Ana içeriğe geç
YORUM YAZ

Tartışmaya katıl

Mesajınızı açık ve okunabilir biçimde yazın.

Not: Yorum gönderebilmek için kayıt olmalısınız.
Kayıt olmak için, buraya tıklayınız. Kayıt ücretsizdir!
Kullanıcı adı:
Şifre:
İlan türü:
Mesaj ikonu:
İÇERİKMesajınızDüşüncenizi açık, okunabilir ve konuya katkı sağlayacak biçimde yazın.

Önizle ile kontrol edin. Ctrl/Cmd+B · I · U0 kelime0 karakter
Gönderi seçenekleriİmza, bildirim ve moderasyon
 

Hazır olduğunuzda kaydedinÖnizleme değişiklikleri kaydetmez.
  

Konu bağlamını inceleOrijinal yazı ve son yorumlar

Orijinal yazı

01/10/2013 : 12:21:01
Merhaba,
İstanbul Pendik'te kurulduğu günden bu güne kadar (14 yıl) İK danışmanlığı yürüten firmada aktif pazarlama ve koordinasyon görevleri üstlendim.
İş ve İşçi Bulma -Yerleştirme faaliyetleri yürütecek firma kurmak istiyorum. Sermayem işletme kurmaya yeterli olabilir ama personel giderleri faturalar işin yürürünü sağlamak adına ne kadar yeterli olabilir bilmiyorum.

Sermaye ve emek gücü birleştirmek isteyen girişimcilerle irtibata geçmek istiyorum ve fikirlerinizi paylaşmanızı rica ediyorum.

Bilgileri aşağıda paylaşacağım ancak İş hakkında detaylı bilgilendirmeleri mail yoluyla veya karşılıklı görüşerek yapmak arzusundayım.

Projenin hayata geçirilmesi için ofis kurulması, ofis içinde başlangıç olarak asistanlık yapacak personel bulundurulması yeterli olacaktır. Sermayenin giderleri ofis-personel-web sitesi-pazarlama-şirket aracı (aracı almak-kiralamak) kalemlerine yatırılacaktır. Ben bizzat pazarlama ve koordinasyon görevlerini üstlenebilirim.
Bu masraflar için minimum düzeyde sermaye planlaması yapılabilir. Firma açılış giderleri olmayacak çünkü kendi şahıs firmamı kurdum.

Ortağım dilerse bizzat işin içerisinde olabilir ya da varsa kendi işine devam edebilir. Şahsen ben işleyiş sürecinin tamamında etkin olarak görev alabilirim.

Elinde hazır ofisi bulunan ve işe ilgi duyan kişilerle ortaklık kurabilirim. İstanbul içinde her yerde iş yürütülebilir. Müşteri portföyümüz sözleşmeli işçi çalıştıran firmalar olacaktır. Dolayısıyla adresimizin bir önemi olmayacak.

Benim bir kaç hazır iş ve portföyümde mevcut hizmet ihtiyacı olan firmalar var. Mümkün olduğunca elimi çabuk tutmam gerekiyor.

İrtibat için burada özel mesaj-forum ve yurtersaglik@gmail.com adresimden bana ulaşabilirsiniz.
İlgi gösteren ve fikir paylaşımında bulunacak arkadaşlara teşekkürlerimle.

Son 7 yorum (en yenisi önce)

08/11/2013 : 16:19:44
Detayli bilgi alabilirmiyim dostum pm'den ?
08/11/2013 : 15:21:51
Sayın Gatech merhaba,
Bilgi mailini gönderiyorum. Teşekkürlerimle
08/11/2013 : 14:43:34
Bir projenin masrafları beraberinde kazancı için ortaklık ihtiyacım söz konusudur.
Bilgi için yurtersaglik@gmail.com adresime mil gönderin lüften
19/10/2013 : 01:30:26
mailinizi yanıtladım uygunsa yarın görüşüp detaylı olarak konuşalım
19/10/2013 : 01:06:32
Sayın cfirat,
Mailinize an itibariyle yanıtladım. İlginize teşekkür eder, saygılarımla bilgilerinize sunarım.