Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Kuyumcu'da Satışlarımı Nasıl Arttırabilirim?

BaşlatanactuntasYayınlandıYorum4

İlk mesaj
BAĞLAMBağlamı değerlendir

Bu bilgiler doğruluk puanı değildir; yazar ve içeriğin bağlamını görünür kılar.

Topluluk katkısı11 katkı
Profil alanıTicaret
Profil konumuİzmir, Türkiye
Yayın
ZAMANSAL BAĞLAM

Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.

Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.

Öncelikle merhabalar; İzmir'de kuyumcu dükkanı işletiyorum, mağazamda birkaç kurumsal firmanın satış noktası konumundayım ve genelde yüksek işçilikli kaliteli marka ürünler ve pırlanta üzerine satış yapıyorum. Son dönemlerde malesef satışlar çok düştü. Daha önce çok şık broşürler bastırıp dağıttırdım fakat açıkçası beklediğim geri dönüşü alamadım. Ulusal bir kanalda yayınlanan kadınlar tarafından çokça izlenen bir programa da 2 defa çıkmamıza rağmen ondan da beklediğimiz geri dönüşü alamadık. Satışlarımı artırmak için nasıl bir yol izlemeliyim? Bu konuda tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum. Herkese teşekkür ederim.

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yazar bağlamı

Bu bilgiler doğruluk puanı değildir; yanıtı değerlendirirken yazarın topluluk bağlamını görünür kılar.

Topluluk katkısı 192Profil alanı DiğerProfil konumu Samsun, Türkiye

Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.

Profil bağlamını gör →
Ben kuyumcudan bir bilezik bile alsam tedirgin oluyorum çünkü hepsi farklı fiyat biçiyor. daha geçen hafta altın 77 TL iken bazı kuyumcular 77Tl fiyat verdi bazılarıda 74 TL, 73 TL ve nihayetinde 72,5 TLye aldım. yaklaşık 5tl'lik fark var.
daha şeffaf satış yöntemini denerseniz bence daha fazla ilgi görürsünüz.
Mesela küçük altın fiyatından Bilezik gram fiyatına hatta sergideki kolyelerin üzerine fiyat etiketlerini de sergilerseniz talep görebilirsin.

Ayrıca ben altına yatırım yapmak istesem kuyumcu bana bilezik gramı üzerinden gelip yatırım yapabileceğimi ve istediğin zaman bozdurabileceğimi söyledi. yani gidip para vereceğim bilezik gramı üzerinden hesabıma ekleyecekler. bu tamamen mantıksız geldi.
normal gram altın(24 ayar) fiyatı üzerinden yatırım yapmaktansa neden bilezik ?
bankalar direk 24 ayar üzerinden yatırım fırsatı sunuyor. senin tek katlanmak gereken altın kuru üzerindeki Alış ve Satış farkı ve bu yüzden cazip.
Bu konuda da böyle bir yöntem geliştirerek insanların yatırım yapmalarını sağlayabilir , gelirinizi artırabilirsiniz.

son olarak bir önerim de, iyi bir internet sitesi kurup , o site zerinden satışlarınızı yapabilirsiniz. Farklı olarakta Özel hediye paketleri sunumu yaparak , hediye altın olarak satışlarınızı artırabilirsiniz.

hayırlı çalışmalar dilerim...
Uzman, dar bir alanda yapılabiliecek tüm hataları yapmış olan insandır...

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Di?er
Yazar bağlamı

Bu bilgiler doğruluk puanı değildir; yanıtı değerlendirirken yazarın topluluk bağlamını görünür kılar.

Topluluk katkısı 4Profil alanı Sağlık hizmetleriProfil konumu Ankara, Türkiye

Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.

Profil bağlamını gör →
Artık insanlar alışverişlerini internet üzerinden yapmaktalar.
Bugün bir kuyumcudan kredi kartına taksitli altın alımı yapmış olsak bile, kuyumcu komisyonculuğa alışmış olacak ki bankanın taksit komisyonuna bile komisyon ekliyor,
Aslında ben şunu görüyorumki halkın imkanı olsa kuyumcular ile asla işi olmayacak, bunun katını olsa gerek işlerinizin iyi ilerlemeyişi.
Sizlerde teknoloji pazarında ürünlerinizi pazarlamalısınız, internet piyasasında da büyük rakipleriniz olacak elbette.
Size nacizane önerilerim olabilir karşılıklı bilgi alışverişi için lütfen özelden mesaj atın. Saygılarımla.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Sa?lyk hizmetleri
Yazar bağlamı

Bu bilgiler doğruluk puanı değildir; yanıtı değerlendirirken yazarın topluluk bağlamını görünür kılar.

Topluluk katkısı 11Profil alanı TicaretProfil konumu İzmir, Türkiye

Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.

Profil bağlamını gör →


Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Dipnot olarak belirtmek isterim ki mağazamızda Türkiye'nin en ünlü firmalarının ürünleri ve pırlanta satmaktayız 22 ayar bilezik vs. satışımız yok sadece fantezi ürün satıyoruz.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ticaret
Yazar bağlamı

Bu bilgiler doğruluk puanı değildir; yanıtı değerlendirirken yazarın topluluk bağlamını görünür kılar.

Topluluk katkısı 18Profil alanı TurizmProfil konumu İzmir, Türkiye

Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.

Profil bağlamını gör →
30 dakikada Gram altın Hesabınızda Hemde Taksitle ....
www.grams.com.tr

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Turizm
KATKI FIRSATI

Bu toplulukta ilk yanıtını bekleyen bir tartışma var

TOPLULUK HAFIZASI

Bu toplulukta yeniden keşfet