Ana içeriğe geç
YORUM YAZ

Tartışmaya katıl

Mesajınızı açık ve okunabilir biçimde yazın.

Not: Yorum gönderebilmek için kayıt olmalısınız.
Kayıt olmak için, buraya tıklayınız. Kayıt ücretsizdir!
Kullanıcı adı:
Şifre:
İlan türü:
Mesaj ikonu:
İÇERİKMesajınızDüşüncenizi açık, okunabilir ve konuya katkı sağlayacak biçimde yazın.

Önizle ile kontrol edin. Ctrl/Cmd+B · I · U0 kelime0 karakter
Gönderi seçenekleriİmza, bildirim ve moderasyon
 

Hazır olduğunuzda kaydedinÖnizleme değişiklikleri kaydetmez.
  

Konu bağlamını inceleOrijinal yazı ve son yorumlar

Orijinal yazı

03/01/2012 : 12:39:31
Abilerim merhaba yakında bir e-ticaret sitesi açacağım bu iş için gerekli tecrübelerim bulunmaktadır fakat elimde nakitim fazla olmadığından dolayı elimde ürün bulundurma durumum yoktur.

Açacağım site bayan iç giyim olacaktır. Destek vermek isteyen firmalar varsa iletişime geçerlerse sevinirim. Sistemin işleyişi şu şekilde olacaktır. sipariş geldiği zaman hangi üründen sipariş geldiği bilgisini vereceğim ve sipariş firma tarafından gönderilicektir faturası ise haftada bir kez bana yollanacaktır. Ben müşteriye kendi faturamı yollayacağım. böyle çalışmak isteyen firmalar varsa iletişime geçerlerse sevinirim. Bu işe başlarken böyle bir adım atıp daha sonra büyütmek istiyorum.

Herkese iyi çalışmalar dilerim

Son 2 yorum (en yenisi önce)

26/04/2013 : 08:28:04
adım Bülent

biz bebek çorabı , çocuk çorabı , külotlu çorap , tayt , aksesuarlı bebek ve çocuk çorabı ,erkek ve bayan çorabı imalatı ve ihracatı yapan bir firmayız. size ürünlerimizin e kataloğunu gönderiyorum. lütfen ürünlerimizi inceleyin . sizinle çalışmak istiyoruz.

Bülent Özcan
tel: 0 530 495 48 16
mail. : bulent.ozcan@kosarcorap.com.tr
25/04/2013 : 21:52:26
özelden mesaj at bana