Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.
Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.
Selamlar arkadaşlar,
A dan Z ye , yani kısaca kesilecek hayvanından tutunda son üretimine kadar kendi imalatımız, üretim izin ve belgeli sucuklarımız için toptan alım yapabilecek veya bölge bayiliği verebileceğimiz arkadaşlar arıyoruz. Şu anki aylık kapasitemiz 10 ton dur. Fakat yeni girişimci arkadaşlarımız ile bunu daha ileriye yükseltmek istiyoruz. Biz maliyetlerimizi, kendi canlı hayvanlarımızı kesip yaptığımız için maliyetimiz diğer firmalara göre düşük. Yağ oranı maximum % 24 dür.. Zaten piyasada ise bu oran ya çok daha fazladır yada sakat parçaları konmaktadır. Biz bu konuda rahatlıkla garanti verebiliriz, her türlü incelemeye açıktırki içiniz rahat olsun. Bayilik veya toptan gıda pazarlaması yapmak isteyen arkadaşlar olursa, lütfen e-mail ve iletişim numarası bıraksınlar kendilerine dönerim. Bu arada kendi marketleri olan arkadaşlarda yazabilir.
Ben Balıkesirde bi kurumda memurum kalabalık bı ortamım var burda urunlerınıze talep olur satarım ayrıca samsunda da urunlerınızı sattırıabılırım yıne kurumlara bı anda 2000 cıvarı ınsana ulasabılırım kısa bı surede bana urunle ılgılı detay verırsenız mutlu oluurm. kadircankubal@gmail.com adresıme maıl atın ayrıca 5445604734 den bana ulasabılırsınz.
Iyı calısmalar K. Can Kubal
KATKI FIRSATI
Bu toplulukta ilk yanıtını bekleyen bir tartışma var
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz