Ana içeriğe geç
YORUM YAZ

Tartışmaya katıl

Mesajınızı açık ve okunabilir biçimde yazın.

Not: Yorum gönderebilmek için kayıt olmalısınız.
Kayıt olmak için, buraya tıklayınız. Kayıt ücretsizdir!
Kullanıcı adı:
Şifre:
Mesaj ikonu:
İÇERİKMesajınızDüşüncenizi açık, okunabilir ve konuya katkı sağlayacak biçimde yazın.

Önizle ile kontrol edin. Ctrl/Cmd+B · I · U0 kelime0 karakter
Gönderi seçenekleriİmza, bildirim ve moderasyon
 

Hazır olduğunuzda kaydedinÖnizleme değişiklikleri kaydetmez.
  

Konu bağlamını inceleOrijinal yazı ve son yorumlar

Orijinal yazı

31/03/2010 : 19:30:08
Selam arkadaşlar yeni açılıcak avm merkesize 20 metre uzaklıkta 35 mertekare işyerim var işyeri kendimize ait burda bujiteri parfümeri özellikle byanlara yönelik bir iş yapmak istiyorum.Bu iş için nasıl bir dekor yapmam gerekli ürün tedariğini nerden ve nasıl yapmam lazım ayırmam gereken bütçe ne kadar olmalı fikirlerinizi bekliyorum.Dükanın ön cephesi 2,20 metre tek cam mı yapsam yoksa şuan penden zaten o şekilde dursunmu normalde çok hareketli bir yer değil ama buralarda bu işi yapanda yok bir kaç kişiye danıştım olur diyorlar fikirlerinizi bekliyorum....tşkler

Son 7 yorum (en yenisi önce)

