Ana içeriğe geç
YORUM YAZ

Tartışmaya katıl

Mesajınızı açık ve okunabilir biçimde yazın.

Not: Yorum gönderebilmek için kayıt olmalısınız.
Kayıt olmak için, buraya tıklayınız. Kayıt ücretsizdir!
Kullanıcı adı:
Şifre:
İlan türü:
Mesaj ikonu:
İÇERİKMesajınızDüşüncenizi açık, okunabilir ve konuya katkı sağlayacak biçimde yazın.

Önizle ile kontrol edin. Ctrl/Cmd+B · I · U0 kelime0 karakter
Gönderi seçenekleriİmza, bildirim ve moderasyon
 

Hazır olduğunuzda kaydedinÖnizleme değişiklikleri kaydetmez.
  

Konu bağlamını inceleOrijinal yazı ve son yorumlar

Orijinal yazı

17/05/2012 : 21:44:33
Öncelikle bu konuyu foruma önceden de yazmıştım. daha kısa özet şeklini yazmak istedim.

Arkadaşlar şuanda bulgaristanda işleyen para kazanan bir şirketimiz var.

2 yıl önce yiyecek stantları açmıştık. gördük ki magazacılıktan çok daha kolay ve risksiz bir iş. az kazanıp başımızın ağrımadığı bir sektör.

şuan bu işi büyütmek istiyoruz.

ve iş yapmak istiyorum yurt dışına çıkmak istiyorum. fikirlere açığım diyen arkadaşlara açık teklifimdir.

başlıkta 35 bin liraya 2 bin lira kazanmak diye belirttim.

bu en kötü ihtimalde kazanacagımız paranın 2 ye bölünmüş halidir.

hiç bir iş yapmanıza gerek olmayacak dil bilmenize falan gerek olmayacak.

ilgilenen arkadaşlar mail den yada buradan geri dönebilir.

Son 27 yorum (en yenisi önce)

22/05/2012 : 01:48:53
@palevac


maili gönderdim.
20/05/2012 : 20:54:31
gerekli maili ilettim.


20/05/2012 : 17:29:02
@dortler21 iş yapacak bir a.v.m de yer tutmanız için 100 bin lira gibi bir rakama ihtiyacınız var yada güzel bir marka ismine .

haa günde 100 kişinin yağmurdan kaçmak için girdiği avm lerden bahsediyorsunuz sanırım. orada da çok güzel işci parası ödersiniz.

kendimi bildim bileli bi şekilde ticaretin içindeyim hic bir avm de 2 bin lira kiraya yer verdiklerini görmedim.

ben size kısaca anlatayım prosedürü bilginiz olsun.

marka isminiz olur. baş vurursunuz. takribi aylık 7 bin lira kiranın 5 ayını peşin yatırır. tüm riskleri kabul edersiniz.

sonra içeri girer en fazla 8 saat eleman çalıştırırsınız bu da size 2. elaman giderine maal olur. tüm bu masrafı çıkarmak için ürünü 3 katına satarsınız genel olarak bir süre sonra cazibenizi yitirip batarsınız.

toplamda 7 avm de yer açtım kapattım.

bilmeden kulaktan dolma laflarla benim bir arkadaşın bi tanığı varmış gibi 8 bilinmeyenli cümle kuruyorsunuz.
19/05/2012 : 09:29:23
bak kardeş burdaki avm lerde stant açmak için belediyeden izin almak gerekmiyor sadece avm yönetimiyle kira anlaşması yapıyorsun adam burda mısır satıyor 3 bin lira kira veriyor araştırdım toplamda 7 bin lira akzanıyor ona net 2 bin kalıyor ..

leo ; gerçekten de 30-40 bin lirası olan adam ticarette 2000 kazanır kazanmazsa gider asgari ücretli çalışır çünkü kazanamazsa dükkan +sgk elektrik vs nasıl ödeyecek..

yanlış anlama bizim pazarcılar ayda anlamayanı 1000 lira anlayanı 5-6 bin lira kazanıyor..

tabi kişide ticari zeka olmazsa başkasının yönledirmesiyle de olmaz.. ticari zeka sonradan kazanılan birşey degil yetenek gibi birşeydir
19/05/2012 : 01:19:17
arkadaşlar mail adresi bırakan tüm dostlara gerekli bilgileri gönderdim.


yukarıda açıkladığım gibi gizli saklı bir bilgi göndermiyorum.

var olan imkanların neler olduğunu belirtip işin kurulum amacını ve aşamasını anlatıyorum.

