Trakyada 1500m2 dere kenarı arsam var. burayı satmak haricinde değerlendirmek istiyorum.istanbulda ikamet ettiğim için herhan arsanın yanındadeğilim. boş durmasınıda istemiyorum. burayı nasıl değerlendirebilirim.
YORUM YAZ
Tartışmaya katıl
Mesajınızı açık ve okunabilir biçimde yazın.
Not: Yorum gönderebilmek için kayıt olmalısınız.
Kayıt olmak için, buraya tıklayınız. Kayıt ücretsizdir!
Kayıt olmak için, buraya tıklayınız. Kayıt ücretsizdir!
Konu bağlamını inceleOrijinal yazı ve son yorumlar
Orijinal yazı
Son 4 yorum (en yenisi önce)
29/11/2010 : 12:41:18
başında duramayacağın işin de yerinde hayrı olmaz en iyisi sat dostum sen orayı belki parasını değerlendirir ist da başka bi iş yaparsın
29/11/2010 : 12:22:53
yorumlarınız için tşk. halil45 ancak dediğim gibi istanbulda ikamet ediyom ve işin başına gecme durumum yok.
29/11/2010 : 09:44:33
içkili restoran yapın et balık kendin pişir kendin ye tarzında
28/11/2010 : 21:23:06
hunnap dıkın dıcem ama varmı yerınızde su ımkanı yanı dereden suyu alabılme imkanınız veya sondajınız.yerınızle ılgılı bılgılerı verırsenız gereklı bılgılerı verırım sıze.ben tarımsal sulama ve montaj proje ıslerı yapıyorum.a dan z ye kurulum yapıyoruz.catalcada ısler yaptım.damlama sulama sısemı kurdum.sızın yerınız tam olarak nerede.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz