Ana içeriğe geç
YORUM YAZ

Tartışmaya katıl

Mesajınızı açık ve okunabilir biçimde yazın.

Not: Yorum gönderebilmek için kayıt olmalısınız.
Kayıt olmak için, buraya tıklayınız. Kayıt ücretsizdir!
Kullanıcı adı:
Şifre:
Mesaj ikonu:
İÇERİKMesajınızDüşüncenizi açık, okunabilir ve konuya katkı sağlayacak biçimde yazın.

Önizle ile kontrol edin. Ctrl/Cmd+B · I · U0 kelime0 karakter
Gönderi seçenekleriİmza, bildirim ve moderasyon
 

Hazır olduğunuzda kaydedinÖnizleme değişiklikleri kaydetmez.
  

Konu bağlamını inceleOrijinal yazı ve son yorumlar

Orijinal yazı

12/04/2009 : 02:01:13
Merhaba arkadaşlar,

Ben alışveriş merkezinde bir hizmet vermek istiyorum.Bu hizmet daha önce sadece yapılmadı ve bir ilk olacak.Herhangi bir ürün satışı falan olmayacak.Yani başta da belirttiğim gib satılacak olan sadece hizmet.Bunun için merkezle ortak hareket ederek ortaklık kurmyı planlıyorum.

Şimdi buradaki asıl sorun nette o kadar aramama rağmen hizmet sektörü için fizibilitenin nasıl yapılacağını bulamamam.Yani sadece hizmet satacak olan bir fikrin fizibilite raporu nasıl hazırlanır?Daha önce böyle bir çalışma yapmış yada elinde hizmet sektörü için örnek fizbilite raporu olan bir arkadaş var mı?

Son 2 yorum (en yenisi önce)

14/01/2010 : 23:45:40
ne gibi bir iş yapmak istiyorsun?
12/04/2009 : 12:50:56
Öncelikle bir alışveriş merkezinde hizmet verebilmen için yapacağın işin o alışveriş merkezinde yapılabilecek işler arasında olması lazım. Yapacağın işten bahsedersen sana hem fizibilite hazırlamanda hemde alışverişmerkezlerine girmende yardımcı olabilirim.