Ana içeriğe geç
YORUM YAZ

Tartışmaya katıl

Mesajınızı açık ve okunabilir biçimde yazın.

Not: Yorum gönderebilmek için kayıt olmalısınız.
Kayıt olmak için, buraya tıklayınız. Kayıt ücretsizdir!
Kullanıcı adı:
Şifre:
İlan türü:
Mesaj ikonu:
İÇERİKMesajınızDüşüncenizi açık, okunabilir ve konuya katkı sağlayacak biçimde yazın.

Önizle ile kontrol edin. Ctrl/Cmd+B · I · U0 kelime0 karakter
Gönderi seçenekleriİmza, bildirim ve moderasyon
 

Hazır olduğunuzda kaydedinÖnizleme değişiklikleri kaydetmez.
  

Konu bağlamını inceleOrijinal yazı ve son yorumlar

Orijinal yazı

11/02/2008 : 16:50:22
merhaba arkadaslar

adim murat ve münihde yasiyorum. burda dogdum, burda okudum, burda büyüdüm. ama elhamdulilah dinimi hic kayip etmedim.
10 senedir münih halin en büyük alman firmalarin birinde calisiyorum. türkiyede alis ve almanyada satis ile ilgileniyorum. patronum beni bu is icin yetisdirdi. 2. dünya savasindan sonra patronumun annesi ve babasi firmamizi kurdu. ispanya, italya, yunanistan, fransa, holanda. 2004e kadar firmamiz sadece bu ülkelerle calisiyordu ve her ülke icin dilini bilen bir iscimiz vardi. ozaman 2004te ilk adimlarimi atmaya basladim ve antalya haline gittim. buldum orda birini ve haftada 1 karisik arabayla basladik. asagi yukari 3 ayda 15 araba falan yaptik. ondan sonra portakalzamani basladi ve ben direk meysanin fabrikasina gittim, narenciyenin babasi. ama yanilmisim koskoca meysan malimiz yetmiyor diyo bana. kafayi yicektim nerdeyse. neyse haftada 1 karisik arabayi 2ye yükseltcektim adam bana cok gelir yapamam dedi. yeniden saglam güclü bi ihracatci bulmaya gittim antalyaya. gene birisini buldum ve onunla kalem kalem domates calisdik. bi kac ay sonra bu adamlada karisik calismaya basladik ve toplam haftada 2 araba gidiyordu. baya bi kac ay calisdiktan sonra haber geliyor. ukraynadan carpmislar ve batmis. benim sansim bukadar olur zaten. ya anlatmak istediyim sey. 2004 itibaren hep calisdik türkiyeyle ama bi türlü oturmadi isimiz. gecen sezon mesela cok güzel üzüm calisdik haftada 2 tir. üzüm bitti is kesildi gene.
benim istediyim sey bütün sene sürekli calismak hic ara vermeden. ama BULAMIYORUM öyle birisini. benden kaynaklayan birsey degil, siz bana istedigim kadar mal gönderin görün nasil satiyorum. cesitlere bagli haftada 3-4 tir cekeriz.
BIZ SIZI BULAMIYORUZ SIZ BIZI BULUN ARTIK!!!

Son 6 yorum (en yenisi önce)

20/03/2008 : 19:49:59
mury bir yazı yazmış ama bir ayı geçmiş herhangibir cevap yazmamış!

Tekliflerde istediği tarzda değil, belki bana öyle gelmiştir.

Yanlış anlamadıysam, 4 mevsim (senenin 12 ayı) çeşitli meyve satışı yapıyor ve bu alanda 12 ay kesintisiz çalışmak istiyor.

Bununla ilgili kesin söz vermemekle birlikde bir bağlantı sağlayabilirim.

nedenvariz@hotmail.com

Bu adresten bana ulaşabilirsiniz. Mal alım prosüdürünüzü vs. görüşelim, değerlendirelim neticeyi sunalım.

20/03/2008 : 17:54:46
kaysı çekirdeği ilginizi çekermi zaten burdan yani malatyadan avrupaya gönderiliyor ton bazında istediğiniz kadar bulunur görüşmek lazım
20/03/2008 : 16:54:12
Mury siz taleplerinizi gönderin size özel mail attım oradaki gibi görüşelim.
20/03/2008 : 16:41:06
mury sen işinin ve istediğin sebze meyve v.s. gibi detayları tarafıma ulaştırabilirsen ben sana firma ayarlama konusunda yardımcı olabilirim danışmanlık yapabilir bende extra kazanımlar sağlayabilirim aracılığınla.
detaylı bilgi firman hakkında ne alınır ne satılır nasıl yapılır işler ihracat v.s.
teşekkür ederim.
20/03/2008 : 16:24:49
Gold Form Çay ilginiz çeker mi?
20/03/2008 : 16:17:50
ilgilenirseniz konsantre meyva suyu ve paket gıda ürünleri(hamur işleri mantı,börek vs.ve peynir zeytin reçel bilumum gıda )konusunda çalışma yapabiliriz.Düşünürseniz Çalışma şeklinizi öğrenmem gerekiyor.12 ay size aralıksız hizmet verecek altyapı ve kapasiteye sahibim.İlgilenmek isterseniz uckan38@yahoo.com'a yazın detay bilgiler sunayım.Ayrıca bahçe ve ev dekorasyonunda ahşap ve metal ağırlıklı ürünler sunabilirim(Ahşap at arabası,telefonluk,bank,sehpa,masa gibi ve ferforje dekoratif ürünler) .Saygılar