18/05/2012 : 16:41:24
arkadaşlar gizli kapaklı bir iş yapıldıgından değil. işin tanımını zaten başlıkta yazmıştım. yani kısacası zaten tanımlanmış bir modelde. ilgilenen arkadaşlara mail yoluyla ulaşmamın sebebi işin gizliliğinden değil.

iş gayet basit. bulgaristanın başkenti sofia da merkezi yerlere yiyecek stantları açabilecek izin belge tanıdıklar ekip ve ekipmanlar var.

diyorum ki bu işi yapmak için geri kalan nakit parayı şuan bulursak ben banka kredisiyle boğuşmam siz iş aramakla.

tüm burada yazanların mail yolu ile açıklanması şirketin ne olduğu magazaların nerde olduğu ne kadar kazanabilecegimiz. yerlerin izinlerin ne olduğu açıklması yer alıyor.

gizli bir iş anlattığım yok.

ayrıca türkiyede 30 bin liraya 2 bin lira para kazanılması öyle zor ki. 32 yaşındayım siyasal ve iletişim fakultesi bitirdim bu zamana kadar 30 bin ile değil bi kaç yüzbinlira parayı gereksiz yatırımlarda hibe ettim. araç kiralama nargile kafe açma gümüş magazaları kurma gibi.

peki neden türkiyede bu stantlardan açmıyoruz. ortalama belediyenin talep ettiği para işlek bir yer için 40 bin lira. tek bir yer için. ve siz orada yeri açtıktan sonra iş yapmaya başladıgınız an başka birinin dibinize gelip yer açmaması imkansıza yakın bişey.

önceki mesajımda anlattım 35 bin lira ile tabiki 2 bin lira kazanılır. ama siz bu 2 bin lirayı kazanana kadar heba olursunuz. pazarlamacı olur çıkarsınız. kurulu düzende sarsılır.

benim teklif ettiğim işte herhangi bir gizli yön yok.

alt yapısı hazır bir işe ufak bir nakit destek arıyorum. ve paranın dönüşü zaten 10 ayda olacak.

18/05/2012 : 15:51:22
leo091 ;

Türkiye de 35 bin e 2000 kazanılır bal gibi de kazanılır ... asgari ücetliyi örnek verme çünkü herkes te 1000 lira bile yok ayrıca ticari zekası olmayan adam ayda 2000 lirada batırır..
18/05/2012 : 15:47:16
mail atmak yerine burada açıklasanız
18/05/2012 : 15:09:24
merhaba,
amacım sizi eleştirmek değil ama mantık çerçevesinde bu taraftan göründüğü şekliyle bakarsak kafamda soru işaretleri oluştu.

bu nasıl bir ticarettir ki 35. bin tl verip çalışmayıp üstelik ticaret yapıp yıllar boyu para kazanacğız. batmama garantiniz mi var ki? bu garanti ticaretin hangi alanında var. sıradan biir şirket olmayan Yimpaş bile battı ve üyelerinin paralarını ödemedi. 1 yıl sonra batmayacağı konusunda sizin ne gibi bir garantiniz var?

günümüz şartlarında 35. bin tl para yatırmadan bile bir işe girip ayda 2.000 tl kazanmak mümkün. iş hayatında çok ulaşılamaz bir maaş değil. neden ??? ek gelir olarak mı düşünelim???
18/05/2012 : 13:17:28
bende bilgi alabilir miyim arif32@web.de
18/05/2012 : 11:19:18
arkadaşlar bahsi geçen maili gönderdim.

ilginiz için teşekkür ederim
18/05/2012 : 08:39:34
Bana da detayli bilgi verir misin? :)
18/05/2012 : 02:53:49
Sevgili cacala 30 bin lira ile tabiki 2 bin lira kazanırsın.

pazarcılık yapsan 30 bin lira sermaye ile yine para kazanırsın. benim bahsettiğim 12 yıllık sürekliliği olan magazaları olan bir yurt dışı şirketine 35 bin lira ile ortak olup risk almadan çalışmadan ortak olmak prestijli bir gelir sağlamak.

diğer ihtimalle 35 bin liraya 2. el bir araba alırsını vergisini sigortasını öder benzinini karşılar 2 sene sonrada 35 aldıgını aracı 25 e satarsınız. ben bu olmasına teklif veriyorum

35 bin ile ne iş olsa yaparım diyen her insan zaten para kazanır. ama mağaza açamazsınız prestijli bir iş yapamazsınız.

al sat yaparsınız pazarlama yaparsınız emlak ofisi açarsınız geri dönüşümlü yağ toplar onları sanayiye satarsınız. yani burada yazmaya kalksam sanırım 1 sayfa iş olur.

ama bu iş kollarının hepsinde siz çalışırsınız ve alt birim olarak çalışırsınız.

18/05/2012 : 01:21:48
arkadaşlar bilgi isteyenlere

özel mesaj olarak geri döndüm.

ulaşmamış olan varsa tekrar geri dönebilirler.

18/05/2012 : 00:32:13
İyide 35 bin ile Türkiye'de ticaret yapıp, bu para zaten kazanılabilir ki.

Emeksiz yemek olmaz, saçma geldi bu fikriniz bana.

Kaldı ki CaCaLa'nın dediği gibi 30 günde 2 milyar kazanmak bu kadar zor olmasa gerek.

Nacizane yorumumdur.
18/05/2012 : 00:21:28
daha detaylı bilgi alabilirmiyim
18/05/2012 : 00:09:51
Yav 30 günde 2 binlira kazanmak gerçekten bu kadar zor zanaat mı ?