Ana içeriğe geç

İş Dünyası

Katlanır Masa Sandalye İmalatı Yapmak İstiyorum

Başlatanmehmet89Tarih18/07/2017 23:42:44Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye38 yazı
Katlanır Masa Sandalye İmalatı Yapmak İstiyorum
ufak tefek makina edavat var yalnız satış yapabilirmiyim yani piyasa kaldırırmı.Malum çin işi şeyler var 5-10 liraya satılıyor Fikirkleriniz nedir

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Üye103 yazı
Piyasa araştırması yaptınız mı acaba şimdi şöyle bir şey var butik üretim üzerine yoğunlaşıp veya tamamen kişiselleştirilmiş sandalyeler yapabilirsiniz Ama şunu da unutmayın ki şu anki dünyamızda Önemli olan üretmek üretebilmek değil önemli olan satmak ve pazarlamakdır

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye38 yazı
piyasa bozuk çin malları işin içine girince 5liiradan satılıyo bizim kat.sandalyenin demiri zaten 5 lira :D ...Ama üretm yapmaya devam edenler var eminimki burdada bu işi yapan yada eşi dostu yapan vardır...Nasıl satış yapmalıyız araba ile av bayisi moilyacı vs gezip mi yoksa net üzerinden mi yada başka bişi bilmiyorum

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye38 yazı

güncell

Yeni Üye71 yazı
Futuristik bir şeyler yaparsan tasarım patenti alırsan kazanırsın. Yoksa çok zor.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Üye546 yazı
Konsept ürünler çıkartabilirsen kazanabilirsin.Bu günlerde özellikle cafelerde nostajik masa sandalye kullanılıyor o tarz çalışma düşünebilirsin

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Emlakçy
Üye433 yazı
yap kardeş ve satalım

Yerleşim Türkiye / MarmaraMeslek Emekli
Yeni Üye38 yazı
@alfa16 yap satalım demişşiniz mail ile irtibata geçebilirmisiniz.Size mail gönderilmiyor