Ana içeriğe geç
YORUM YAZ

Tartışmaya katıl

Mesajınızı açık ve okunabilir biçimde yazın.

Not: Yorum gönderebilmek için kayıt olmalısınız.
Kayıt olmak için, buraya tıklayınız. Kayıt ücretsizdir!
Kullanıcı adı:
Şifre:
Mesaj ikonu:
İÇERİKMesajınızDüşüncenizi açık, okunabilir ve konuya katkı sağlayacak biçimde yazın.

Önizle ile kontrol edin. Ctrl/Cmd+B · I · U0 kelime0 karakter
Gönderi seçenekleriİmza, bildirim ve moderasyon
 

Hazır olduğunuzda kaydedinÖnizleme değişiklikleri kaydetmez.
  

Konu bağlamını inceleOrijinal yazı ve son yorumlar

Orijinal yazı

21/08/2013 : 16:25:35
Cümleten selamlar,

Aklımda bir kaç iş fikri var ama hangisi yapacağım konusunda kararsızım.

1-Öncelikle internet konusunda baya bir bilgi ve deneyimim var, şuan bir işte çalışmadığım halde aylık 1.500-2.000 tl gelirim var.10 bin lira yatırım yapıp internet işine devam etmek mantıklı geliyor bana.Yatırım yaptığım takdirde aylık kazancım minimum 10 bin lira olacak.E-Ticaret ile uğraşırsam kazancım bayağı bir artar.

2-Yakında PS 4 çıkacak, yurtdışında çıktığı zaman hemen gidip 4-5 tane getirsem ve 20 bin lira bütçeyle bir ps4 cafe açsam verdiğim parayı bir kaç ayda çıkartırım diye düşünüyorum.Bu sayede web işlerimle de ilgilenebilirim.

3-Ailemin 10 yıllık bir tekstil deneyimi (bebe giyimi) var, daha önce fason işyerimiz vardı ancak bazı sebeplerden dolayı kapattık.Biraz yatırım sayesinde kendi üretimlerimiz ile devam etmeyi de düşünmüyor değilim.

4-Son olarakta kafe açma merağım var, daha önce bu tür işlerde çalıştığım için bu işte zorlanmam, zaten yapacağım hiçbir işte tek olmayacağım.


Ortada 4 iş alanı var ama hangisi yapacağım konusunda kararsızım, sizce hangi yapmalıyım?

Son 4 yorum (en yenisi önce)

22/08/2013 : 10:10:23
İnternet üzerinden ne iş yapıyorsunuz?
22/08/2013 : 10:09:47
İş fikirlerin güzel ama bana göre en güzeli tekstil işi diğer işleri hizmet sektörüne giriyor. Tekstilde başka bir yere göndere bilirsin,stok yapa bilirsin, bayilik sistemi yada pazarlama yaparak daha çok satış ve kar olur. kısaca pazar alanın düşüncen kadar geniş olur. Diğer işlerde işe beli bir bölgede kalır. onun için iyi bir işletmecilik bilgisi ile iyi paralar kazanman mümkün.
22/08/2013 : 09:41:53
1.şıkkı yapmak istiyorum ama bir yandan da 3.sektörde daha fazla kazanacağımı düşünüyorum.Bursa tekstil şehri sonuçta, bundan faydalanmak istiyorum ama kararsızım işte.
22/08/2013 : 09:13:30
1.şık dikkatimi çekti,şu an bir işte çalışmıyorsunuz ama net üzerinden elinize geçen para çok sayıda küçük esnafın eline aylık geçmiyor......elli altmış bin para döküp dükkancı olan adam ayda ikibini zor görüyor.....ve on bin olma olasılığı var?...yani şöyle adresim belli olsun,birisi sorduğunda ne iş yapıyorsun diye herkesin anlayabileceği,bir de biraz sosyal aktif bir işim olsun derseniz,3. ve 4. iş alanları güzel......güzel lokasyonlarda size de bağlı olarak,kazanırsınız da.....yalnız 1.şık benim ilgi ve bilgi alanım değil ama ondaki para da diğerlerinde mümkün değil elinize geçmesi,her şey de para değil elbet.....kendiniz için en iyi olana karar verirsiniz,selamlar......