Ana içeriğe geç
YORUM YAZ

Tartışmaya katıl

Mesajınızı açık ve okunabilir biçimde yazın.

Not: Yorum gönderebilmek için kayıt olmalısınız.
Kayıt olmak için, buraya tıklayınız. Kayıt ücretsizdir!
Kullanıcı adı:
Şifre:
Mesaj ikonu:
İÇERİKMesajınızDüşüncenizi açık, okunabilir ve konuya katkı sağlayacak biçimde yazın.

Önizle ile kontrol edin. Ctrl/Cmd+B · I · U0 kelime0 karakter
Gönderi seçenekleriİmza, bildirim ve moderasyon
 

Hazır olduğunuzda kaydedinÖnizleme değişiklikleri kaydetmez.
  

Konu bağlamını inceleOrijinal yazı ve son yorumlar

Orijinal yazı

14/02/2015 : 22:16:12
Merhaba arkadaşlar yine bir konuyla karşınızdayım.
bu sıralar bir iş kurma düşüncesi içerisindeyim. yazının başlığında olduğu gibi kahve dükkanı stand tarzında bir iş kurmak istiyorum. tabi ki yer olarak insan trafiğini bol olduğu yerleri düşünüyorum. franchising yerine kendim tasarlamış olduğum stand ve isimler vs. profesyonel anlamda dizayn etmeyi düşünüyorum. böylelikle franchising bedelinden ve teferruatından kurtulamayı planlamaktayım. genel olarak bu gibi dükkanları inceledim gayette güzel işliyor. özellikle şehrin meydanına yakın oturma yerleri olan alanlar bilhassa daha iyi iş yapacağına inanıyorum.

ancak sıcak çikolata sahlep vs. gibi şeyler profesyonel anlamda nereden alınır nasıl yapılır tarzında pek bir bilgim yok.

genel anlamda yorumlarınızı ve yönlendirmelerinizi bekliyorum. şimdiden teşekkürler.



Son 9 yorum (en yenisi önce)

01/08/2015 : 21:40:48
Arkadaşım, sana ve diğer girişimci arkadaşlarımız için Kahve Standı+ Kahve Makinası+Kahvesi ve Bardakları ile birlikte hazır iş öneriyorum. Eğer bu işi yapmak isteyenler var ise bana yazabilir. Ayrıca bu işi hazır dükkanınızın , kahvenizin önünde ek iş olarakta yapabilirsiniz.
02/03/2015 : 15:21:26
teşekkürler arman
02/03/2015 : 13:59:58
İnsanların havuz başında oturduğu, işlek bir yerde, ufak büfe tarzında espresso, türk kahvesi, çay, sıcak çikolata, salep vs. satarak güzel cirolar yapabilirsin. Burada önemli olan o mekanda o işi belediyeden alıp, alamayacağın. Her önüne gelene vermiyorlar malesef.

Burası Amerika değil laflarına da pek itibar etme, artık her şey değişiyor, nesil de değişiyor. Senin bu dediğini yapan çok kişi var. O kafayla bu kişilerin batması gerekiyor.
23/02/2015 : 19:21:18
teşekkürler leo091 :)

21/02/2015 : 22:10:01
yorumunuz için teşekkürler leo091 evet bence de ortalama %50 bırakır tabi diğer giderler hariç zannımca. evet insanların tüketim alışkanlıklarını göz önünde bulundurmak gerekir. sabah poğaça tarzı şeyler satmak konsept dışına çıkmış oluruz kar yapayım derken zarar mı ederiz bilmem. bu işi daha önceden yapmış birileri yokmudur forumda acaba

etihus yorumunuz iiçin teşekkürler evet bahsettiğiniz tarzda doğru biliyorsunuz. yorumunuz beni biraz umutsuzlandırdı desem yalan olmaz hani
21/02/2015 : 00:53:56
Dost bu standları bende çok araştırdım. Böyle bir konsept var eskişehir menşeili. Kahve dükkanı olabilir yanlış hatırlamıyorsam.
İnan 50 kere el değiştirdi.Kimse memnun değil. 1 Lira 2 Lira 3 Lira sirkülasyon güzelde para birikmiyor. 1 liranın hepsi kar olsa ne olur? Bir avm de yapıyorlar hala İstannbulda Airport ta her gitmeme başka biri devralmış. Yanında da üniversite var avm nin bilen bilir.Bence git konus yapanlarla ama bu iş ölü doğdu.
19/02/2015 : 13:39:06
yorumunuz için teşekkürler comandante1453
evet tam olarak iş planım yok işin henüz başındayım daha doğrusu analizi içindeyim.
acaba iş tutar mı tutmaz mı o konuda tereddütlerim var
17/02/2015 : 13:56:32
Gıda işi elbet karlıdır.Gözündede büyütme bugün mado bile kendi tesisinde ürettiği hazır paketlenmiş salepi restoranlarında satıyor.Piyasada bu şekilde hazır yapılan çok marka var.
Franchise yerine kendin marka oluşturmayı iyi düşünmüşsün ama zor iştir.Sordugun sorulardan anladığım senin daha iş planın bile yok.Bence önce buna kafa yor.Aklındaki herseyi tüm aşamalarıyla kağıda dök.Bu şekilde eksiklerini daha net görürsün.
16/02/2015 : 21:13:15
çok zor olacağını zannetmiyorum. bilmiyorumdan kastım hani işin püf noktaları olur ya bende ondan bahsetmiştim. bunlardan ziyade işin karlılığı anlamında yorumlar bekliyorum ?