Ana içeriğe geç
YORUM YAZ

Tartışmaya katıl

Mesajınızı açık ve okunabilir biçimde yazın.

Not: Yorum gönderebilmek için kayıt olmalısınız.
Kayıt olmak için, buraya tıklayınız. Kayıt ücretsizdir!
Kullanıcı adı:
Şifre:
Mesaj ikonu:
İÇERİKMesajınızDüşüncenizi açık, okunabilir ve konuya katkı sağlayacak biçimde yazın.

Önizle ile kontrol edin. Ctrl/Cmd+B · I · U0 kelime0 karakter
Gönderi seçenekleriİmza, bildirim ve moderasyon
 

Hazır olduğunuzda kaydedinÖnizleme değişiklikleri kaydetmez.
  

Konu bağlamını inceleOrijinal yazı ve son yorumlar

Orijinal yazı

13/12/2017 : 09:58:34
Selam, Bir beko loder kepçe alıp piyasaya çalışsam para kazanabilir miyim? 2006 2007 model arası bir kepçe 70 000 80 000 tl arası bağladığımız paraya değer mi ortalama geliri ne kadar olur operatör olarak kendim çalışacağım. Bilgisi tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Son 4 yorum (en yenisi önce)

31/08/2020 : 11:08:36
Ben de bu işe girmek istiyorum. Bilgi sahibi arkdaşlar ,abilerimiz,kardeşlerimiz yok mu aramizda
25/12/2017 : 15:55:16
Yardımcı olabilecek konuya hakim başka kimse yok mu
15/12/2017 : 11:48:09
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - serdar kes
Çevren varsa saatlik kiraya vererek güzel kazanç elde edebilirsin. Ön lastikleri küçük olan 2xler yakıt olarak 4xlere göre az yakıyor. Kiralama amacına göre makine seçmende fayda var.

2x leri bilmiyorum ama genelde 3x ve 4x çok buralarda. normal şartlarda tahmini ortalama aylık ne kadar geliri olur. bilginiz varmı. Birde bakım masrafları ne kadardır.
14/12/2017 : 16:19:38
Çevren varsa saatlik kiraya vererek güzel kazanç elde edebilirsin. Ön lastikleri küçük olan 2xler yakıt olarak 4xlere göre az yakıyor. Kiralama amacına göre makine seçmende fayda var.