Selam,yurt dışında bir arkadaşım pet şişeleri yıkama parçalama gibi bir takım işlemlerden geçiriyor ve tekrar hammadde yapıyor.bu konuyla ilgili Bilgim olmadığı için yazıyorum.tüm malı Türkiyeye göndermeyi ve benim satmamı istiyor.fiyatları nedir öğrenmek istiyorum.bilmediğim için arkadaşa neleri sormam gerek(makine parkuru,üretim miktarı vs.)yardımcı olursanız sevinirim
YORUM YAZ
Tartışmaya katıl
Mesajınızı açık ve okunabilir biçimde yazın.
Not: Yorum gönderebilmek için kayıt olmalısınız.
Kayıt olmak için, buraya tıklayınız. Kayıt ücretsizdir!
Kayıt olmak için, buraya tıklayınız. Kayıt ücretsizdir!
Konu bağlamını inceleOrijinal yazı ve son yorumlar
Orijinal yazı
Son 6 yorum (en yenisi önce)
26/02/2013 : 09:13:39
Arkadaslar.numune geldi.pet çapakmış.bunu nerelere pazarlayabilirim acaba.
07/01/2013 : 08:55:36
Evet hammadde haline gelmiş petler.aylik kapasiteleri şu an 750 ton civari ama artırabiliriz diyorlar.fiyat ve numune izmirden bir arkadaşta istiyor.bununla ilgili bilgilendireceğim.
07/01/2013 : 02:59:49
Sizden hammadde haline gelmiş petlerimi pazarlamanızı istiyorlar ? Eğer öyleyse yardımcı olabilirim. Aylık ne kadar malzeme sağlyabilirler ? Fiyat nedir, istanbul teslimi ? Birde numune görmek gerekebilir. Bunu alabilirmisiniz ?
07/01/2013 : 00:12:14
Arkadaşlar tesis hazır ve sıfır .italyanlar getirip kurdu .pet şişeleride kendileribuluyor.bana Türkiyede pazarlamak kaliyor.tabii ibrahim arkadaşın dediğini yani tam olarak ne hale geldiğini polyestermi vs.öğrenmem gerek.
06/01/2013 : 22:51:28
Ben geri dönüşüm işi yapıyorum alan biraz daha farklı ancak kullanılan makinalar ve sistemler aynı. bu iş için sana 1 adet kırma makinesi 100 lük olabilir. 1 adet exturder makine ve 1 adet granür kesme makinesi lazım. tabi bunların parkurları. yaklaşık maliyeti 500 binlirayı bulur. ancak bu kadar ürünü nereden temin edeceksiniz. önemli olan onu bulmak. hammadde halinde kilosu 0.60 kuruş ila 2.50 lira arasında çekeceğiniz ürüne göre değişir. polietilen. resin. poyester. poliprotilen. hepsinin fiyatı ve kullanım alanları farklı siz hangi branşlara yönelik satış yapmayı düşünüyorsunuz. bu rakamlara baktığımızda tonlarca satış yapmanız lazım para kazanılsın. bu kadar geri dönüşüm yapılacak pet şişeyi nerede bulursunuz. alsat yapmak daha karlıdır. tavsiyem budur.
03/01/2013 : 13:39:37
bilgisi olan yokmu arkadaşlar....
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz