Ana içeriğe geç
YORUM YAZ

Tartışmaya katıl

Mesajınızı açık ve okunabilir biçimde yazın.

Not: Yorum gönderebilmek için kayıt olmalısınız.
Kayıt olmak için, buraya tıklayınız. Kayıt ücretsizdir!
Kullanıcı adı:
Şifre:
Mesaj ikonu:
İÇERİKMesajınızDüşüncenizi açık, okunabilir ve konuya katkı sağlayacak biçimde yazın.

Önizle ile kontrol edin. Ctrl/Cmd+B · I · U0 kelime0 karakter
Gönderi seçenekleriİmza, bildirim ve moderasyon
 

Hazır olduğunuzda kaydedinÖnizleme değişiklikleri kaydetmez.
  

Konu bağlamını inceleOrijinal yazı ve son yorumlar

Orijinal yazı

24/09/2016 : 01:16:59
[size=4]Merhabalar...
Taze mezun sayılırım arkadaşlar. Moda tasarımı mezunuyum Kpss de atamamız çok az olduğundan işyeri açma planı yapıyorum. Bu planı ne kadar istiyorum bilmiyorum ama bişeylerle meşgul olmaya ihtiyacım var. Yaşadığım şehir de gelinlik ve abiye üzerine güzel mağazalar yok bu işin tutabileceğini düşünüyorum fakat gelinlik ve abiye toptan alınıyor mu? Veya ne kadara mal oluyor? Yada varsa aranızda mağazası olan bayiilik teklifi yapmak istiyorum?

Son 4 yorum (en yenisi önce)

13/03/2017 : 17:14:51
Merhabalar elimde uygun fiyatlı gelinlikler mevcuttur. ilgilenirseniz resimlerini gönderebilirim.saygılar
02/10/2016 : 18:14:36
kpss ile ataması olmadığı için bir şeyler yapmak istiyorum cümleniz, maalesef sizin için yeni bir girişim için henüz erken olduğu yönünde izlenim oluşturuyor.

O nedenle şehrinizde yoksa, gidebileceğiniz bir şehirdeki gelinlik-abiye işletmesinde bir miktar çalışmanızı ve başlangıç olarak instagram vs. gibi masrafsız online mecralar üzerinden satmaya çalışarak kendinizi test etmenizi acizane tavsiye edebilirim.

Zira yeni mezun olarak hem iş hem de sektör bilgisi edinmenizin başlangıç için size çok faydası olacaktır diye düşünüyorum.

Amacım şevkinizi kırmak değil, doğru bir başlangıç ile güzel şeyler yapmanızı temennidir.
29/09/2016 : 12:44:38
Gelinlik sektöründe benim gördüğüm kadarıyla İzmir önde gidiyor. Öyle bir düşünceniz varsa İzmir'e gidip oradaki firmalardan bilgi almak hatta söylediğiniz gibi bayilik teklifinde bulunmak akıllıca olacaktır.
29/09/2016 : 03:49:42
Merhaba Sümeyye hanım ;

Öncelikle hangi şehirde bu işi yapmak istiyorsunuz. Ben İstanbul'da yaşıyorum 5 yıldır giyim sektöründeyim. Detaylı bilgi için mail atabilirsiniz. ozgur_senturk_90@hotmail.com