Ben özellikle sitedeki herkese teşekkür ederek tanışmak istiyorum. Herkes çok güzel fikir ve ürünlerle katılıyor. Bende bir konuda düşüncelerimi paylaşmak istedim. Araştırmalarımda gördümki organik furyası almış başını gidiyor. Ve organik ürün yapımında kullanılanların başında bambu geliyor Amerikada bambu ipinden hazırlanan giyecekler piyasaya girmiş bile ama maalesef ülkemiz her şeyde olduğu gibi bu konuyu teşvik kapsamında geç kaldı ve kişisel girişimler ya yarım kalıyor yada başarısızlıkla sonuçlanıyor. Sadece bambu mobilya alanında varız. Bu bile büyük bir pazar ithal edilen bambular ya çinden ya güney amerikadan ve yüksek maliyetli özellikle karadeniz bölgesinde bambu doğal olarak yetişebilecek bi ürün ve moso cinsi bambu 4 sene içinde kazandırmaya başlıyor. 20 metreye 8 cmlik bir ebatta olan direğin satış fiyatı 50 dolar. evet bu gerçek. Ayrıca yüzlerce çeşit bambu olduğunu düşünürsek önemli bir kazanç kapısı olabilir. Çünkü iyi olgunlaşmış bambu ağacı inşaatlarda bile kulanılıyıor. demek istediğim geleceğe yatırım yapacak olanları bekliyorum. her konuda yardımcı olabilirim . tohum temininde kulanım alanında ben bi kaç adım öndeyim sadece çünkü fidelerim iki yaşına geldi. bu konuyu tartışmaya açmak isterim. saygılarımla.
herkes zihnine hükmeder