Selam arkadaslar bir avmde kafe devralmayı dusunuyorum. Bu konuda bilgisi ve yorumu olan var mı. Ya da sıfırdan kursak franchise sistemleri nasıl oluyor? dekorasyon da onlara mı ait oluyor. Ne tavsiye edersiniz
YORUM YAZ
Tartışmaya katıl
Mesajınızı açık ve okunabilir biçimde yazın.
Not: Yorum gönderebilmek için kayıt olmalısınız.
Kayıt olmak için, buraya tıklayınız. Kayıt ücretsizdir!
Kayıt olmak için, buraya tıklayınız. Kayıt ücretsizdir!
Konu bağlamını inceleOrijinal yazı ve son yorumlar
Orijinal yazı
Son 2 yorum (en yenisi önce)
14/11/2014 : 22:25:52
Bu konu daha önce oldukça kapsamlı şekilde konuşulmuştu forumda. Öncelikle kafenin neden devredildiğini öğrenmeye çalış. İş yapan bir avm'de para kazanan bir kafeyi kolay kolay kimse devretmez. Ayrıca 3-4 gün o mevkide zaman geçirip kafenin iş yapıp yapmadığını gözlemleyebilirsin. Sıfırdan franchising konusuna gelince yine iş yapan avm'lerde boş yer bulman oldukça zor. Hadi buldun diyelim bu seferde franchising veren firmaların ağır şartları ile karşı karşıya geliyorsun. İyi düşün derim.
14/11/2014 : 22:10:27
avmde işletilen cafeler ( Selanik kahvecisi, gönül kahvecisi vb) kolay kolay devir yapmazlar. neden devredildiği konusunda bilginiz varmı? Herseyden önce önemli olan açılacak avmnin günlük insan giriş sayısı. iyi bir fizibilite yapmanız gerekiyor.avm yönetmi ile konuşarak bunu öğrenebilirsiniz. Onlara güvenmez iseniz akşam 10 saatine yakın kapı girişlerindeki güvenlik geçişlerinin üstünde yazılan rakamları topla**** aşağı yukarı bir bilgiye ulaşabilirsiniz. Basarılar dilerim.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz