Fethiyede ne iş yapılır. 40-50.000 civarıyla bir iş kurulabilir mi ?
YORUM YAZ
Tartışmaya katıl
Mesajınızı açık ve okunabilir biçimde yazın.
Not: Yorum gönderebilmek için kayıt olmalısınız.
Kayıt olmak için, buraya tıklayınız. Kayıt ücretsizdir!
Kayıt olmak için, buraya tıklayınız. Kayıt ücretsizdir!
Konu bağlamını inceleOrijinal yazı ve son yorumlar
Orijinal yazı
Son 8 yorum (en yenisi önce)
05/07/2009 : 18:01:09
kendinizi yormayın arkadaşlar, parayı koyun cebinize gidin fethiyeye, ne eksik oturun 2 ay fizibilite yapın, insanlar nerede yaşar, ne yer ne içer ona bir bakın, insanların yoğunlaştığı yerde, yeme içme alışkanlıklarını, giyim kuşam alışkanlıklarını, alış veriş tarzlarını oturun inceleyin. ne satacağınıza ya da ne yapacağınıza karar verin. sonra en uygun kiralık mekanı bulun, arkasından da minimum maliyetle ben bu işin içerisinden nasıl çıkarımı hesaplayın, internet sitelerinden fikir alışverişi yapmak güzel ama, içinde bulunmadığınız bir yerleşim yerinde ne iş yaparım demek kadar abes birşey yok. gidin bir yazını görün fethiyenin bir de kışını görün. hepsinden öenemlisi bildiğiniz işi yapın, geçin bu tantunici işlerini, 50 bin liranızı kediye yüklemeyin, tantuni yöresel bir yemektir, her damağa hitap etmeyebilir, oturur 24 saat müşteri beklersiniz, sizin yapmaya karar vereceğiniz iş en azından ucundan kıyısından bilgi birikiminiin olduğu iş olsun, yöresel faktörleri ve maliyetleri de göz ardı etmeyin, bahse konu paralar büyük paralar. para başkasının olunca konuşması da akıl vermeside kolaydır. Allah yolunu a.ık etsin kardeşim
05/07/2009 : 17:42:41
Vardır muhakak ama sen benim dediğimi anlamıyorsun. Sen bu işin çok kolay oldğunu sölüyorsun. Resmen pembe gözlüklerle bakıyorsun. Bi kere ucuz kira diyorsun. Katiyyen ucuz kira söz konusu olamaz. Trambolin fazla yer kaplıyor iyi iş yapmak istiyorsanda güzel yerde açıcaksın. İyi yerlerde kiralar yüksektir. Bu işi yapabilmen için biraz siyasi bağlantında olması laızm. Belediyeden yer için izni koparman falan. Bu işin sağlık yönüde var. Ufacık çocuklar bi kaza geçirse ne olcak hiç bina bu iş çok güvenli falan deme olur da olur çocuk nasıl kontrol etsin kendini. Kısacası bu işi biraz anlamak için yöneticilik falan yapmaya gerek yok biraz mantıklı düşünmek yeterli. Hele Fethiyenin o sıcağında insanların çocuklarını böle bi aktiviteye sokacağınıda hiç sanmıyorum. Yapılcak o kadar fazla şey varken.
05/07/2009 : 17:32:41
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - dizaynuniversal sen daha önce yaptın mı onur bu işi ben bu işin içindeyim tecrüben varsa konuş |
yapmadım yapmayada gerek yok. sen imalatçısın bu iş tutar mı tutmaz mı seni ilgilendirmez. sen sattığın mala bakarsın. Bulabilirsen bi enayi yedirirsin. Biraz mantıklı bi insan bu işin o kadar kolay olmacağını bilir. Öyle bi anlatıyorsun ki. Sanırsın dünyanın en karlı işi.
04/07/2009 : 20:49:58
geçiceksin onları dizaynuniversal. Kolay değil o işleri yapmak kirasıda öle ucuz falan değildir.
04/07/2009 : 15:53:02
slm bende fethiyeye 1 senedir yerleştim bende na yapacagıma karar veremedim bir türlü benim 50 binytl sermayem var ama ne yapacam şaştım arkadaşların düşünlerini bekliyorum
19/04/2009 : 21:43:53
fasfood olabilir. herşey kesilse boğaz kesilmez . ama ne yaptığın nasıl yaptığın nerede yaptığın çok önemli. işletme giderlerini falan iyi hesaplamak lazım. iyi bir yer demek yüksek kira demek. fethiye gibi bir yerdede iyi konumda dükkan kiraları bana göre yüksek. benimde kafamda birçok şey var. yaşadığım bu şehirde kimler kimler geliyor ve gerçekten hayatlarını kazanabildikleri nice işler yapıyorlar. sende bunlardan bir olabilirsin. öğrenmek istediğin birşey olursa yardımcı olmaya çalışırım.
19/04/2009 : 21:36:07
yok daha yerleşmedik 2010 başı gibi yerleşeceğiz. sen orda oturuyorsun sanırım az çok piyasayı bilirsin. Biz fast food tarzı bişey düşünmüştük. Tantuni gibi biyer bilmiyorum oralarda var mı ?
19/04/2009 : 20:05:36
bir fethiyeli olarak bende düşüünüyorum fethiyede farklı bir iş olarak ne yapılabilir ? uzun zaman olmuş sen yazalı bulabildinmi ne iş yapılabileceğini ?
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz