Ana içeriğe geç
YORUM YAZ

Tartışmaya katıl

Mesajınızı açık ve okunabilir biçimde yazın.

Not: Yorum gönderebilmek için kayıt olmalısınız.
Kayıt olmak için, buraya tıklayınız. Kayıt ücretsizdir!
Kullanıcı adı:
Şifre:
Mesaj ikonu:
İÇERİKMesajınızDüşüncenizi açık, okunabilir ve konuya katkı sağlayacak biçimde yazın.

Önizle ile kontrol edin. Ctrl/Cmd+B · I · U0 kelime0 karakter
Gönderi seçenekleriİmza, bildirim ve moderasyon
 

Hazır olduğunuzda kaydedinÖnizleme değişiklikleri kaydetmez.
  

Konu bağlamını inceleOrijinal yazı ve son yorumlar

Orijinal yazı

14/01/2014 : 19:35:16
Merhabalar, E-ticaret sitelerinde dükkan açıp,evden ürün satmak istiyorum.Ancak dropshipping yöntemi gibi stok yapmadan,ürünü satın almadan,satışı yaptıktan sonra alıcının adresini verip ürünün gönderilmesini yapabilecek toptancılara ve fiyatlarına nasıl ulaşırım? Bu konuda yardımcı olabilecek var mı? Kazanç sağlayabilir miyim?

Son 30 yorum (en yenisi önce)

28/12/2017 : 21:52:10
DROPSHIP NEDIR?

Dropship kelimesinin dilimizde tam olarak karşılığını bulabilmemiz biraz zordur . Fakat biz buna stoksuz e ticaret ,satış ortaklığı veya satışı yapılan ürün üzerinden komisyon alabilmek olarak söyleyebiliriz. Herhangi bir ürünü stoklama maliyetine girmeden hatta hiç görmeden satmanıza olanak sağlayan bir sistemdir stoksuz e ticaret . Ülkemizde bu sistemden haberdar olanların sayısı çok az olsada yurt dışında bu işi tam zamanlı olarak yapan ve ciddi kazançlar sağlayan insanların sayısı hiçte az değildir . Bu iş için evlerinde küçük oda ofisler kurup satışlarını burada takip eden insanlar mevcut
http://comyonet.net/dropship-nedir-2/
20/06/2016 : 15:14:38
instagramda en çok reklamı yapılan ürün olan fibershakesiparis.net ürününe kendiniz satış yaparak gelir elde etmek ister misiniz

Siparişinizi alıyorsunuz tarafımıza mail yoluyla ulaştırıyorsunuz . siparişiniiz yolluyor ve teslim edildiğinde hesabınıza ödeme yapılıyor.

SATIŞ ORTAKLIĞI HAKEDİŞ PROĞRAMI

1 KUTU 10 TL
3 KUTU 20 TL
6 KUTU 30 TL

DETAYLI BİLGİ İÇİN 0 531 764 43 35 (WHATSAPP)