27/08/2013 : 20:16:15
merhaba,

Arkadaşlar marka ürünlerin cakma takı ve aksesuarlarını uygun bir yerden tedarik edebilirmiyim. MESALA BVLGARİ COK SATIYOR lütfen cok acil yardımlarınızı bekliyorum. mailde atabilirsiniz. omer_and_ulya@hotmail.com
01/07/2011 : 18:22:48
amin inşallah
01/07/2011 : 13:01:34
selam...
mevki nasıl bir yerdir potansiyel nasıldır bilemiyorum ama piyasa bayanlar üzerine kuruluyor.. her yerin mutlaka kendine göre bir potansiyeli vardır az veya çok. ama sonuçta artık bu sektör bayanların zaruri ihtiyacı oldu..
kozmetik işi güzel bir iştir. takip isteyen bir iştir. ama sadece malı getirip dükkana bırakmak ve beklemekle olmuyor. tüm büyük market ve alışveriş merkezleri bayanları en çok kozmetikte cezbetmeye çalışıyor ve o yüzden hep insörtlerinde bu bölüme iyi yer veriyor. sende aynı şekilde
potansiyeline haftalık veya aylık el ilanı insört gibi bir şeyler hazırlayıp dönemsel kampanyalarla ilgilerini çekmeye çalışırsan çok daha iyi olur.
6 yıl bu işin perakendesini yaptığım için bayanların anladığı dili söylüyorum :)
yukarda arkadaşın yazdığı dizayn konusu güzel. bence onun gibi ona yakın bişeyler yapabilirsin..
mal tedariği için sana tavsiyem koy cebine paranı veya kredi kartını git istanbula. dilersen ordan uygun fiyata mal alabileceğin bir iki yer söyleyebilirim.
fakat mal alırkende çok dikkat etmen gerekiyor. yeni açıcağın bir yer sonuçta.. hangi grup gider hangi ürün gitmez iyi bilmek lazım..
kozmetik sektöründe biraz uyanık yada tabiri caizse yırtık olmak gerekiyor.
balıkesirdesiniz sanırım.. bursa ve izmir bölgesindeki tüm spot toptancılar veya bölge bayileri oralara geliyorlar.
yardımcı olmamı istersen görüştürürüm onlarla seni..
yeni bir yer açıcağın için çok fazla adetlere girmeden müşteri taleplerine göre ilerlemeni çeşit yapmanı tavsiye ederim.
bijuteri konusunda bişey diyemiyorum çünkü o iş için en ideal yer yine istanbul. gidip yerinde görüp seçip alman. fakat tampon olayı biraz fazla o işte dikkat et derim..
kısacası kozmetik yada iç giyimde ürünler fiyatlar satıcılar konusunda her türlü yardımda bulunurum elimden geldiği kadarıyla..
senin için hayırlısı olsun diyorum ve allah herkese hayırlı işler bol kazançlar versin...
30/06/2011 : 20:08:36
ayber kardeş gerçekten çok horrra geçti bu yorumların şuan benim bile fikrim değişti dekor konusunda çok teşekkürler gerçekten .
02/04/2010 : 15:47:19
Aybar kardeşim Allah razı olsun senden gerçektende iyi bir arkadaşsın sen senin bilgilerini burada paylaşman çok hoş olmuş gerçekten hiç aklımda olmayan dekorlardı bunlar çok mantıklı dediklerin hepsini dikkate alıcam.
02/04/2010 : 03:59:37
sayın dejavu.şimdi mağazanın görümüşünü bilmediğim için herşeyin hakkında bilgi veremiyorum ama bazı şeyleri paylaşayım.belki birraz maliyetli olacak ama bu işte şu giriç kısmı çok önemli.bence sen o vitrini iptal et onun yerine kumandalı kepenk sistemi yaptır ki giriş ve görünüş alanın genişlemiş olur.verdiğin vitrin ölçülerine göre o kepenk sis.1300-1500 tl gibi aşşağa yukarı bir fiyata yaptırılır.hem bu kepenk ilerde başka işlere dönmek istersen sana kolaylık olur.üstelik taksitte yapılıyor.dekor konusundada parfüm ve kasan uyumlu olsun yani kasanı mağazanın arka kısmına al fakat kasa arkası biraz geniş olsun.parfüm standları kasa arkasında olsun yani ters u biçimi u nun bacaklarının ortasına kasa u nun diğer kısmına parfüm standı kasanın önündede testerlar.parfüm satışlarına göre kasayı öne alarak arka parfüm standını ileri doğru ilerletebilirsin.yalnız bijüteride satacağın için ışıklandırman iyi olmaalı.dekoru tabi bütçene göre sen belirlicen bijüteride kanallı sürgü çubuk sis.en yaygın parfümdede eskitme dolap sistemi en yaygın olanı günümüzde.ama ucuz farklı bir sis.olsun diyosan sana tavsiyem.mağazadaki sütun ve duvar üst köşe kısımlarında kokoş işi duvar kağıdı kullan.bijuterileri sergilemek için tel asma pano sis.kullan bu tel pano sis.maliyeti diğer sürgülü sis.göre daha ucuz.parfüm standının raflarınıda ucuz cam üniteden duvara montaj yaptır ahşap raf ve dolap sis.den daha ucuz olur.yalnız camların sadece öne baka kısımlarını taşlat fiyat birazdaha düşebiliyor.ve köşede bulunan spotların hareketli olsunköşe spotları direk ürünlere çevir.ozaman görüntü daha iyi oluyor.orta alana fazla ışıklandırma vurmana gerek kalmaz ortayada avize at bitane tam bayanların hoşuna giden bir mağaza biçim benim görüçüm budur.yalnız.mağazana gözlük ve saç bantı da koy şuan yaz geldiği için bunlar iyi satıyor.ürünlerin çoğunu tahtakaleden bulabilirsin ha aynalarında şekil bişey olsun.ama parfümü ben olsam küçük bidonlarla alırdım.kolonya bidonu büyüklüğünde fakat.yaz geldiği için hafif kokular ve bilinmeyen kokular alırdım bidonla al diyorum çünkü istersen baçka yerden farklı şişeler bulup hem daha ucuza şişeleri bulabilirsin.ve kendin doldurursun daha karlı ve farklı bir görünüş olur senin için.
01/04/2010 : 01:43:31
selam açık parfüm imalatı yapıyorum türkiye genelinde bayilikler veriyorum. istersen dükkanın bir bölümünü veya tümünü bu işe uygun dekore edip bu işe başlayabilirsin kar marjı çok iyi % 100 en az detaylı bilgi için irt: 0543 882 54 75