Ana içeriğe geç
YORUM YAZ

Tartışmaya katıl

Mesajınızı açık ve okunabilir biçimde yazın.

Not: Yorum gönderebilmek için kayıt olmalısınız.
Kayıt olmak için, buraya tıklayınız. Kayıt ücretsizdir!
Kullanıcı adı:
Şifre:
Mesaj ikonu:
İÇERİKMesajınızDüşüncenizi açık, okunabilir ve konuya katkı sağlayacak biçimde yazın.

Önizle ile kontrol edin. Ctrl/Cmd+B · I · U0 kelime0 karakter
Gönderi seçenekleriİmza, bildirim ve moderasyon
 

Hazır olduğunuzda kaydedinÖnizleme değişiklikleri kaydetmez.
  

Konu bağlamını inceleOrijinal yazı ve son yorumlar

Orijinal yazı

19/11/2011 : 00:32:45
Arkadaşlar merhabalar.. Yaşadığım şekilde pamuk şeker imalatı işine girmek istiyorum.. Yasal olarak üretici olmak istiyorum.. Bu konuda deneyimi ve fikri olanlar.. Makine yi nereden alabileceğimi bilenler.. ve işin olumlu ve olumsuz yönleri hakkında fikri olanlar yardım ederse sevinirim.. Saygılar.

Son 3 yorum (en yenisi önce)

22/11/2011 : 10:19:41
üretici 2 firma tanıyorum. biri ankara da diğeri denizlide. ankaradaki google yaşar ticaret yazarsan çıkar sanırım.. tezgah üstü tezgah altı diye türleri var.. en uygunu sanırım 1200 tl civarından başlıyor..
20/11/2011 : 19:28:00
önemli olan üretmek değil. pazarlamak. zira en küçük ihtimalle 400-500 civarında bir makine alıp elle üretime de başlayabilirsiniz. yani fazla miktarlarda para olmadan başlanabilir. ( yanlış anlamış olabilirim ama sanırım siz biraz daha büyük düşünüyorsunuz) dediğim gibi asıl önemli olan bunu satmak. ben de merak ettim. bir pamuk şeker satıcısı bir günde 2 okul çıkışı satış yapsa günde kaç tane satabilir. günlük/aylık karı ne kadar olur. bir ev geçindirir mi? ne dersiniz.