Ana içeriğe geç
YORUM YAZ

Tartışmaya katıl

Mesajınızı açık ve okunabilir biçimde yazın.

Not: Yorum gönderebilmek için kayıt olmalısınız.
Kayıt olmak için, buraya tıklayınız. Kayıt ücretsizdir!
Kullanıcı adı:
Şifre:
Mesaj ikonu:
İÇERİKMesajınızDüşüncenizi açık, okunabilir ve konuya katkı sağlayacak biçimde yazın.

Önizle ile kontrol edin. Ctrl/Cmd+B · I · U0 kelime0 karakter
Gönderi seçenekleriİmza, bildirim ve moderasyon
 

Hazır olduğunuzda kaydedinÖnizleme değişiklikleri kaydetmez.
  

Konu bağlamını inceleOrijinal yazı ve son yorumlar

Orijinal yazı

12/10/2008 : 01:43:42
herkese merhabalar,
Ben turkiye den irlanda ya pizza kutusu,hamburger kabi,karton bardak ve diger fast food alaninda kullanilan urunleri ihrac etmeyi planliyorum.Acaba bu urunlerin fiyatlarinin turkiye de ne kadar oldugunu ve kar markajinin ne kadar olabilecegini bilen var mi ?

Son 7 yorum (en yenisi önce)

14/11/2018 : 20:37:20
bu konuda size yardımcı olabilirim
19/07/2018 : 19:48:02
şahin92 tam on yıl olmuşsun bu konuyu açalı.merak ettim doğrusu yapabildin mi yazdıklarını?
26/03/2018 : 21:53:40
iyi gunler

Danimarka piyasasinda var misiniz?

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - VSL
Şahin 92 arkadaşım ben yaklaşık 4 yıldır Gastronomi alanında bütün ambalaj malzemelerini peçete tuvalet kağıdı alüminyum folyo strech film kağıt bardak tabak dantel plastik çatal bıçak vs vs vs vs çok çok çeşit var Avrupa ülkelerine pazarlıyorum irlanda ingiltere ve isviçre pazarına giremedim fakat en karlı ve verimli bölgedir orası mail atarsan yardımcı olurum bu ürünlerin tamamını türkiyeden almıyorum bir kısmını yurt dışından alıp satıyorum yardımcı olurum.
VSL-34@hotmail.com
08/03/2011 : 23:57:37
Şahin 92 arkadaşım ben yaklaşık 4 yıldır Gastronomi alanında bütün ambalaj malzemelerini peçete tuvalet kağıdı alüminyum folyo strech film kağıt bardak tabak dantel plastik çatal bıçak vs vs vs vs çok çok çeşit var Avrupa ülkelerine pazarlıyorum irlanda ingiltere ve isviçre pazarına giremedim fakat en karlı ve verimli bölgedir orası mail atarsan yardımcı olurum bu ürünlerin tamamını türkiyeden almıyorum bir kısmını yurt dışından alıp satıyorum yardımcı olurum.
VSL-34@hotmail.com
08/03/2011 : 23:18:18
bu konuları paylaşmak için önce www.kervanambalaj.com sitesine girin daha sonrada bu konuyla ilgili sorularınızı kerim@kervanambalaj.com adresine yazın daha geniş bilgi için telefon numarası isteyin
12/10/2008 : 23:27:53
bilgiler icin tesekkurler.
12/10/2008 : 13:34:14
Bu ürünlerin hepsini birden üreten tek firma bulamazsın. Pizza kutusu ayrı sektör, kağıt bardak ayrı sektör, hamburger için kağıt poşet ayrı karton ambalaj ayrı bir sektördür.

200-350 gr kartondan tek bıçakla kesilip kırımı ve tek nokta yapıştırması yapılacak hamburger ambalajı için karton ambalaj yapan matbaaları bulman gerek.

Pizza kutusu karton sıvama veya oluklu sıvama olabilir karton ambalaj yapan aynı zamanda oluklu çalışmaz.

Karton bardak için ayrı makineler var onları yapanlar da farklı. Bu üç kategoride firma bulup ebat gramaj renk parlaklık istegi gibi spesifikasyonları verip fiyat alman gerekir her işletmede çok farklı fiyatlar çıkar. Adana konya istanbulda bu işi yapan firmalar var başka bir iki ilde daha yeni kurulmuş ambalaj tesisleri oluştu ama bilmiyorum onları. Google da karton ambalaj yazman bu firmalara ulaşmanı sağlar gerisi telefona ve net bilgiye kalır. Bardak için de karton bardak yaz türkçe sayfalarda arattır.

Fakat hamburger ambalajında kullanılacak kartonlar özeldir. Her t250 gr kartondan hamburger ambalajı olmaz. Bazı kartonların bu konuda izni vardır bu üretim onlarla yapılır haliyle kilo fiyatı biraz daha çoktur. Bu ambalajların ürettirilebileceği bir diğer mekan da Almanyadır. Türkiye ve Almanya bu konuda iyidir. Ama Almanlar anlaşma yaparlar sonu başı belirsiz üretimlere girmezler ve Türkiyeden daha fiyatlı iş yaparlar. Türkiyede büyük ambalaj matbaalarının biriyle bu konuda anlaşır esnek ödemelerle iş yapabilirsin. Avrupaya ambalaj çalışan birçok Türk firması vardır. Mesela Belçikaya kızarmış piliç kutusu fransaya pizza kutusu ve rusyaya fantazi çikolata kutuları üretilir her yıl.

Birde ambalaj konusunda aracı firmalar vardır. Senin işini senin namına yaptırırlar ödemeyi onlar alır faturanı onlar keser onlar da bu işleri yapan firmalardan fiyat alıp kar koyup sana satarlar yani. Ama işten anladıkları için 3-4 farklı yerle senin adına uğraşıp işin en güzel biçimde sana ulaşmasını temin ederler. Olabilecek hataları baştan görebilecekleri için senin takip etmenden daha faydalıdır.

Başarılar