Ana içeriğe geç
YORUM YAZ

Tartışmaya katıl

Mesajınızı açık ve okunabilir biçimde yazın.

Not: Yorum gönderebilmek için kayıt olmalısınız.
Kayıt olmak için, buraya tıklayınız. Kayıt ücretsizdir!
Kullanıcı adı:
Şifre:
Mesaj ikonu:
İÇERİKMesajınızDüşüncenizi açık, okunabilir ve konuya katkı sağlayacak biçimde yazın.

Önizle ile kontrol edin. Ctrl/Cmd+B · I · U0 kelime0 karakter
Gönderi seçenekleriİmza, bildirim ve moderasyon
 

Hazır olduğunuzda kaydedinÖnizleme değişiklikleri kaydetmez.
  

Konu bağlamını inceleOrijinal yazı ve son yorumlar

Orijinal yazı

04/03/2014 : 12:28:44
Merhabalar Arkadaşlar,

biz hem kendi markamızla hem de farklı firmaların markaları ile kişisel bakım ürünleri üretmekte ve ürettirmekteyiz. Ozonlanmış zeytinyağı ve zeytinyağlı ürünler ağırlıkta. (Ozonlanmış zeytinyağlı şampuan, losyon, saç kremi vs...) Geniş bir ürün yelpazemiz oluşmul durumda.
Uzun zamandır yurtdışına açılmak için uğraş veriyoruz. Elçiliklerden yabancı ülkelerdeki tedarikçi, toptancı ve perakendecilerin irtibatlarını istedik ve hepsine mail gönderdik. Fakat geri dönüş yok. aynı şekilde B2B sitelerinde de kayıtlarımız var.
Yurt dışına açılmak için bana ne tür tavsiyelerde bulunabilirsiniz.

Teşekkürlerimi sunar hepiniz hayırlı işler dilerim.

Son 5 yorum (en yenisi önce)

05/03/2014 : 23:03:47
Arkadasim denizlide ersağ network marketing var ersağ yaz internete cikar fatih bey sahibi urunlerini anlat yurtici yurtdisi bayilikleri var sizin icin yararli olabilir..
05/03/2014 : 22:20:44
Açık Parfüm üretimi yapmaktayım, gerekli sağlık bakanlığı izinleri kalite belgem her evrakım belgem kusursuz olarak hazırla durumdadır. 225 çeşit kokumuz bulunmaktadır.2 kalite üretim yapmaktayız, 1, kalitemiz %30 esanslı , 2, kalitemiz ise %10 esanslıdır. Piyasadaki hem 5 tl lik hemde kalite li acık parfüm markaları nın kullandıkları esans oranlarından daha yüksek ve daha kaliteli esans kullanmaktayız, onların tabiri ile 3 gün kalıcıysa bizim parfümümüz 5 gün kalıcıdır. :) kar marjımız yüksektir, şişelerimiz bayan erkek olarak gümüş kapak ve altın kapak olarak bayan , erkek ayrıdır. franchising bedeli kısa süre için istememekteyiz. ne alırsanız onu verirsiniz. aldınız elinizde giden kokular gitmeyen kokular elbetteki olacak, suan izmit bursa ve Yalova da satılmaktadır ki her il de farklı kokular gitmektedir. gitmeyen kokuları giden kokularla değişim yaparız. Herhangi bir alım kotamız bulunmamaktadır. Bizim için en önemlisi müşteri memnuniyeti , ardından satış kanalımızın menuniyeti en son bizim memnuniyetimizdir. daha detaylı bilgi isterseniz telefonla arayıp bilgi verebilirim, ya da mail atabilirim.

Oda kokusu ve oto kokusu da üretimim yapmaktayız. Bunlarda promosyon olarak verebilirsiniz.
05/03/2014 : 15:11:09
siteniz var ise bilgilerinizi alabilir miyim ??
05/03/2014 : 08:05:50
marka, web sitesi ve iletisim bilgilerinizi alabilirmiyim?
04/03/2014 : 17:56:23
markanız nedir ? web siteniz var mı ?