20/06/2016 : 04:36:08
Açık ve net bir şekilde bu tip bir iş modeli kar getirmez. Şimdi mantıklı düşünüp bazı çıkarımlar yaptığımızda herşey ortaya çıkacak. Genelde dışarıdan bakıldığında dropshipping teoride karlı stoksuz çalışma gibi albenili ve insanda ilgi uyandıran kelimeler içeriyor olsa da durum gerçekte hiçte öyle değil. Dropshipping yapan firmalar zaten aynı ürünü aynı fiyata ürününe göre belki yüzlerce, bellki binlerce, belki onbinlerce satıcıya sunuyor, eş zamanlı olarak diğer arkadaşlarda belirtmiş bu firmalar perakende satışta yapıyor internet üzerinden hem kendi siteleri hemde büyük online pazar yerlerinde ve de kendi perakende satış fiyatları bayilerine verdikleri rakama çok yakın, hal böyleyken kar etmek zor, sürüm sağlamak zor hatta imkansız. 1 seneyi aşkın bir süredir e-ticaret yapıyorum ve de gördüğüm şey yüklü mal alınmadıkça ve de arzı olmayıp talebi olan ürünler keşfetmedikçe para kazanılamıyor çünkü rekabet çok yüksek ve giderler çok fazla. Örnek KDV si, stopajı, Damga vergisi, geçici gelir vergisi, normal gelir vergisi, ticaret odası aidatı, bağkuru , hosting masrafı, seo masrafı, pazarlama faaliyetleri masrafları bunun yanında en önemli şey bence tedarik zinciri yönetimi. Stoksuz satış diye bir şey yok müşteri beklentileri çok yüksek aynı gün ürünün kargolanması bekleniyor, dropshipping de ülkemizde bu çok zor çünkü tedarikçiler çok yavaş ve de bu yüzdendir ki uğraşmakta istemediklerinden bir çok dropshipping firması artık perakende gönderileri bıraktı örnek eskiden direk müşteriye gönderirken artık bayiye gönderiyorlar bayi tekrardan gönderiyor. E-Ticaret için hangi sektör olursa olsun sermaye gerek, stok gerek, depolama alanı gerek, belirli bir sistem gerek, belirli bir reklam tanıtım marka değeri oluşturma bütçesi gerek ve de bir şirket kurmak gerek. Yoksa sürerliliği olan satışlar zamanla geri dönüşü olmayan vergi cezalarıyla sonuçlanabilir. Geçmiş vakalar için gittigidiyor verrgi cezaları şeklinde google da aratılırsa sayısız konuya rastlanabilir.
19/06/2016 : 01:30:23
STOKSUZ E TİCARET NEDİR?(ÜCRETSİZ DENEYEBİLİRSİNİZ)
Drop Shipping Nedir?

Dilimizde stoksuz e ticaret anlamına gelen Drop Shipping,daha çok ticarete yeni başlayan girişimciler tarafından tercih edilen bir e ticaret yöntemidir.Drop Shipping bir başkasına ait olan ürünleri stok yapmadan kendi kârınızı ko**** satış yapmanız olarak açıklayabiliriz.Bu yöntem ticaretle uğraşanların yüzyıllarca yaptıkları bir iştir zaten.Ülkemizde bu sistemden haberdar olanların sayısı çok fazla değildir. Dropp shipYurtdışında daha çok kullanılan bir yöntemdir.İnternette satış yapan insanlar,dropshipping firmalarıyla anlaşarak, kendi adlarına aldıkları domain üzerine kurulan bir e ticaret sitesi aracılıgı ile veya yurt dışı siteler üzerinde en çokebay‘da ürünleri satarak,bu ürünlerden kazanç sağlamaktadırlar ürünün müşteriye teslim edilmesini beklemek olacaktır.
STOKSUZ ETİCARET SİTESİ AÇMAK İSTEYENLER İÇİN:Herşeyi ile hazır bir alışveriş sitesi alarak ürün stoklama yapmadan alışveriş sitesindeki ürünlerin satışına aracılık ederek komisyon kazananabilirsiniz Stoksuz e ticaret Herşeyi ile hazır eticaret sitesi veren firmalardan alınan alışveriş siteleri, firmanın stokladığı veya tedarik aldığı ürünleri içerir. Ürünün toptan fiyatlarını firma belirler. Stok içeriği, ürün portföyünü firma düzenler , Site sahibi ise fiyat ve kampanyaları düzenlersiniz Sitenizden Sipariş edilen ürünler alışveriş sitesinin sahibinin yerine firma tarafından faturalandırılır ve müşteriye gönderilir. Firma alışveriş sitesi sahibine ürün fiyatlarının üzerine üzerine belirlediğiniz karları öder. Haketmiş oldugunuz ödemelerden belirli bir oranda stopaj kesilip devlete ödenir.SİZDE ÜCRETSİZ OLARAK E TİCARET SİTESİ AÇABİLİRSİNİZ
Sipariş takibi, ödeme alma, müşteri destek işlemleri iki yöntemle gerçekleşebilir;1. Sitede yapılan satışlardan gelen Ödemeleri size stoksuz e ticaret sitesi almış oldugunuz firma alır. Site sahibi siparişleri takip etmek fatura kesmek kargo işini takip etmek zorunda degildir Site almak isteyen kişilerin yapması gereken sadece bir domain alarak sisteme üye olmak ve firma ile iletişime geçmek2. Alışveriş sitesi sahibinin sipariş takip etme, ödeme alma, müşteriye destek verme sorumlulukları yoktur. Bu yöntemde site sahibinin sorumlulukları tıpkı affiliate#146;deki gibidir. Alışveriş sitesindeki sanal POS, havale için banka hesabı ve müşteri destek hattı firmaya aittir. Firma siparişleri doğrudan görür ve takip eder. Müşteriler destek almak için firmanın destek hattı ile iletişim kurarlar.
Alışveriş sitesi sahibi vergi yükümlüsü değildir. Muhasebe kaydı tutmak zorunda değildir. Alışveriş sitesi için firmaya yıllık belirli bir ücret öder. Belirlenen sürede ödeme yapmazsa sözleşme fesholur, alışveriş sitesi firma tarafından kapatılır. Alışveriş sitesi sahibinin mali zarar riski yoktur. Alışveriş sitesinin site dışı arama motoru optimizasyonu ve reklamlarının yapılması site sahibine aittir.

Şirketsiz ve stoksuz e-ticaret sitesi açabilirsiniz.
Şirket sizin yerinize ürünleri müşteriye gönderir
müşteri sorularını 0850 li hattından cevaplar
kargolamayı ve fatura işlemlerini halleder
sizin yerinize stopaj vergisi öder ve size kazancınızı gönderir.

Herkes İçin E-ticaret Ne Demek?

E-TİCARETİN SINIRLARININ KALDIRILMASI, HERKESİN ONLİNE DÜKKANI OLMASI DEMEK.

Kaç yaşında olduğunuz, nerede yaşadığınız, ne iş yaptığınız önemli değil. E-ticaret herkesin hakkı.
Ticaret online’a doğru kayarken şimdi internetteki yerinizi almak ve markanızı yaratmanın tam zamanı.

E-ticarette ihtiyacınız olan, içi boş bir paket yazılım değil, sizin ve müşterinizin isteklerini anlayan, ziyaretçilerinizin sitenize ilk girişinden ürünü teslim almasına kadarki her aşamada size destek olacak ve yol gösterecek bir ortak!

http://comyonet.net/drop-shipping-nedir/
18/07/2015 : 20:08:01
Selamlar.
İlk yorumlar neden hemen küçümseme, inatla olmayacakmış tarzda yapılır?
Hani deriz ya biz bu kafa ile ilerlemeyiz. Adam cesaret etmiş, bir işe girecek. İşin olumsuz yanlarını dalga geçer gibi anlatmaktansa örneklerle anlatıp, başarırsa yapabileceklerini de anlatalım ki son kararı o versin.
Kaldı ki fbicsi arkadaşımız konunun detayını bilmese bile dropshipping yapmak istediğini anlamış durumda. Bundan para kazanılmaz diye kesin yargıda bulunan arkadaşların haklılık payı şu. Türkiyedeki firmalarla bu iş olmaz. Giriş ücretinden zaten adam kar etmeyi amaçlıyor direkt olarak. 2000TL-3000TL dropship için giriş ücreti isteyenler var, bunlar da başlangıç paketleri.
Eğer ki İngilizceniz var ise yabancı dropshipping firmalarını araştırın derim. $49-$199 arasında ömür boyu kullanım, milyonlarca ürün ( çin ürünü değil, ABD ve UK ürünleri) sunuyorlar ve tüm işlemler yasal, garanti kapsamında. Siz sadece aracı oluyorsunuz. Uluslararası satış sitelerine entegrasyonlar da sağlıyorlar.
Bunu onlar neden yapmıyor diye soracak arkadaşlara da şunu söyleyelim. Eğer internette küçük bir araştırma yaparsanız özellikle eBay sitesindeki satıcıların %80-%85 kadarının bu işi dropshipping sistemi ile yaptığını ve ortalama %20-30 arası kar payı ile çalıştıklarını kolaylıkla görebilirsiniz.
Kolay gelsin.
30/05/2015 : 23:03:48
Dropshipping eticareti kolaylaştıran bir seçenektir. Eticaretten çok daha kazanacağınızı garantilemez. Sattığını tanıtmana yardımcı olmaz. Kendi tanıtımını yapmaz isen dropshipping vs faydasızdır.

Ama dropshipping, zaten satabiliyorsan, hızlı ve da az masraflı satış fırsatı verir. Yani internette satış zaten yapabiliyorsan, sana yeni ürün ya da satış kanalı bulamana yardımcı olur.

Ya niş ya da sürüm yapan ürün satarsın piyasada. Niş ürün bulamayanlar satılabilecek binlerce ürünü aynı anda satmak zorundadır. Nasılsa hergün biri tanesi satılabilir diye. Sorun burada başlar. Binlerce ürünü güncellemekten düzgün satış yapamazsın. Ya malı sevk edeceksin, ya da siteni güncelleyeceksin.

Dropship sana bu konuda nefes aldırıyor. Sipariş sonrası malı son kullanıcıya tedarikçi yolluyor. Sen faturayı kesiyorsun. Kargo maliyeti ve süresi yarıya iniyor.

Ama binlerce ürünü takip etmek için otomasyona ihtiyacın var. XML dosyasını bir plugin ile indiriyorsun, anında siteni güncelliyor. Ama satışı duran ürünleri bir kaç ay sonra senin bulup sitenden silmen gerekiyor. Ayrıca her ürünü satmakta istemeyebilirsin ama hepsi sisteme otomatik geliyor her güncellemede.

Bir de bu işlemi herbir tedarikçi için ayrı yapıyorsun. Ayrı plugin masrafı.

Kısaca dropship yapacaksan ya 4-5 niş ürünle, ya da dropship otomasyonu yapan tedarikçi veritabanı siteler üzerinden seçebileceğin binlerce ürünle bu işe başlayacaksın.

Otomasyon konusunda dükkan ve tedarikçiye yardımcı olacak siteler çoğalıyor neyseki.
06/01/2015 : 00:03:52
E-Ticarette binlerce lira para yatırıp sonrasında da ondan 5 kat daha fazlasını Reklamlar için harcamanız gerekli. Ama şimdi E-Ticaret yapacak arkadaşlara yapmak isteyenlere hem kendi mağazasından alışveriş yaparak kazanmak hemde etrafındaki arkadaşlarına anahtar teslimi Mağaza açıp ek gelir elde edebilirsiniz.

Milyarlarca lira para yatırımı yapmanızada gerek yok...

Detaylı bilgi için neistersenbizdevar@gmail.com İsim ,soy isim ve telefon bilgisini yazarsanız mutlaka size ulaşıp fikir alışverişinde bulunacağım.
26/11/2014 : 15:26:27
bu işi çok amatörde olsa yaptım.kar bırakmadı üstüne memur olduğum için şirket kuramadım toptan için şirket gerekiyor.

