12/03/2011 : 10:08:46 çoban78, arsada tapu veya hisse sorunu yok. Satmamızı gerektirecek bir sıkıntımız da yok sadece biraz bilgi almak istedim bölge ile ilgili bilgisi olanlardan. Oradaki gelişmeleri takip edemedim uzun zamandır. Yardımlarınız için teşekkür ederim. Söylediğiniz gibi biraz daha beklemek daha doğru olacak sanırım. İyi günler..
cengiz976
10/03/2011 : 15:13:58 kardeş arsan kaç metre kare emsali kaç ve kaç daire çıkıyor bunları yazarsan sana yardımcı olabilirim.
coban78
07/03/2011 : 01:03:24 Arkadasim eger arsanizin tapu veyahut hisse gibi sorunlari yok ise satmayin. Ben yeni sahrayi iyi bilen biri olarak soyleyebilirimki. Son 5-6 yilda yenisahra ve atesehir civarinda yasanan degisiklik oralari istanbulun en degerli yerleri siralamasinda cok ustlere atti. Sahsen benim ailemde orda yasiyor gerek ulasim olanaklari gerekse sehirin ortasindan olmasindan dolayi bence satilmamasi gereken bir yer. Yada oyle 3 kurusa satilmayacak bir yer. Taktir sizin sonucta.
1.29 saniye. 18:49:55, 11 Mayıs 2025, Pazar
Buradaki yazılar, yazarlarının ve Koniks.com®'un izni olmaksızın hiçbir yazılı, görsel yada sesli yayın organında yayınlanamaz. Eğitim amacı dışında, herhangi bir şekilde çoğaltılması yasaktır. Eğitim amaçlı çoğaltıldığı durumlarda, yazarla ilgili bilgilerin ve URL'nin belirtilmesi zorunludur.
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz.