,bakugan oyuncakları,ışıklı ürünler,ışıklı çubuklar fiyat bilgisi için irtibata geçiniz......
partitoys

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ythalat / Yhracat
toptan oyuncak toptan oyuncak www.partitoys.com ürünlerimiz toptan ve parekendedir .EN YENİ ÜRÜNLERİ GÖREBİLİRSİNİZ........
partitoys

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ythalat / Yhracat
Arkadaşlar ANKARA'DA bu işi yapan toptan oyuncak satan yerin adresi yokmu acaba ?

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er
Toptan oyuncak konusunda ihtiyaç sahipleri, www.hesaplidukkan.com adresinden tüm ihtiyaçlarını giderebilirler. Kargomuz %65 indirimlidir.
irtibat tel : 05322257959

Teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
istanbula gitme urfaya gel hem kaybolmasın hemde malın en uygun fiayatını yakalarsın sana burdan da msn dende yardımcı olabilirim nasıl istersen tanıdık var telefonda verebilirim konuşursun istersen mahmut.oturakci@hotmail.com
mahmutrecep

Yerleşim Türkiye / ?anly UrfaMeslek Esnaf
istanbul'da tahtakalede oyuncak satışı yapmaktayız. Yardımcı olabiliriz.Ayrıca şu anda çok revaçta olan direksiyonlu oyuncaklarımızı özellikle görmenizi tavsiye ederim.
selim.kilic1@hotmail.com
Selim KILIÇ

Yerleşim Türkiye / AksarayMeslek Saty? / Pazarlama