kar marjı yüksek ürün bulman gerekiyor .alırsın toptan bi ürün karını koyar satmaya kalkarsın.bakarsınki büyük bir eticaret senin toptan aldığın fiyata satıyor üstelik banka kampanyası taksit vs.yapıyor.bi tanıdık tesbih satıyordu kar marjı inanılmaz iyi.99 ye sattığı tesbihi 20-25 den alıyordu işi iyi.
05/11/2014 : 17:11:04
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ankara2929
arkadaşım meslek memur diyor bu işten para kazamazsın, bir kere e-ticaret sitesi açmakla iş yapılmaz ki, seo yaptırman lazım, benim yazılım firmam var, seo yaptırmak için para harcayacaksın, google reklam vereceksin, 100 tl lik paket alsan, popüler sitelerde google reklamını yayınlar 250 kişi tıklar 100 tl biter iş yapabilecek misin, adamlar bakıp çıkar, sistemin open -cart ise iş yapmaz, artı sanal pos lazım, bunun için vergiye kayıtlı olman lazım, hadi vergiye kayıt oldun gidersin bankaya banka der ki, yeni kurulmuş siteye sanal pos vermiyoruz der, aradan 8-10 ay geçer gidersin tekrar bu kezde derler ciron ne misal derki görevli 5bin tl den az ciroya sanal pos vermiyoruz der, hadi bunu da başardın, adamın birisi seni rakip görür sunucuya DDOS saldırısı yapar, sen anlamazsın site kasar açmaz, bu iş buraya kadar dersin. Başarılar...



merhaba yazılım şirketi sahibi , opencart sisteminin neden iş yapmayacağını bana açıklayabilirmisiniz ?
29/01/2014 : 20:44:29
Merhabalar,

fbicsi kardeşim dediğini anladım. Daha önce başıma gelen bir olayı paylaşayım fikriniz olsun.Öğrenciydim o zamanlar, ek gelir olsun diye yaptım.. Tablet bilgisayarlar için ekran koruyucu film satıyordum gitti gidiyor üzerinden. Biraz mal aldım,sattım güzel para kaldı. Fakat mal bitti, sermayeyi de harcadık. Para lazım oldu. Derken gittigidiyor profilime mesaj düştü . İşte böyle böyle bu ürünü aradım bulamadım varsa satabilirmisiniz tekrar tarzında. Bende gene gittigidiyordan buldum ürünü bir miktar kar koydum üzerine sonra ürünü aldığım satıcıya kargolaması için talimat verdim asıl satınalıcıya. Fakat benim ürünü satınaldığım kişini taahhütleri doğru çıkmadı karşı taraf da ürünü geri iade etmek istedi. Ben de aynı şekilde iade etmesini söyledim. Asıl satıcıya da ben iade yaptım. Sonuçta benim zararım 10 kuruşluk bir ilan masrafı olmuş oldu. Asıl satıcı kargo parasını ödedi boş yere. Tabi burada suç bende değildi.Asıl satıcının sözünü tutmamasından kaynaklandı. Diyeceğim o ki kardeşim:
eğer gittigidiyor üzerinden satış yapacaksan ürünü tedarik edeceğin asıl satıcı çok önemli. Sözünü tutan, ciddi,iş yapmak isteyen birisi olmalı ve baştan adamla anlaşmalısın bak bu böyle bu böyle diye. Sonradan sorun olursa başın ağrır artı soğursun iş yapmaktan. Sağlam bir iş ortağı bulduğun takdirde neden bu sistemde para kazanamayasın ki? Bana sorarsan sen naptın sonradan diye. Benim vaktim yok kpss çalışıyorum. Bir süreliğine bu işlere ara verdim. Sana kolay gelsin. Herkese selamlar.
29/01/2014 : 20:15:22
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - fbicsi
Merhabalar, E-ticaret sitelerinde dükkan açıp,evden ürün satmak istiyorum.Ancak dropshipping yöntemi gibi stok yapmadan,ürünü satın almadan,satışı yaptıktan sonra alıcının adresini verip ürünün gönderilmesini yapabilecek toptancılara ve fiyatlarına nasıl ulaşırım? Bu konuda yardımcı olabilecek var mı? Kazanç sağlayabilir miyim?


