Ana içeriğe geç
YORUM YAZ

Tartışmaya katıl

Mesajınızı açık ve okunabilir biçimde yazın.

Not: Yorum gönderebilmek için kayıt olmalısınız.
Kayıt olmak için, buraya tıklayınız. Kayıt ücretsizdir!
Kullanıcı adı:
Şifre:
Mesaj ikonu:
İÇERİKMesajınızDüşüncenizi açık, okunabilir ve konuya katkı sağlayacak biçimde yazın.

Önizle ile kontrol edin. Ctrl/Cmd+B · I · U0 kelime0 karakter
Gönderi seçenekleriİmza, bildirim ve moderasyon
 

Hazır olduğunuzda kaydedinÖnizleme değişiklikleri kaydetmez.
  

Konu bağlamını inceleOrijinal yazı ve son yorumlar

Orijinal yazı

09/08/2009 : 16:42:43
Arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı gibi 1 saatte 300 TL kazanmanızı sağlayacak bir yöntem anlatacağım.Bu yöntem için bulunduğunuz ilin en işlek caddesine gitmeniz gerekiyor.

Gerekli Malzemelerimiz :

>Bir adet netbook ya da cep bilgisayarı
>Girişimci ruh
>Güven veren bir tarz
>Sınav sonuçlarına bakabilecek kadar bilgisayar bilgisi

Nasıl Yapacağız ?

Önce kentin en işlek caddesine girilir.(Ankara’da Kızılay).Gündemde şuan SBS var.SBS sonuçlarına bakıldığı ve ücretinin sadece 2 TL olduğu söylenir.O heyecanla kişiler sıraya dizilir.1 saatte 300 TL , eliniz hızlıysa çok daha fazlasını kazanabilirsiniz.

NOT: SBS benzeri sınavlar genelde söylendiği tarihten 1 gün önce açıklanır ve kişilerin bundan haberi olmaz

İnterneti Nasıl Bağlayacağız ?

Bulunduğunuz yer en işlek caddelerden biri olacağı için mutlaka ücretisz kablosuz bağlantı erişimi sağlarsınız.Fakar her ihtimale karşı varsa 3G modeminizle birlikte gitmenizde fayda var.

Son 6 yorum (en yenisi önce)

10/08/2009 : 11:31:52
kardes sen bu mesajı 10 sene once yazaktın gec kalmıssın ayrıca herkes acıklandıgı an bakıyor bır gun oncesınden acıklanan sınav sonucu gormedım
09/08/2009 : 21:04:04
Bir kaç saat çalışarak bir kaç trilyon da kazanabilirsiniz. Ve bu konuda son derece ciddiyim:)
Bildiğiniz gibi Milli Piyango Her ayın 9, 19 ve 29 da saat 13:00 da çekilmeye başlar ve akşam saat 17:00 da çekiliş biter. Aslında piyango satıcılarının ellerindeki biletleri saat 13:00 dan sonra satmamaları gerekmektedir. Fakat 1988 yılında yapılan bir değişiklikle Milli piyango idaresi biletleri iade almamaya başladı. Bu nedenle de satıcılar çekiliş günleri gece 24:00 a kadar bilet satmaya devam ederler. Gönüllü bir arkadaşı Kızılaydaki M.P binasında çekilişe gönderin, o da numaralar çekildikçe ikramiye çıkan numaraları arkadaşlarına bildirsin, ikramiye çıkmış biletleri toplayın, saat 13:00 dan gece 24 e kadar bilet toplayın, amortide vurmuş olabilir bilete, büyük ikramiyede::)
09/08/2009 : 18:58:17
millenium gecesi (2000 yılı yılbaşı) işlek bir üstgeçitte maytap satmıştım. sermaye 50 ytl elen geçen para 250 ytl kar 200 ytl... öğrencilik günlerimin en zevkli olaylarından biriydi. Tezgah falan da kurmadım sırt çantama doldurdum maytaplarımı elime aldım 10 tane "maytap bir milyon" diye diye hepsini bitirmiştim.

Bazen kısa süreli işler çok güzel anılar bırakabiliyor...
09/08/2009 : 17:44:57
SBS ve iftar hurması arasındaki muazzam regrasyon için tebrikler:)
09/08/2009 : 16:55:59
bi dükkan sahibiyle konuşup kazancın %25i yada %50sini vererek 1m2 1günlük yer kiralanabilir. tabi uyanık olana ekmek var. iftarda sokakda olana su ve hurma satılabilir(aklıma bu yazıyı yazarken geldi:))
09/08/2009 : 16:51:17
Uyanık olana iş çok. Fakat yılda bir kaç günlük iş bunlar. Ne kazanacağında meşhul. Zabıta, polis, öfkeli vetandaşlar.