Ana içeriğe geç
YORUM YAZ

Tartışmaya katıl

Mesajınızı açık ve okunabilir biçimde yazın.

Not: Yorum gönderebilmek için kayıt olmalısınız.
Kayıt olmak için, buraya tıklayınız. Kayıt ücretsizdir!
Kullanıcı adı:
Şifre:
İlan türü:
Mesaj ikonu:
İÇERİKMesajınızDüşüncenizi açık, okunabilir ve konuya katkı sağlayacak biçimde yazın.

Önizle ile kontrol edin. Ctrl/Cmd+B · I · U0 kelime0 karakter
Gönderi seçenekleriİmza, bildirim ve moderasyon
 
Hazır olduğunuzda kaydedinÖnizleme değişiklikleri kaydetmez.
  

Konu bağlamını inceleOrijinal yazı ve son yorumlar

Orijinal yazı

22/02/2013 : 16:29:21
Merhabalar

Damak tadını farklı bir anlayışla müşterilerine sunan ''fevzi tör sultanahmet köftecisi''İzmir-Aydın-Manisa illeri ve ilçelerine franchising ler verecektir .

Uluslararası standartlara uygun olarak üretilen ''fevzi tör sultanahmet köftesi''üretim ve hizmet alanında gerekli tüm hijyen kurallarına uymaktadır.Sultanahmet Köftesi nin gerçek lezzetini tattırma hedefinde olan ''fevzi tör sultanahmet köftecisi'' türk halkının gerçek damak tadına uygun köftelerimizi istekli arkadaşlarımız kanalıyla halkımızla buluşturmak istiyoruz.




Bayilik Şartları :

1.) Kurulacak bayinin yaya ve araç trafiğinin yoğun olduğu işlek bir noktada olması.
2.) İsim hakkı bedeli il,ilçe ve lokasyona göre belirlenmektedir.
3.) Açılacak olan bayinin kurulum giderleri bayi tarafından karşılanacaktır.
4.) Firma ile bayi arasında yapılacak olan her iki tarafın çıkarlarını koruyan bayilik sözleşmesi yapılacaktır.
5.) Faaliyete girecek olan bayide çalışacak olan personel açılış öncesi eğitime tabi tutulacak ve daha sonraki aşamalarda firmamız tarafından gerekli teknik bilgi ve destek verilecektir.
6.) Ürünlerimiz üretim tesislerimizden bayiye ulaşıncaya kadar soğuk zincir kırılmadan hijyenik ortamlarda vakumlu ambalajlar ile tarım ve köy işlerinin izni dahilinde tarafınıza sevk edilecek olup sizin tarafınızdanda bu şekilde saklanacaktır.

Bayi Konsepti:

http://www.sultanahmetkoftecisi.com.tr/


yukarıdaki şehirlere olan talepler için köfte dükkanınız varsa veya herhangi bir firmadan bayiliğiniz mevcut olupta memnun değilseniz benimle iletişime geçip detaylı bilgi alabilirsiniz.

Not: AYRICA ÜRETİCİ FİRMAMIZIN YİNE AYNI LEZZET VE TİTİZLİKLE ÜRETİP SUNDUĞU %100 DANA ETİNDEN (BURAK)VE TAVUK ETİNDEN(KARADAĞ) KÖFTE ÇEŞİTLERİMİZ İÇİN TOPTAN SATACAK ARKADAŞLARDA BENİ ARAYABİLİRLER.





İletişim için :

Ege bölgesi Franchising Sorumlusu : MEHMET LALE telf.0532 431 51 09 - mail-laleblanco@hotmail.com