Özelden yazın görüşelim.
29/01/2014 : 12:27:31
merhaba arkadaşlar e ticaret sitem için bayan erkek iç giyim bir çok markayı elinde bulunduran xml veren iç giyim tedarikçisi aramaktayım.yardımcı olurmusunuz?
26/01/2014 : 15:58:14


E ticaret sitemi satıyorum.Online Alışveriş sitesidir.Patentlidir.İlgilenenler 05330216279
26/01/2014 : 13:22:25
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - akinselcuk
Devletin bir şey yasakladığı yok. Eskiden işletilmeyen kurallar artık işler oldu.
Sokakta dükkanların önünde satış yapan işportacıları zabıta kovalayınca devlet ticareti yasak etti mi diyoruz ?
Maliyeye kaydol satıp faturanı kes satmaya devam et.
Kurtarmıyorsa satma bu işi yapma.
Diyor devlet baba.


Bu güzel yazına istinaden siteni bir ziyaret edem
26/01/2014 : 12:57:38
arkadaşlar af buyurun ama eğer dropshipping sistemi para kazandırmayan,işe yaramayan bir sistemse neden bunca firma dropshipping bayilik yaptıracak adam arıyor? sırf aldıkları giriş ücreti için mi? peki diyelim ki öyle, ben bir firma gördüm adam %85 stoksuz iş yapıyor sadece web sitesine yatırım yapmış ve firmaların ürünlerini çatır çatır satıyor,sipariş gelince de fabrikadan temin ediyor,yani sistem işliyor.. Olmaz diye bir şey yok stoklu bu işi yaparım diyen adam 40-50 bin ürün için o işe kaç milyar para bağlaması gerekiyor biliyor musunuz? o kadar parası varsa ya çalışmasın ya da gidip dükkan açsın hiç uğraşmasın zaten..
21/01/2014 : 21:40:58
Devletin bir şey yasakladığı yok. Eskiden işletilmeyen kurallar artık işler oldu.
Sokakta dükkanların önünde satış yapan işportacıları zabıta kovalayınca devlet ticareti yasak etti mi diyoruz ?
Maliyeye kaydol satıp faturanı kes satmaya devam et.
Kurtarmıyorsa satma bu işi yapma.
Diyor devlet baba.
21/01/2014 : 20:44:06
Benimde sitem var şu an bu işi yapıyorum fakat devlet bu tarz satışları yasakladı gg üzerinden yasaklandı kazancına gelince getirisi iyi ama ***ürüsü daha çok yurt dışından ürün hatalı geri geldiğinde elinde kalıyor geri göndermeye kalksan dünyanın parasını veriyorsun zarar...
20/01/2014 : 00:26:01
Merhaba;

Cep telefonu kılıfı satmak istersen yardımcı olabilirim...
19/01/2014 : 22:22:38
Kitap satışı ile ilgili de tedarikçiler var. İnternette küçük bir araştırma ile bulabilirsiniz. Ama fiyatları önde gelen e-kitap sitelerinden yüksek. Onlarla nasıl rekabet edilir bimiyorum. Şu an ben de aynı sprunu yaşıyorum
18/01/2014 : 00:28:56
Arkadaslar guncel telefon kilifi satatiz detseniz yardimci olabilirim.. guncel model imalattan kaliteli urun uygun fiyat.. izmir ici olursa daha saglikli olur
17/01/2014 : 22:33:22
mesajım bulunsun. Bende arıyorum dropshipping sistemiyle çalışan tedarikçileri...
16/01/2014 : 23:09:26
Öncelikle şuna benziyor isteğiniz klişe bir laf ama armut piş ağzıma düş yada hem cam kenarı olsun hem ucuz olsun gibi bakın şimdi; sizin dediğiniz sistemi size tedarik ediceks satıcıların zaten bahsettiğiniz sitelerde dükkanları ve reklamları mevcuttur sizin burda pek şansınız kalmaz yani aynı ürünü daha pahalıya satmanız çok zor diyelimki sattınız ürünü almadan görmeden karşı tarafın insafına bırakıp satış yapmak başınızı rahatlıkla belaya sokabilir nasılmı tüketici hakları bu konuda çok net sattınız ama hiç bir gerekçe olmadan iadeler başlayınca ne yapıcaksınız arada kalıcaksınız kimse bu riske girmez ancak bir web siteniz sanal posunuz var ise ve stok yapmadan ama stok takıbını sızınde yapabiliceğiniz bir firma arkadaş eş dost falan varsa belki bir şansınız olabilir. Ben bursada 0-12 yaş bebe ve çocuk giyim toptancısıyım adresim (www.pedibebe.com) Ürün fiyatlarım toptancılar nazarında çok uygun seviyelerde ki perakendede üzerşne % 100-200 kar la satışını yapıyor müşterilerim azda olsa birer seri gibi 200-300 tl lik bütçeyle satışını yapabilir bittikçe ürün temini yapabilirsin türkiyenin her yerine ücretsiz kargo ile gönderim yapıyorum dersenki toptanda satarım sevkiyat işini ben hallederim bunu detaylandırmamaız gerekir ilgilenirsen özelden dönüş yapabilirsin kolay gelsin sana bol şans arkadaşım ...
16/01/2014 : 21:46:25
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ayakkabixml
Web sitenizi şenlendirecek binlerce çeşit ürün, stoklarıyla birlikte tek tıkla kullanıma hazır. İnternet üzerinde en çok rağbet gören, başta ayakkabı olmak üzere, çanta, aksesuar, iç giyim ve pijama&gecelik kategorilerini tek xml link ile sitenize entegre edebilirsiniz. Stok takibi, temin edebilme endişesi olmadan, işinde uzman firmamız ve güçlü alt yapımızla birlikte gücünüze güç katabilirsiniz.

