Not: Yorum gönderebilmek için kayıt olmalısınız. Kayıt olmak için, buraya tıklayınız. Kayıt ücretsizdir!
YORUM YAZILAN YAZI
guvenlikonline
08/08/2007 : 16:41:31 Merhabalar ben hakan şu an çalıştığım iş alanı hakında yatırımcı aramaktayım ben güvenlik sistemleri işi yapıyorum bu sene 4 üncü yılım olucak ve bu 4 yılda çok şeyler gördüm ve uzman bir pazarlamacıyım ama çalıştığım patronlarım bu pisayadaki rantı göremeyip he oturarak paranın peşinde oldular hedefleri çok küçük ve hepside bilinçsizlikten borçlar içindeler ben mi ben naptım onlar borca girerken ben paramı kazandım ama onlar hesaplamalarını yapamadılar yarıca ben konut sektöründ çok çevrem var onlarca inşaat firmması ve mühendisle irtibat halindeyim ve bu sektörde inanılmaz bi rant var bu ran ta oturarak değilde koşturarak ter dökülerek kazanılır ter dökmek benden sermaye için ikinci bir kişi gerek li bu iş için güzel bir ofis dizel bir araç ve sadece 20 000 ytl de aldığımız alıcamız işler için ana para geklikoşturmak benden yatırım da yatırımcımdan ve emin olun bu sektörü ben çok iyi biliyorum bugüne kadar patronarıma çok ama çok paralar kazandırdım veşu an bi patronum kiptaşda büğük işler aldı artık bu pastayı kendimde yemek istiyorum yatırımcı için batma riski kesinlikle yok eğer anlaşmamız dahilinde zaten sözleşmeler yapcaz tahhütler imzalanıak burdan umarım bir yatırımcı arkadaşımız çıkar çok acil cevap bekliyorum yatırımcı arkadaşlardan kolay gelsin
SON 1 YORUM (En yenisi en önce gösteriliyor)
denizliarge
15/09/2007 : 17:23:39 ben sana 30.000,-YTL ye kadar yatırım yapardım ama, bana yazdığın yorumu beğenmedim, ne de olsa sallıyorum, psikoloji uzmanı arkadaşım benim :)) sana hayırlı işlerrrrrr.
0.78 saniye. 15:33:56, 31 Mayıs 2026, Pazar
Buradaki yazılar, yazarlarının ve Koniks.com®'un izni olmaksızın hiçbir yazılı, görsel yada sesli yayın organında yayınlanamaz. Eğitim amacı dışında, herhangi bir şekilde çoğaltılması yasaktır. Eğitim amaçlı çoğaltıldığı durumlarda, yazarla ilgili bilgilerin ve URL'nin belirtilmesi zorunludur.
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz.