Ana içeriğe geç
YORUM YAZ

Tartışmaya katıl

Mesajınızı açık ve okunabilir biçimde yazın.

Not: Yorum gönderebilmek için kayıt olmalısınız.
Kayıt olmak için, buraya tıklayınız. Kayıt ücretsizdir!
Kullanıcı adı:
Şifre:
Mesaj ikonu:
İÇERİKMesajınızDüşüncenizi açık, okunabilir ve konuya katkı sağlayacak biçimde yazın.

Önizle ile kontrol edin. Ctrl/Cmd+B · I · U0 kelime0 karakter
Gönderi seçenekleriİmza, bildirim ve moderasyon
 

Hazır olduğunuzda kaydedinÖnizleme değişiklikleri kaydetmez.
  

Konu bağlamını inceleOrijinal yazı ve son yorumlar

Orijinal yazı

08/02/2013 : 11:08:22
Merhaba,Biz 3 ortak şuan okullarda 3D film gösterimi yapıyoruz. Bu işe yaklaşık kredi çekerek 12.bin TL ile girdik ve şuanda ortalama günlük 550 TL ciromuz var.15Tatil olduğu için şuan boştayız ama önümüzdeki okul döneminde kredi borcumuzu kapatıp elimizde ortalama 20bin veya 30bin civarı para olacağını düşünüyoruz. Dönemlik bir iş olduğu için yaz aylarında yapacak bir işe ihtiyacımız var. Parayı döndürüp güzel para bırakacak bir yaz işi gerekli. Şuan sadece kafamda olan istanbulda gümrük mağazası varmış.Oradan 2-3 liraya t-shirt'ler 5-10 liraya pantolonlar vs. çeşitli şeyler alınabiliyormuş. Yaz için bir mağaza tutup paramıza takla attırabilirim diye düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz ? Afyonda yaşıyorum,sürekli istanbula gidip geliyorum. Önerebileceğiniz başka işler var mıdır? Teşekkürler.

Son 3 yorum (en yenisi önce)

11/02/2013 : 12:09:53
gümrük mağazalarındaki tekstil ürünleri pek işe yaramaz.gümrük mağazalarındaki ürünler genelde modası geçmiş oluyor.sebebini bilemiyorum, yeni gelenler el altından mı satılıyor diye düşünüyorum.istanbul a gitmenizede gerek yok ankaradaki mağaza daha büyük ve size yakın.ama bana sorarsanız gümrük mağazalarından züccaciye ürünleri alınabilir.benim şahit olduğun bir olay da şöyle ; gözlüklerin burun ile temas ettiği bölgede plastik yastıklar var . ben gümrük mağazasına gittiğimde adam onlardan alıyordu. o zaman 1000 adedini 180 küsür tl ye aldı. bir gözlükçü arkadaşa sormuştum tanesini 1 - 1.5 - 2 tlden veriyoruz.ilginç şeyler çıkabiliyor.bunun için tasis.gov.tr den de takip edebilirsiniz.
10/02/2013 : 21:54:05
o filimleri kiralıyormusunuz yada çok masraflı oluyormu bilgi verebilirmisinz..
08/02/2013 : 20:27:44
film arşivini genişletip çevredeki belediyelerle anlaşırsın veya afyon belediyesiyle anlaşıp halka izletirsin filmleri şenliklerde filan gösterirsin filmlerini