www.tedarikxml.com
www.ayakkabixml.com

bilgi@ayakkabixml.com
bilgi@tedarikxml.com

0212 547 61 02
0212 547 61 01


Konuyla alakalı istenen şeyi tam karşılayan bi mesaj geldi sonunda.Sitenize baktım yorumlarınızda da stok ve teminat problemi olmadan ihtiyacı karşılayabileceğinizi söylemişsiniz aradığım şey aslında tam da bu denebilir.Ancak e-ticaret sitem yok,ürünlerinizi gittigidiyor,sanalpazar gibi sitelerde satışa koyup bir nevi sizin ürünlerinizi müşteriye ulaştırıp verdiğiniz fiyatın üstüne koyacağımız rakamı komisyon gibi kazanma imkanımız var mıdır? Tabi işin en önemli kısmı konu başlığında da belirttiğim gibi stoksuz satabilmek,yani satışı gerçekleştirmeden ürün almamak ve toplu alım yapmadan satılan ürünün tek olarak müşteriye kargolanmasını sağlamak amaç.Bu konudaki yorumlarınızı da bekliyorum.Teşekkürler mesajınız için.
16/01/2014 : 21:32:59
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ankara2929
sayın fbicsi;

siz hangi ürünü satarsanız satın, ürün arkalı olmaz, diyelim ki çin menşeili bir ürün satıyorsunuz, toptancıda kalmayınca değiştirmek zorundasınız, size bir ürünü bedava verseler al da sat deseler bu iş o kadar kolay değil, siz daha evvel ticaret yaptınız mı? sitenizde sanal pos var mı? seo lu mu? arama motorlarında o ürünün ismini yazınca ilk sayfada siteniz çıkacak mı? bunlar varsa sitenizde ürün arayın, yoksa ancak burda yazmaktan öteye gidemezsiniz? öyle bir tek e-ticaret sitesiyle ürün satılmıyor bilginiz olsun.
Yorumunuz için teşekkürler ancak üstteki yorumlarda da belirttim.50 100 liraya e ticaret sitesi kuralım gibi tekliflere gidip e-ticaret sitesi kurup sonra kazanmasını beklemeyi zaten düşünmüyorum o yüzden seo,sanal pos ve diğer işlemler beni pek ilgilendirmeyecek.Yine de teşekkürler.
16/01/2014 : 20:49:50
Sayın MUCIT;

SEO : Search Engine Optimization yani Arama Motoru Optimizasyonu demektir. Bu nasıl kullanılır derseniz diyelimki sizin bir e-ticaret siteniz var ve sitede çorap satıyorsunuz diyelim. Birisi de çorap almak için google yada başka bir arama motoruna girip bayan çorabı, yada erkek çorabı gibi kelimeler yazıp ok tuşuna bastığında çorap satan siteler ilk sayfadan itibaren listelenir. Bunun için sitenize SEO yapılması lazım, eğer yapılmaz ise, sizin siteniz listelenmez, bunun içinde sitenize bütçe ayırmanız lazım, profesyonel olmayan kişilere bu işi yaptıracak olur iseniz belirli bir süre siteniz yukarılarda yer alır, daha sonra da siteniz ilk durumdan daha aşağılara düşer, SANDBOX a düşebilir. Bu durumda ise, siteniz için çok yüklü miktarlarda para harcasanız bile yukarılara taşınmaz, SEO işine gelince her işte olduğu gibi, diyelimki kelime bazında misal biz bu işi aylık bin tl ye yapılyor isek birisi çıkıp o kadar para verilir mi ben 50 tlye yaparım der, sizde gidip böyle kurumsal olmayan birisiyle çalışmaya kalkarsanız, evdeki bulgurdan olabilirsiniz.İyi çalışmalar...
16/01/2014 : 20:27:40
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ankara2929
sayın fbicsi;

siz hangi ürünü satarsanız satın, ürün arkalı olmaz, diyelim ki çin menşeili bir ürün satıyorsunuz, toptancıda kalmayınca değiştirmek zorundasınız, size bir ürünü bedava verseler al da sat deseler bu iş o kadar kolay değil, siz daha evvel ticaret yaptınız mı? sitenizde sanal pos var mı? seo lu mu? arama motorlarında o ürünün ismini yazınca ilk sayfada siteniz çıkacak mı? bunlar varsa sitenizde ürün arayın, yoksa ancak burda yazmaktan öteye gidemezsiniz? öyle bir tek e-ticaret sitesiyle ürün satılmıyor bilginiz olsun.



seo nedir acaba ???
16/01/2014 : 15:36:30
Web sitenizi şenlendirecek binlerce çeşit ürün, stoklarıyla birlikte tek tıkla kullanıma hazır. İnternet üzerinde en çok rağbet gören, başta ayakkabı olmak üzere, çanta, aksesuar, iç giyim ve pijama&gecelik kategorilerini tek xml link ile sitenize entegre edebilirsiniz. Stok takibi, temin edebilme endişesi olmadan, işinde uzman firmamız ve güçlü alt yapımızla birlikte gücünüze güç katabilirsiniz.

www.tedarikxml.com
www.ayakkabixml.com

bilgi@ayakkabixml.com
bilgi@tedarikxml.com

0212 547 61 02
0212 547 61 01
16/01/2014 : 01:14:30
sayın fbicsi;

siz hangi ürünü satarsanız satın, ürün arkalı olmaz, diyelim ki çin menşeili bir ürün satıyorsunuz, toptancıda kalmayınca değiştirmek zorundasınız, size bir ürünü bedava verseler al da sat deseler bu iş o kadar kolay değil, siz daha evvel ticaret yaptınız mı? sitenizde sanal pos var mı? seo lu mu? arama motorlarında o ürünün ismini yazınca ilk sayfada siteniz çıkacak mı? bunlar varsa sitenizde ürün arayın, yoksa ancak burda yazmaktan öteye gidemezsiniz? öyle bir tek e-ticaret sitesiyle ürün satılmıyor bilginiz olsun.
15/01/2014 : 17:45:54
Kapak iyi .:)))))(Yoksa bi tecrübeniz konu içerisinde yorum kalabalığı yapmayın.)
15/01/2014 : 17:21:17
Araştırmak farklı,tecrübe sahibi bu işi yapan kişilerden bilgi almak farklı,Yoksa bi tecrübeniz konu içerisinde yorum kalabalığı yapmayın.