Ana içeriğe geç
YORUM YAZ

Tartışmaya katıl

Mesajınızı açık ve okunabilir biçimde yazın.

Not: Yorum gönderebilmek için kayıt olmalısınız.
Kayıt olmak için, buraya tıklayınız. Kayıt ücretsizdir!
Kullanıcı adı:
Şifre:
Mesaj ikonu:
İÇERİKMesajınızDüşüncenizi açık, okunabilir ve konuya katkı sağlayacak biçimde yazın.

Önizle ile kontrol edin. Ctrl/Cmd+B · I · U0 kelime0 karakter
Gönderi seçenekleriİmza, bildirim ve moderasyon
 

Hazır olduğunuzda kaydedinÖnizleme değişiklikleri kaydetmez.
  

Konu bağlamını inceleOrijinal yazı ve son yorumlar

Orijinal yazı

18/08/2009 : 02:57:35
İyi günler arkadaşlar,
Şimdi benim sizlere şöyle bir sorum olacak. 5.000 - 10.000 Tl lik bir yatırım yapmayı düşünüyoruz tabii bunu bir öğrenci olarak ben değilde bir büyüğüm yapacak 51 yaşında iş konya da yapılacak fikirleriniz çok değerli olacak bu miktarlarda franchising yada bayilik alma ihtimalimiz var mı? Varsa hangi şirketten alabiliriz. Ayrıca giyim, internet kafe işleri üzerine olmayacak.Bir de sadece bayilik gibi düşünmeyin arkadaşlar kendi işletmeside olabilir.

Son 12 yorum (en yenisi önce)

19/08/2009 : 22:14:36
merktap arkadaşım teşekkür ederim fikir için peki maliyet ne kadar tutar böyle bir yer için?
19/08/2009 : 11:52:42
ciğ kofteci yerine ögrencilerin oldugu bır yere ayran simit center ac bence daha ıyı ış yapar ayran simit ögrencinin vazgecılmezıdır.
19/08/2009 : 05:34:37
eyvallah kardeşim o zaman ttnet olmadı :( çiğ köfte işi güzel aslında ne kadar maliyet olur sizce?
18/08/2009 : 22:26:07
ttnet satışı şöle ttnete kazandırdığın abone başına para alıyosun ttnetin bayisi gibi oluyosun ama bundada bilgisayar bilgisi gerekir iyi çevre ve yanında başka işlerle yapılabilecek bir iş

çiğköfte işide olabilir konyada birçok üniversite kampüsü var yakınında biyerde açarsa tutabilir.
18/08/2009 : 20:31:42
aragon dostum fikirlerin çok açık ve güzel teşekkür ederim.Öncelikle kütahya da tutuyor ama bu işi konya da yapacaklar.Bir ikincisi ise bilgisayardan anlamıyorlar maalesef ben kütahya dayım.o yüzden yardım edemeyeceğim maalesef :(.Peki bu ttnet satışı nasıl oluyor?
18/08/2009 : 19:32:06
Hırdavat için açılabilecek en güzel yer kesinklikle yakınlarında hiç hırdavatçı vb. elektrikçi felan olmayan biyerde açmak olur
cadde üstü yerine daha çok apartmanlaşmış ancak bu tür dükkanların olmadığı biyer olabilir.Ayrıca kütahyada tutuldumu bilmiyorum ama ankarada fatura tahsilat işi baya tutuldu fatura başına 50 kuruş veya 1 lira felan alıyo hırdavat için sölediğim bunun içinde geçerli dükkan ptt türk telekoma uzak olmalıki insan 50 kuruşun hesabını yapmaz gelir yatırır ayrıca içeriyede bi telefon koyarsın kulube gibi oda para kazandırır ayrıca ufaktan ttnet satışı(abone başı baya para alırsın)cep malzemeleri satışı batarya,sarj aleti cep telefonu hat satarsın fotokopi makinası korsun azda olsa kırtasiye ürünleri felan koyarsın çevrede bilgisayarcıda yoksa formatta atarsın her türlü paranı kazanırsın ama iş açacağın yerde biter onu iyi düşün taşın derim.
18/08/2009 : 19:17:25
aragon kardeş şimdi hırdavat işinden anlar ama diğerlerini yapamaz aslında çiğköfte işini de bir usta bulursa yapabilir.Fikir verdiğin için teşekkür ederim başka bir fikrin varsa onuda alabilirim.Birde bu tarz İşlerin en çok tutulacağı yer neresidir sence? Şimdiden vakit ayırdığın için teşekkür ederim.

Uğuryılmaz79 ve eğitimşart nickli arkadaşlar fikirlerinizi buradan paylaşırsanız sevinirim.Eğer ki benim fikrim bana özel sitede herkesle paylaşmam diyorsanız açıklayıcı bir özel mesaj atarsanız sevinirim.Şimdiden hepinize teşekkür ederim arkadaşlar ve abilerim.
18/08/2009 : 15:51:50
tam o sermayeye uygun %100 kar ile sana paranı 1-2 ayda iki katına çıkaracak teklif verecem. ankaradayım 05056227668 ara goruselim
18/08/2009 : 15:27:33
acil arayın görüşelim 0534 4791529
18/08/2009 : 13:23:40
kardeş hırdavat,emlak,çiğ köfteci bu tür işlerden anlarsa gerçekten çok güzel para var o işte tabi dükkanın yeri çok önemli 10.000tl güzel para
o paraya birçok iş yapılabilir.kolay gelsin
18/08/2009 : 13:12:22
sağol dostum.yorumların için teşekkür ederim.Ama farkında mısın bilmiyorum da küçümsediğin para 5.000 10.000 tl valla herkes bulabiliyorsa bende bir problem var yada sen herkesin durumundan haberdar değilsin.Neyse yine de teşekkür ederim.Vaktini ayırıp yorum yaptığın için
18/08/2009 : 10:26:29
ARKADAŞIM, 5,000- 10,000 TL. İLE BİR ŞEY OLMAZ. ANCAK BANKADAN GİDER TAHVİLE DAYALI FON ALIRSIN. AYDA 100 TL PARA KAZANABİLİRSİN.
İSTEDİĞİN ZAMAN DA PARA ELİNİN ALTINDA.

ÇOK İŞ YAPACAM DİYORSAN PAZARCILIK YAPABİLİRSİN. ODA PAZARYERİNİ BULABİLİRSEN.
OLSA HERKES BİRŞEYLER YAPAR. KİMSE AÇ KALMAZ. ÇUNKU HERKES BİR ŞEKİLDE 5,000- 10,000 BULABİLİR.


BECEREBİRSEN 5-10 TL YE İSTANBUL EMİNÖNÜNDEN SAAT AL. ETRAFINDAKİLERE UYGUN GÖRDÜĞÜN FİYATA SAT. BİR İŞİ GÖR.