Ana içeriğe geç
YORUM YAZ

Tartışmaya katıl

Mesajınızı açık ve okunabilir biçimde yazın.

Not: Yorum gönderebilmek için kayıt olmalısınız.
Kayıt olmak için, buraya tıklayınız. Kayıt ücretsizdir!
Kullanıcı adı:
Şifre:
Mesaj ikonu:
İÇERİKMesajınızDüşüncenizi açık, okunabilir ve konuya katkı sağlayacak biçimde yazın.

Önizle ile kontrol edin. Ctrl/Cmd+B · I · U0 kelime0 karakter
Gönderi seçenekleriİmza, bildirim ve moderasyon
 

Hazır olduğunuzda kaydedinÖnizleme değişiklikleri kaydetmez.
  

Konu bağlamını inceleOrijinal yazı ve son yorumlar

Orijinal yazı

27/12/2016 : 01:10:09




Selamün aleyküm ben 25 yaşındayım uçak bileti , otobüs bileti , tur gezi ve hac umre organizasyonu yapmak istiyorum bu konuda yardımcı olacak bilgisi olanlar varsa yardım edebilir mi ?
Seyahat acentası mı açılması lazım ne yapılması lazım ?

Son 3 yorum (en yenisi önce)

05/03/2017 : 00:56:53
Merhabalar,

Hac organizasyonu düşünebilirsin ama gezi ve tur organizasyonu konusunda şuan piyasada resmen ölüm kalım savaşı veriliyor sektör son 10 senenin en dip fiyatlarına indi karlılık yuzde 15 lere kadar düştü yanı tavsıyem kesinlikle uzak durmalısınız.
02/03/2017 : 01:39:11
Hakkında hayırlısı olsun.
30/12/2016 : 14:00:41
Aleykum selam .Onun için öncellikle lise,önlisans ve ya lisans olarak turizm diploması gerekiyor. Uçak bileti ,tur,gezi,hac umre organizasyonu yapmak istiyorsan öncelikle seyahat acentası olman gerekir. Onun için tursab yani seyahat acentalar birliğine üye olmak zorundasın . Kayıt ücreti olarak 39 bin lira ücreti var. Bunun yanında eğer A grubu acenta olmak istiyorsan 7 bin lirada ona veriyorsun. Bunların öncesinde birliğe başvurman için limited şirket olmak gerekiyor 10 bin lira şirket sermayesi 3 bin lirada şirket kurulum masrafı var. 60 bin lira yaptı. Kafadan daha dükkan açılmadan 60 bin lira nakit bir para gerekiyor. Biraz masraflı lakin bulunduğun yere göre çok iyi paralar kazanabilirsin. Birazda kouşkan girişken olman gerekir. Kolay iş değil çok uğraşı var ama karşılığını alırsın.