Ana içeriğe geç
YORUM YAZ

Tartışmaya katıl

Mesajınızı açık ve okunabilir biçimde yazın.

Not: Yorum gönderebilmek için kayıt olmalısınız.
Kayıt olmak için, buraya tıklayınız. Kayıt ücretsizdir!
Kullanıcı adı:
Şifre:
İlan türü:
Mesaj ikonu:
İÇERİKMesajınızDüşüncenizi açık, okunabilir ve konuya katkı sağlayacak biçimde yazın.

Önizle ile kontrol edin. Ctrl/Cmd+B · I · U0 kelime0 karakter
Gönderi seçenekleriİmza, bildirim ve moderasyon
 

Hazır olduğunuzda kaydedinÖnizleme değişiklikleri kaydetmez.
  

Konu bağlamını inceleOrijinal yazı ve son yorumlar

Orijinal yazı

08/11/2012 : 18:40:02
Bir web siteniz varsa ya da yeni bir site açmayı düşünüyorsanız, en büyük yardımcınız thepazar olacak! Hiçbir alım zorunluluğu olmadan sadece sattığınız ürünün siparişini verebilir, sıfır risk ile çalışabilirsiniz. Hayatı kolaylaştıran ürünleri en iyi fiyatlara alın, stok riskine girmeden dilediğinizce satın ve kazanın!

Ürün gamımız doğal ürünlerdir. Vitaminler, kıl çıkarıcı,kıl dökücü vs.. gibi çeşitlidir.

Siz sergileyin satışını yapın biz gönderelim uygun iskonto oranları.


Aktarlar, eczaneler ve e-ticaret siteleri..


Bayisi olduğumuz doğal ürün üreticilerinin bakanlık izinleri üretim izinleri tamdır bu konuda titiz çalışmakla beraber her geçen gün ürün gamımızı genişletmekteyiz..

İlgilenen arkadaşlar pm msg atabilirler ordan iletişim bilgilerimi size göndericem ister ofisimizde yüzyüze ister telefonla dilediğiniz şekilde iletişim kurarız..

Son 4 yorum (en yenisi önce)

21/11/2012 : 16:48:15
Birde şu var mutlaka solgar'ı duymussunuzdur omega3 balık yagları fılan eczanelerde satılıyor ama bir ilaç olarak değil ek yardımcı olarak. Aynı şekilde sitede gordugunuz urunlerde ek gıda olarak eczanelerde satılıyor. Ama biri size ilaç olarak bu urunleri sunuyorsa kandırıyordur.
Hamile bir bayana doktorun tavsıyesıdır folık asıt kullanması bunu receteyede asla yazmaz yardımcı bır urun dıye sunar yada yeşil çay veya rezene cayı bunları ilaç olarak gormez kımse. Umarım aydınlatmısımdır :) saygılarımla..
21/11/2012 : 16:43:25
Merhaba comexlatam
O yazıyı mecbur koyuyorum cunku bazı ınsanlar bunun satısını yaparken farklı sekılde anlatıyor. Nasılmı ?
Saç dokulmesını onleyen sampuan ve serumumuz var gel gelelım asla saç çıkartmıyor ! Saç cıkartıcak formulu bulan zaten bill gatesden daha zengın olur yanlışmıyım ?

Ama bunu bazı ınsanlar farklı sekılde lanse edıyorlar hergun bır kısıden sunu duymak zorunda kalıyorsunuz bız radyoda dınledık sac cıkartıyormus ? Doğru desem urunu satıcam.....

Şimdi sorunuzun cevabı şudur bunlar gıda takvıyelerıdır , yardımcı urunlerdır reçete ile satılan bir ilaç değildir.

Ben bu uyarıyı o sıteye koymak zorundayım. Eğer koymaz isem insanları kandırmış olurum. Çünkü satılanlar ilaç değildir. Yardımcı urunlerdir.
20/11/2012 : 12:33:21
sayin thepazar

yukarida yazmis oldugunuz yazi ile sitenizde belirtmis oldugunuz yani birbirine celiskilidir. size sitenizden alinti yaptigim bir yaziyi yolluyorum.

Sitemizde sergilenen ürünler ilaç değildir ve ilaç olarak görülmemelidir. Bu niteliklerle veya amaçlarla kullanılmamalıdır.
Sitemiz, sergilenen bu ürünler ile ilgili herhangi bir hastalığı önleyici veya tedavi edici bir taahhütte bulunmamaktadır.
Sitemizde bulunan ürün bilgileri üretici firmaların resmi internet sitelerinden alınmış olup ürün bilgileri ile ilgili firmamızın yasal bir sorumluluğu bulunmamaktadır.
20/11/2012 : 10:47:56
ilan günceldir.. Toplu alınlarda güzel iskontolar uygulanıcaktır..