Ana içeriğe geç
YORUM YAZ

Tartışmaya katıl

Mesajınızı açık ve okunabilir biçimde yazın.

Not: Yorum gönderebilmek için kayıt olmalısınız.
Kayıt olmak için, buraya tıklayınız. Kayıt ücretsizdir!
Kullanıcı adı:
Şifre:
İlan türü:
Mesaj ikonu:
İÇERİKMesajınızDüşüncenizi açık, okunabilir ve konuya katkı sağlayacak biçimde yazın.

Önizle ile kontrol edin. Ctrl/Cmd+B · I · U0 kelime0 karakter
Gönderi seçenekleriİmza, bildirim ve moderasyon
 

Hazır olduğunuzda kaydedinÖnizleme değişiklikleri kaydetmez.
  

Konu bağlamını inceleOrijinal yazı ve son yorumlar

Orijinal yazı

06/02/2012 : 11:19:51
çuval ağzı dikiş makinası lazım bana.1 adet.çin ve japon malları var piyasada.her iki cihaza da garanti vermiyorlar.bu makinalardan her hangi bir markasını kullanan var mı?memnunlar mı?elimizde 1 adet var ama çuvalı naylon olunca (birlikte saglıklı dikebiliyor) ben cuvalı direk dikebilsin kısa sürede bozulup gitmesin istiyorum.fiyat olarak 180 tl verebileceğim gibi 3 katını da verebilirim.maksat garantisi olsun ve işimi gorecek kalitede olsun.fiyat ikinci planda.

Son 4 yorum (en yenisi önce)

06/02/2012 : 19:50:37
silver star , newlong bir sürü markalar var . bunları araştırmanı tavsiye ederim.
06/02/2012 : 17:32:33
kumas derken?tekstilde farklı urunler için mi kullandınız acaba.jüt çuval için ve jutla birlikte (bazı urunlerde)naylon poşet(birlikte) kullanacagız biz.almısken iyisi olsun diyoruz ama bu defa da hangi ulke hangi marka ve kod derdine dustuk?
06/02/2012 : 17:18:05
sanırım jiruba markası var fabrikada iyi çalışıyor ama mekanik arıza olur bazen. Genel olarak iş yapar. Biz kumaş için kullanmıştık.
06/02/2012 : 15:54:06
çin japon tayvan malı var.3 ulkenin...