Ana içeriğe geç
YORUM YAZ

Tartışmaya katıl

Mesajınızı açık ve okunabilir biçimde yazın.

Not: Yorum gönderebilmek için kayıt olmalısınız.
Kayıt olmak için, buraya tıklayınız. Kayıt ücretsizdir!
Kullanıcı adı:
Şifre:
Mesaj ikonu:
İÇERİKMesajınızDüşüncenizi açık, okunabilir ve konuya katkı sağlayacak biçimde yazın.

Önizle ile kontrol edin. Ctrl/Cmd+B · I · U0 kelime0 karakter
Gönderi seçenekleriİmza, bildirim ve moderasyon
 

Hazır olduğunuzda kaydedinÖnizleme değişiklikleri kaydetmez.
  

Konu bağlamını inceleOrijinal yazı ve son yorumlar

Orijinal yazı

29/03/2012 : 17:36:15
Abilerim, ablalarım ve kardeşlerim öncelikle merhaba. Ben İstanbulda makine mühendisliği okuyorum. Önümüzdeki ocak ayında bitecek inşallah. Bugüne kadar yeterince babamın sırtından geçindim şimdi ise kardeşimde üniversiteye başladı daha fazla yük olmamak veya en azından yükünü hafifletmek adına birşeyler yapmak istiyorum. Daha önce part time işlerde çalıştım ama ben sorumlusunun ben olduğum bir iş yapmak istiyorum. Ayrıca ben Adanalıyım ve Adanaya doğalgaz daha yeni yeni geliyor boruların döşenmesine devam ediliyor. Bu yüzden makine mühendisi olarak okul bitince adanada kombi ve doğalgaz üzerine bir iş kurmakta istiyorum. Bu iki nedenden dolayı şu an para kazanmak istiyorum. 1000 lira civarında bir birikmişim var. Bu kısa sürede bu kadar parayı tabi iş kuracak kadar çoğaltamam ama en azından çoğaltmaya başlamış olurum. Sizce bu 1000 lira ile bir işe mi başlamalıyım ve başlarsam neler yapabilirim. Yoksa part time işlere devam mı etmeliyim. Ne iş yapabileceğime dair fikirlerinizi bekliyorum. Şimdiden hepinize çok teşekkürler.

Son 2 yorum (en yenisi önce)

30/03/2012 : 11:54:04
Öğrenci kardeşim, halihazırda eğitimini aldığın işte part time devam etmeni, en azından kendi masraflarını çıkartmanı, iş tecrübesi kazanmanı (Pratikte) ve mezuniyetini müteakip işe bizzat girişmeni tavsiye ederim. 1000 lira ile hiç bir işe girişme derim.Kazandıkça üzerine azda olsa ekle hep. Kolay gelsin.
30/03/2012 : 09:23:55
Dostum henüz okulun bitmemiş sen doğalgaz işiyle ilgili part time işe devam et , iyice deneyim kazan ve okul biter bitmezde bu işe karar verirsen yapmaya başla, ama bu arada sana tavsiyem bir yandan da otur KPSS sınavına çalış elinde alternatifler oluşsun.