Ana içeriğe geç
YORUM YAZ

Tartışmaya katıl

Mesajınızı açık ve okunabilir biçimde yazın.

Not: Yorum gönderebilmek için kayıt olmalısınız.
Kayıt olmak için, buraya tıklayınız. Kayıt ücretsizdir!
Kullanıcı adı:
Şifre:
İlan türü:
Mesaj ikonu:
İÇERİKMesajınızDüşüncenizi açık, okunabilir ve konuya katkı sağlayacak biçimde yazın.

Önizle ile kontrol edin. Ctrl/Cmd+B · I · U0 kelime0 karakter
Gönderi seçenekleriİmza, bildirim ve moderasyon
 

Hazır olduğunuzda kaydedinÖnizleme değişiklikleri kaydetmez.
  

Konu bağlamını inceleOrijinal yazı ve son yorumlar

Orijinal yazı

07/12/2010 : 10:22:28
Para Kazanmayı ilke edinmiş önce ailesini ve kendisini sonra yakınlarını ve yoksulları,işsizleri düşünen ve buna göre yatırım kararı alabilen,Analitik düşünebilen,Cehaletten ve Kibirden yoksun,İtikatinden şüphe duymayan,Dünya için Çalışıp Ahiret te tatil yapacağını düşünen,25.000 ile 30.000 TL. arası ortaklık sermayesi koyabilecek Kul arıyorum.Aylık ortaklık getirisi her pay için 1000-1500 TL. dilerseniz noter sözleşmeli dilerseniz banka anlaşmalı.

Not: Şirketimiz 40 yıldır Türkiye'nin bir çok yerinde kamu,kurum ve kuruluş hizmet,taahhüt ve tedarikcisidir.Gıda ve Pazarlama işi değildir.Mal tedarik ve Hizmette ekonomiksel sebeblerden dolayı yetişemediğimiz için kar payı bölünmesi yaşanacaktır.
Şirket ismi ve Müraacatlar Gizli tutulacaktır.

Son 9 yorum (en yenisi önce)

31/01/2011 : 19:42:58
TÜM TÜRKİYEDE KENDİ PAZARLAMA EKİBİNİ KURABİLECEK BAYİLER ARANMAKTADIR!
ihtal ettiğimiz (renkli çamaşırlar için likit matik) care bears deterjanlarının satış ve tanıtımını,bayanların evlerde bireysel satışlarının organizesini yapacak, network oluşturabilecek öte yandan ürünlerin marketlere satışını organize edebilecek geniş çevreli bölge bayii,şehir,ilçe bayilikleri ve tecrübeli çalışma arkadaşları arıyoruz. killermann@windowslive.com
14/12/2010 : 00:15:45
bence de manevi unsurların ayrıntısına girmeden örneğin dürüstlük ve helal degerler kapsamında bir iş için sermaye ortaklığı teklifinde bulunulması daha iyi olurdu..
13/12/2010 : 16:19:56
Bazı insanların karşılarındakileri inandırabilmesi için ettiği 10 sözün 9 unu doğru söylermiş .
Ben yazıdan ilk başta mevlüt okutulacak sandım. Kul,din , iman gibi sözlerin sonuna 25000-30000 tl hiç yakışmamış. Ahiret girmiş birde araya , çorba gibi olmuş.
11/12/2010 : 15:22:35
sevgili zapatya ve onur 652, benimle hem fikir olduğunuz için teşekkür ederim . biraz gerçekçi olmamız gerekiyor sadece. bu siteye fikir almak , nacizane fikir vermek ve yeni bir takım şeyler öğrenebilmek adına giriyorum. art niyetli yada karşısındakini saf yerine koyan insanlara sinir olmuşumdur hep.
11/12/2010 : 14:42:13
bora umut kardeşim harbiden çok güldüm yazdıklarına bu adamlar resmen EN-AYİ-KUL arıyorlar...:))
11/12/2010 : 10:48:04
değerli yöneticiler nasıl bir süzgeç kullanıyorlarsa artık ticari içerik dolu yorumlarımızı durmadan reddederken burda cami duasımıdır hey arkadaşlar bana gelın teslım olun dercesine yapılan ilanı yayınlıyorlar sözüm ilan sahibine değil konıks.com yöneticilerinedir.
11/12/2010 : 10:19:00
boraumut gerçektende olaya noktayı en güzel şekilde koymuş düşüncelerimizi yazıya döktüğü için kendisine çok teşekkür ederim
10/12/2010 : 20:00:21
hem inancı 4 x 4 lük olsun, hem bu dünyada habire çalışıp tatili öbür dünyaya bıraksın, hem parası olsun ( bana 30 bin versin ) , hem az la yetinsin ( ayda sadece bin tl vereyim ) , sonra öyle akıllı olsun ki , aldığı bu bin lirayla ilk önce kendi ve ailesinin tüm ihtiyaçlarını karşılasın, sonra da ihtiyacı olanlara yardım edebilsin. keşke ben de böyle 100 - 200 tane **********KUL*********** BULABİLSEM.
09/12/2010 : 06:45:44
merhaba ; mesajınızı kontrol edin ütfen